ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα αρχή

Η Σελήνη στο ζώδιό σου έχει κι αυτή τις φάσεις της -μία πάνω, μια κάτω- και βέβαια έχει σημασία που θα σε πετύχει ή θα την πετύχεις! Γιατί εκεί που «φορτσάρει» μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, αλλά και να «κάψεις» προοπτικές που σου πήρε πολύ κόπο και ενέργεια για να «χτίσεις».

Αν, πάλι, είναι σε mood «ανάπαυσης του πολεμιστή», τότε κι εσύ θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από τις εντάσεις που σε περιβάλλουν. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός στρέφει το ενδιαφέρον σου σε καινοτομίες και εφευρέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκήνιο που δεν… κρύβεται!

Η Σελήνη στον Κριό παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε στα προσωπικά είτε στα εργασιακά σου, που θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα, βέβαια, σου δίνει την ώθηση να ξεμπερδεύεις μια και καλή με δουλειές που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά σου κι είναι προς το συμφέρον σου όχι μόνο να αποδεχθείς τα νέα δεδομένα, αλλά να προσαρμοστείς σε αυτά και να ενισχύσεις περαιτέρω την δυναμική τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κόσμος πάει κι έρχεται!

Η Σελήνη στον Κριό «ανακατεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις και συγκρούσεις με «κολλητούς», που ίσως να μη συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα ή να μη συμφωνείς εσύ με την «πλαδαρή» στάση που κρατάνε.

Κι επειδή κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν, από μακριά κι αγαπημένοι! Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο Ουρανός στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά σε «ξένους», που όμως είναι θετικοί απέναντί σου, ίσως γιατί δε δεσμεύονται από «κλασικές» συμβάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ω καιροί, ω ήθη!

Ο ενεργός Ουρανός και η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύουν τις αρετές, μα και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλίες και ευθύνες σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Δοκίμασε, πάντως, να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, αν η παλιά δεν πιάνει.

Επιπλέον, δώσε το δικαίωμα και στους συνοδοιπόρους σου να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες χωρίς ο ένας να «καπελώνει» τον άλλον. Κι όταν η «ευγενής άμιλλα» αντικαθιστά την αντιδικία, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοναδικά.

ΛΕΩΝ

Επί παντός επιστητού!

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ό,τι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την ανταλλαγή απόψεων με γνωστούς/ες, που πάντα θα έχουν κάτι «πικάντικο» να σου πουν!

Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, σπάζοντας την ρουτίνα κι αναζητώντας διαφορετικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου. Κάνε, λοιπόν, αυτό που «σου βγαίνει», χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ισχυρή παρόρμηση

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ρυθμίσεις «μια κι έξω» τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, προετοιμάζοντας μια νέα αρχή. Αλλά και ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει το οικονομικό σου πλαίσιο, απελευθερώνοντάς σε από δεσμεύσεις και κάθε είδους αρνητική «κληρονομιά», έστω κι αν η αφορμή δοθεί από καταστάσεις που σε πρώτη φάση κρίνονται ως αρνητικές για σένα, αφού πάντα μια κρίση μπορεί να γίνει το εφαλτήριο προόδου.

Παράλληλα βέβαια, η καταναλωτική σου συμπεριφορά είναι μη ελεγχόμενη και είναι πιθανό να αγοράσεις οτιδήποτε το απίθανο! 

ΖΥΓΟΣ

Γυρίζει ο τροχός!

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως αξίζει να ρισκάρεις, ακολουθώντας το ένστικτό σου κι όχι κάποιους κανόνες. Και επειδή «ο τροχός της τύχης» γυρίζει πολύ γρήγορα, σε περίπτωση που βρεις μια «αδελφή ψυχή», προχώρησε την επαφή χωρίς δεύτερη σκέψη!

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε θέλει καινοτόμο/α και πρωτοποριακό/η στις επιλογές σου, έστω κι αν κάτι τέτοιο ξενίσει εκείνους/ες, που σε θεωρούν δεδομένο/η ή απλά έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση που τους συμφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια!

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνες που διακρίνονται για την ειλικρίνειά τους, ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές δεν αντέχεις την αλήθεια τους!

Επιπλέον, καλείσαι να συνάψεις μια πρόσκαιρη, αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιθέσεις ή αυθαίρετες πρακτικές που απειλούν να διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου προσφέρει μια απρόσμενη λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αέρας στα πανιά σου»!

Η Σελήνη στον Κριό βάζει «αέρα στα πανιά σου» και σίγουρα μπορείς να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» από όλα αυτά που κουβαλάς και σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου.

Επιπλέον, σου ζητά να αγνοήσεις κοινωνικούς περιορισμούς και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής σου, ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι κάποιες από τις «αδόκιμες» επιλογές σου γίνουν τελικά αποδεκτές με ενθουσιασμό! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Σε αναμμένα κάρβουνα»!

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό ζήτημα που θεωρούσες ληγμένο, αλλά τελικά είχε και «ουρά». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ίσως σε «σοκάρει» με μια σειρά ανατροπών ή αποκαλύψεων, μη βιαστείς, ωστόσο, να βγάλεις συμπεράσματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επιλογές ή τη συμπεριφορά ενός οικείου σου.

Επιπλέον, αν νιώσεις ότι «κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα», μην ξεσπάς τα νεύρα σου στους γύρω σου και προσπάθησε να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου, είτε με γυμναστική-σπορ είτε με… εργασιοθεραπεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Φρέσκες» ιδέες

Ο ενεργός Ουρανός είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να «περάσεις» ιδέες και αντιλήψεις που διαφέρουν από εκείνες του «μέσου όρου» και προκαλούν το θετικό ή αρνητικό ενδιαφέρον των γύρω σου. Ωστόσο, όστις θέλει οπίσω σου ελθείν!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου, αλλά και να βάλεις έγκαιρα στη θέση του έναν γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο, που αυθαιρετεί σε βάρος σου. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Κυνηγώντας ευκαιρίες

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική προσέγγισης.

Επιπλέον, καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στη διαφορετικότητα που σε αυτήν τη φάση αντί να χωρίζει, ενώνει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση και οξύνει τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε όποιον/α διεκδικεί τα κεκτημένα σου, άφησε όμως παρά πόδα το… ρόπαλό σου!

Ετικέτες