ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μυστήρια προς επίλυση!

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Υπάρχουν βέβαια και άλλα ενδεχόμενα προβλήματα, αφού είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας «στημένης» κατάστασης, ενώ δεν αποκλείεται να χαθείς ή να βρεθείς σε αδιέξοδο σε μια μετακίνησή σου.

Επιπλέον όμως, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σου δώσει τη δυνατότητα να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια, είτε σε έναν γνωστικό τομέα είτε στην καθημερινότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρήμα σε υπόγειες διαδρομές

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί σε λάθη, ενώ μπορεί να «μπερδέψει» την καθημερινότητά σου, καθιστώντας άκυρες ή αναποτελεσματικές κάποιες από τις προσπάθειές σου, γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις μια προσωρινή παύση στις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου.

Παράλληλα ο Ήλιος στους Διδύμους σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, καθώς γύρω σου… καιροφυλακτούν ποικίλα «αρπακτικά», που, μάλιστα, παραμονεύουν χωρίς να δίνουν στόχο! Από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται κάποιος/α να μεσολαβήσει κρυφά υπέρ σου σε μια υπόθεση που σε απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαφή με τη «σκοτεινή» πλευρά της ζωής

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις όχι μόνο του «επίγειου» κόσμου, αλλά και του… υπόγειου, αφού ο Πλούτωνας διεκδικεί σημαντικό μερίδιο από τις εξελίξεις! Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η περιέργειά σου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί όντως να «σκοτώσει την γάτα», αν δεν ξέρεις «πού βαδίζεις».

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο «θολώνει το τοπίο» στα οικονομικά σου, γι’ αυτό είναι φρόνιμο να μην προβείς σε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχόμενο παραπλάνησης

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω μια «ιδανική» εικόνα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, είναι εύκολο να πέσεις θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής άλλου/ης κι αν θες πραγματικά να προστατευτείς από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οφείλεις να «ακούσεις» την διαίσθησή σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σου δίνει πρόσβαση στους «γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα», βοηθώντας σε να αλιεύσεις πληροφορίες, στα πλαίσια μιας… αντικατασκοπίας! Μπορεί, ωστόσο, να μάθεις και κάτι που δε θα σου αρέσει καθόλου.

ΛΕΩΝ

Μη «θυσιαστείς» για την ομάδα!

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα και τις ευχές σου. Ίσως, μάλιστα, έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία ή μια υπέροχη έμπνευση στα πλαίσια μιας δημιουργικής μοναχικότητας.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που θα έπρεπε να γνωρίζεις για να μην τρέφεις αυταπάτες. Επιπλέον, είναι πιθανό να χάσεις έναν καλό φίλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κρίσιμη καμπή

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο και εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, να θυμάσαι, ωστόσο, ότι κανένα από αυτά δεν κάνει κάτι «για την ψυχή της μάνας του»!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις φιλίες σου, ίσως όμως να σε ωθήσει και σε μια συλλογική δράση ανθρωπιστικού περιεχομένου.

ΖΥΓΟΣ

Έλλειμμα ρεαλισμού

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε στρέφει σε μη ρεαλιστικές πρακτικές, ενώ σε φέρνει και πιο κοντά με άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν, αν πρόκειται για καλλιτεχνικές δράσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο, κάτι όμως που ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν είναι και τόσο ασφαλές, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με μια πρώτη ματιά.

Επιπλέον, σε περιουσιακά-νομικά ζητήματα μπορεί να ληφθεί μια «τελειωτική» απόφαση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, είτε σου αρέσει είτε όχι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μάτια και στην… πλάτη!

Ο Ερμής στον Καρκίνο σου ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες από αυτές ή να σε ρίξει σε μια άσκοπη περιπλάνηση. Επιπλέον, στο περιβάλλον σου λέγονται πάρα πολλά ψέματα!

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να παρέμβεις διακριτικά αλλά δραστικά, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά. Να θυμάσαι μάλιστα ότι ενδεχομένως να γίνεις στόχος ατόμων ή κυκλωμάτων του περιθωρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες

Ο Ήλιος στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε υπόγειες διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, εμπλακείς σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τεκταινόμενα. Το σοφότερο, ωστόσο, από πλευράς σου θα ήταν να αναζητήσεις μια κρυφή συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά κι έχουν «άκρες» κι όσο για τα ανταλλάγματα, θα έρθει και η δική τους ώρα.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου, αφού κατά πως φαίνεται ελκύεις άτομα που θέλουν να σε ξεγελάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντιμότατοι… απατεώνες!

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη ένα «άρωμα απάτης». Παράλληλα, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με θέματα υγείας και διατροφής.

Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της δουλειάς σου, παίρνοντας τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και –κυρίως- φυλώντας τα νώτα σου. Το ιδανικό, μάλιστα, θα ήταν να μπλοκάρεις τους ανταγωνιστές σου μέσω κάποιου ισχυρού προστάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ας είσαι πιο καχύποπτος/η

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια κρούσματα απάτης στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μπορείς, ωστόσο, να προσδώσεις και μια καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική διάσταση στις δραστηριότητές σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε θέλει πιο καχύποπτο/η σε προσωπικά ζητήματα, αφού στο παρασκήνιο γίνονται πολλά που δε γνωρίζεις. Επιπλέον, επιβάλλεται να είσαι εχέμυθος/η σε σχέση με ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί έναν «δικό σου» άνθρωπο, αφού αλλιώς θα τεθεί θέμα εμπιστοσύνης.

ΙΧΘΥΕΣ

«Σκοτεινή» εισβολή!

Ο Ήλιος στους Διδύμους ενδέχεται να «γκριζάρει» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, εξ αιτίας ενός περιουσιακού θέματος ή μιας άλλης στενόχωρης εξέλιξης με οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με την αποχέτευση ή να δεχθείς την ανεπιθύμητη επίσκεψη οργανισμών που συνήθως ζουν στα… σκοτάδια. Αν δε θες να έχεις τέτοιου είδους εκπλήξεις, πάρε εγκαίρως τα μέτρα σου!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο πιθανόν να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου για έναν «δικό σου» άνθρωπο, ίσως όμως να πρόκειται και για έναν «λάθος συναγερμό».

Ετικέτες