ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μη γίνεις «πιόνι» κανενός!

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε θέλει λιγότερο καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθείς άθελά σου ως «πιόνι» ή να πέσεις θύμα του φιλότιμού σου! Ίσως, μάλιστα, κλείσει οριστικά ένας κύκλος εργασιών, με μόνο κέρδος το ξεκαθάρισματων σχέσεών σου με τους «κακούς».

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα απέναντί σου βελτιώνει αισθητά τις δημόσιες σχέσεις σου και σου προσφέρει στηρίγματα από τους άλλους. Αν, δε, ασχολείσαι με οτιδήποτε απευθύνεται στο κοινό, τότε έχεις τον πρώτο λόγο στην προτίμησή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ενδώσεις σε αγνώστους

Ο Ήλιος στην Παρθένο σου ζητά να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ώστε να μη νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ποτέ δεν ξέρεις με ποιον/α έχεις να κάνεις και ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση, όταν σου ζητηθούν «ανήκουστα» πράγματα.

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με άτομα ή κύκλους που προάγουν τη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, συνάψεις και μια συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ενδώσεις σε αγνώστους

Ο Ήλιος στην Παρθένο σου ζητά να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ώστε να μη νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ποτέ δεν ξέρεις με ποιον/α έχεις να κάνεις και ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση, όταν σου ζητηθούν «ανήκουστα» πράγματα.

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με άτομα ή κύκλους που προάγουν τη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, συνάψεις και μια συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινήσου σε πνευματική κατεύθυνση

Ο Ήλιος στην Παρθένο «σκοτεινιάζει» τη διάθεσή σου και σε κάνει πιο απαισιόδοξο/η, ίσως, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ημέρας να εμφανιστούν και κάποιες μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή κι αιτία την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσής σου. Όλα αυτά όμως μπορεί να… ξεχαστούν, αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου ή αν αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί για έρευνα και μελέτη διαφόρων μυστηρίων!

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ζυγό σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου, ενώ φέρνει και μια περιουσιακή ρύθμιση.

ΛΕΩΝ

Οικονομικό αδιέξοδο

Ο Ήλιος στην Παρθένο επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και μπορεί να σε στριμώξει οικονομικά, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου, κάτω από το βάρος ενός εκβιασμού, κάτι όμως που είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το να υποκύψεις, υποθηκεύοντας το μέλλον σου.

Επιπλέον, πρόσεξε τις «καρφωτές» στη δουλειά σου, αφού αυτές τις μέρες κυκλοφορούν κακόβουλα άτομα, που παριστάνουν τα καλά για σου ρίξουν στάχτη στα μάτια. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και να αποκτήσεις «βήμα» στον έξω κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκαθάρισμα

Παρότι οι οιωνοί γύρω σου δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικοί, οι δεξιότητες και ο επαγγελματισμός σου μπορεί να σε σηκώσουν ψηλότερα από τα όποια προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα χρειαστεί να «ξεβρωμίσεις» τον τόπο, είτε πρόκειται για σκοτεινά συμφέροντα που σου φράζουν τον δρόμο είτε για το ρημαδιό που άφησαν κάποιοι άλλοι πίσω τους. Γι’ αυτό, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε θέλει αποφασισμένο/η για όλα!

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να βρεις κάποιον/α που θα μεσολαβήσει για να κερδίσεις σε μια υπόθεσή σου.

ΖΥΓΟΣ

Μάτια και στην πλάτη!

Ο Ήλιος στην Παρθένο σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, είτε αυτό αφορά στη δουλειά σου είτε σε μια προσωπική σου υπόθεση, χωρίς βέβαια να υιοθετήσεις μεθόδους που δεν σου αρμόζουν από ηθικής και πνευματικής άποψης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν «στριμωχτείς» δεν έχεις παρά να ζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού ή διακεκριμένου κοινωνικά προσώπου, που θα εγγυηθεί για σένα. Μάλιστα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου προκαλεί «ζυμώσεις» και διαπραγματεύσεις που σε φέρνουν πιο κοντά σε μια επωφελή συμφωνία ή συμμαχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια… χρήσιμη καχυποψία!

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθεί να «αλιεύσεις» πληροφορίες για τη δράση και τις πραγματικές προθέσεις φίλων και γνωστών, προκειμένου να εξασφαλίσεις τα νώτα σου από δόλιες προσβολές. Επιπλέον, οι «άκρες» σου σε έναν συλλογικό φορέα, θα συμβάλλουν στο να πετύχεις τους στόχους σου, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες «τριβές».

Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Ζυγό, ίσως να «βγουν στην φόρα» μυστικά, είτε δικά σου είτε των άλλων, ο ρόλος της όμως μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο κομβικός ως προς την διαμόρφωση μιας μυστικής συμμαχίας ή συμφωνίας που σε εξυπηρετεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να φοβάσαι τους «σωτήρες»!

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να διερευνήσεις μια σημαντική υπόθεση καριέρας, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες», αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στη χειραγώγηση ή την πλήρη εξουδετέρωσή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο και να ξεκαθαρίσεις μια εστία βρωμιάς είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά.

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ζυγό σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο σου με πρόσωπα που έχουν ένα μεγάλο «ειδικό βάρος» στην κοινωνία και μπορούν να σε διευκολύνουν σε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αθέμιτες πρακτικές

Ο Ήλιος στην Παρθένο «χρωματίζεται» από τον Πλούτωνα και μπορεί να φέρει ποικίλες αναποδιές στην καθημερινότητά σου και βλάβες ή ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, καλείσαι να διερευνήσεις κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και να καταπολεμήσεις την τάση σου να μεταχειριστείς κι εσύ μεθόδους και μέσα, που αντίκεινται στα χρηστά ήθη σου.

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ζυγό σε βοηθά να αποκτήσεις διασυνδέσεις σε «υψηλούς κύκλους», ίσως, μάλιστα, βραβευθείς για ένα εγχείρημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κλείσε τους λογαριασμούς σου

Ο Ήλιος στην Παρθένο κινείται σε Πλουτώνιους ρυθμούς και δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, αντίθετα σε καλεί να «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν κι ύστερα… βλέπεις! Όσον αφορά, δε, μια τρέχουσα υπόθεσή σου, καλό είναι να είσαι και λίγο δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι, αφού μπορεί να είναι μέρος ενός συνολικότερου σχεδίου που αποσκοπεί στην απόσυρσή σου από μια διεκδίκηση.

Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να διαφημιστείς ή να προβείς σε προωθητικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μη γίνεις το εξιλαστήριο θύμα

Ο Ήλιος απέναντί σου έχει τις… μαύρες του, κάτι που μπορεί να κάνει κι εσένα πιο μελαγχολικό/η, πρωτίστως όμως σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, αφού κάποιες «ατυχίες» σου δεν είναι τελικά και τόσο… τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια υπόθεση που δεν είναι δική σου κι εδώ είναι που πρέπει να προσέξεις, μήπως φορτωθείς αμαρτίες άλλων. Αντίθετα, οφείλεις να ξεκόψεις οριστικά με «τοξικούς» κύκλους.

Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να πετύχεις μια οικονομική ρύθμιση, που θα σου επιτρέψει να «ανασάνεις»!

Ετικέτες