ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Περισσότερη μελέτη

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σε «βομβαρδίσει» με έναν μεγάλο όγκο πληροφοριών, που σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές είτε στη δουλειά σου είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Ακόμη πιθανόν να προκύψει ένα σημαντικό ζήτημα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, αλλά σε κάθε περίπτωση η καλύτερη «απάντησή» σου είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα το διάβασμα.

Ερωτικά

Η μέρα προσφέρεται περισσότερο για διερευνητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα για αυτά που πραγματικά μπορεί να γίνουν στην σχέση σου, πέρα από κάθε «ευχολόγιο». Επιπλέον, είναι πιθανό να σε «στήσουν» σε ένα ραντεβού.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην δανείσεις πουθενά

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να αναδείξει οικονομικές αναγκαιότητες που δεν είχες στα… υπόψη, επισπεύδοντας κάποια περιοριστικά μέτρα. Κι επειδή σε σχέση με τα δικά σου, όσο να ‘ναι ξέρεις να κάνεις το κουμάντο σου, το πρόβλημα μπαίνει σε σχέση με τη στήριξη ενός φιλικά διακείμενου ατόμου. Εδώ όμως είναι που αν δε θες να χάσεις, θα πρέπει «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Κρόνος ευνοεί τις πωλήσεις και το «ξεσκαρτάρισμα» όλων αυτών που εσύ μεν δεν χρειάζεσαι, αλλά κάνουν σε άλλους/ες.

Ερωτικά

Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική «φούρια» είτε δική σου είτε των άλλων, αλλά αν δεν αντέχεις τα… σκληρά, είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε τι που θα μπορούσε να σε αγχώσει και να σε κάνει να «χάσεις» τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναβολή στις νέες σχέσεις

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι για… καλό, οπότε τήρησε στάση αναμονής! Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση, δε θα σε ξαναενοχλήσει. Αντίθετα όμως, αν θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή, είτε στις σχέσεις σου είτε στη δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι τον επόμενο μήνα, αφού για την ώρα υπάρχουν κωλύματα.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της ή βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος», χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου. όσο κι αν στενοχωρηθεί κάποιος/α!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παροχή υπηρεσιών

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου είτε με την υγεία και τη διατροφή σου. Κι επειδή εδώ δεν χωρούν επιπολαιότητες, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζυγίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μη βιαστείς. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου επισημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να τα «φορτώνεσαι» όλα εσύ, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και η ανάλογη ανταμοιβή. Επιπλέον, δεν αξίζει να «παλεύεις» μια κατάσταση, στην οποία μονίμως είσαι ο/η χαμένος/η της υπόθεσης.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, με τον Άρη στον «οίκο» των ερώτων σου, μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και τη διακοπή της σχέσης σου.

ΛΕΩΝ

Εμψυχωτικός ρόλος

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να έρθεις πλησιέστερα και να μοιραστείς πράγματα με πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς. Ωστόσο, στην παρούσα φάση καλό είναι να αφήσεις στην άκρη κάθε σκέψη για… καλοπέραση και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Και ο Κρόνος που σε βάζει σε αυτήν την «στενωπό», είναι εκείνος που θα αναδείξει την ικανότητά σου να επιλύεις δύσκολα προβλήματα, όσο κι αυτό σου στοιχίζει σε χρόνο και χρήμα.

Ερωτικά

Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση, αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δε σηκώνει παραχωρήσεις, αφού κινδυνεύεις να βρεθείς «από κάτω»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεσιτεία

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου είτε στην οικογένειά σου. Το πιο σωστό όμως θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά να οργανωθείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να μην είσαι υπερβολικά υποχωρητικός/η σε καίρια ζητήματα της ζωής σου στον επαγγελματικό ή στον οικογενειακό τομέα. Επιπλέον, αν προκύψει κάποιο περιουσιακό ζήτημα, χειρίσου το συμβιβαστικά.

Ερωτικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση αξιολόγησης, η οποία όμως ενδέχεται να μην οδηγήσει σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, αφού υπάρχουν άλλα που πρέπει να προηγηθούν! Επιπλέον, ίσως να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός οικείου σου στα προσωπικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Δρόμος μετ’ εμποδίων

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως ότι θα έχουν έναν «υποχρεωτικό» χαρακτήρα». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα, θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα, που δεν σου προσφέρουν πλέον τίποτα ή αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα, αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Και σε αυτήν τη φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους «κολλήματα» που σε καθορίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαιτήσεις που σε ξεπερνούν

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει καινούργια δεδομένα στα οικονομικά σου και για την ώρα φαίνεται ότι υπάρχουν πιέσεις και έκτακτες υποχρεώσεις, που δε μπορείς να αγνοήσεις. Αλλά και γενικότερα, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τα νέα ξεκινήματα, όσο τον έλεγχο, αν όλα είναι στη… θέση τους και το «ξεσκαρτάρισμα» από οτιδήποτε σε βαραίνει. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε «προειδοποιεί» ότι θα πρέπει να βάλεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι σε κάθε οικονομική απαίτηση που σε ξεπερνά και βέβαια να μη δανείσεις χρήματα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Αντίθετα όμως, μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο, όλα θα σου φαίνονται… ωραία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ραντεβού με την ποιότητα

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να κινηθείς ρεαλιστικά, περιορίζοντας όλα εκείνα που έχουν δευτερεύουσα σημασία. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ωστόσο, θα δικαιωθείς, αν αναδείξεις τις διοικητικές σου αρετές, με πρώτο σου μέλημα «να χωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», ώστε να έχεις δίπλα σου μόνον υπεύθυνα και έμπιστα πρόσωπα, ικανά να σε ακολουθήσουν στον δύσκολο και ποιοτικό δρόμο που έχεις χαράξει.

Ερωτικά

Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το «τι θα μπορούσε να γίνει αν…», η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο οποίο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις, μην προχωρήσεις, γιατί θα εκτεθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεράπων ιατρός!

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με τις εσωτερικές ανάγκες σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού αν δεν προσέξεις, μπορεί να περάσεις τις γιορτές… κλινήρης! Μπορεί όμως και να περιθάλψεις έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, καλείσαι από την μια πλευρά να εμψυχώσεις άτομα που τα «έχουν βάψει μαύρα», αλλά και να επιβάλλεις την τάξη σε πρόσωπα ή καταστάσεις που τείνουν να κινηθούν εκτός ορίων.

Ερωτικά

Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ακόμη, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην «σε πάρει από κάτω»

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει θέματα στις φιλίες σου ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια και με τον Κρόνο «παρόντα», το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «εμπλοκές», καθυστερήσεις και απογοητεύσεις, ιδιαίτερα αν δεν έχεις θέσει εγκαίρως τα όριά σου. Επιπλέον, ίσως στενοχωρηθείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αντιδράσεις με σύνεση και ψυχραιμία, ξέροντας ότι τα «φάουλ» είναι προϊόν ανασφάλειας και δεν συνδέονται με μια κακή πρόθεση απέναντί σου.

Ερωτικά

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, αλλά σε αυτήν τη φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αντίθετα, θα κληθείς να «φορτωθείς» προβλήματα των άλλων, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

ΙΧΘΥΕΣ

Διοικητικές ευθύνες

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να δοκιμάσει την ετοιμότητά σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ποικίλες υποθέσεις, σίγουρα όμως δεν αξίζουν όλες την προσοχή σου. Ξεκίνα λοιπόν από αυτά που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που σε αυτήν τη φάση φαντάζει σαν «πολυτέλεια». Ακόμη, μην αρχίσεις κάτι σημαντικό, πριν διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή του θέματος. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος αυξάνει τις ευθύνες σου, ίσως μάλιστα κληθείς να δώσεις λόγο για τα πεπραγμένα σου ή να περάσεις από κάποιου είδους εξετάσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πρώτο μέλημά σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπό σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον», κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα».

Ετικέτες