ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Καθυστερήσεις και εμπόδια

Γενικά
Παρότι η διάθεσή σου είναι καλή και… ανανεωτική, τελικά κάποια «κωλύματα» δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Αντίθετα, οι ευθύνες και τα καθήκοντά σου φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και το δυσάρεστο είναι ότι δεν θα μπορέσεις να τους «ξεφύγεις» εύκολα. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να επικεντρωθείς σε διαβάσματα και μελέτες.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για ερωτικά ραντεβού, αφού μπορεί να προκύψουν μία σειρά από αναποδιές που θα τα μετατρέψουν σε «βασανάκι». Μείνε λοιπόν «εντός των τειχών», εκτός κι αν πρόκειται για μια σχέση με διαφορά ηλικίας, αφού είναι η μόνη που θα ευδοκιμήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόνοια… σώζει!

Γενικά
Οι επιφυλάξεις σου απέναντι σε αδόκιμες πρακτικές και πειραματισμούς φαίνεται να δικαιώνεται, αφού την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι είναι «στον κόσμο τους», εσύ δείχνεις έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε έκτακτες οικονομικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, με όπλο την σύνεση και την προνοητικότητά σου. Έχοντας μάλιστα «ντοκουμέντα και αποδείξεις» στα χέρια σου, όχι μόνον δεν κινδυνεύεις να εκτεθείς αλλά «θα βάλεις τα γυαλιά» στους «ειδικούς»! Παράλληλα, όποιος/α αποπειραθεί να διασαλεύσει την τάξη σου, θα βρει τον μάστορά του…

Ερωτικά
Εδώ το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ένα ενδεχόμενο «μπλέξιμο» των προσωπικών με τα οικονομικά σου, αφού δεν θα βγει κάτι καλό από αυτό. Κατά τα άλλα όμως θα έχεις τις ευκαιρίες σου για να περάσεις συναρπαστικά είτε με το ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυξημένες πιέσεις

Γενικά
Παρότι η διάθεσή σου είναι «παιχνιδιάρικη», τελικά ένα σοβαρό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, αφού δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση. Ίσως βέβαια να μην πρόκειται για κάτι προσωπικό, αλλά για προβλήματα ή ανάγκες ενός κοντινού σου προσώπου αλλά και σε αυτήν περίπτωση οι πιέσεις που θα δεχθείς δεν είναι αμελητέες. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνοςσε «προειδοποιεί» να αντιμετωπίσεις επιφυλακτικά κάθε πρόταση συνεργασίας, θέτοντας έγκαιρα τα όριά σου.

Ερωτικά
Φαίνεται πως το ταίρι σου βρίσκεται κάτω από πίεση, με συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει «φυσιολογικά». Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, είναι προτιμότερο να περιμένεις καλύτερες μέρες, που δεν κουβαλούν μαζί τους προβλήματα και… προβληματικούς τύπους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώτα η δουλειά

Γενικά
Φαίνεται πως σε περιμένουν αρκετές εργασίες, τις οποίες καλείσαι να διεκπεραιώσεις με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν. Ίσως μάλιστα, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώσει» και με υποχρεώσεις άλλων. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς κι όσο πιο «μάστορας» είσαι, τόσο το καλύτερο για σένα! Από την άλλη πλευρά, κάποιος σε «παίζει» με τις ιδιοτροπίες του αλλά με τις προτεραιότητες που έχεις, ασ’ τον να… κουρεύεται!

Ερωτικά
Από την μια πλευρά μπορείς να «παίξεις» όσο θέλεις μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, από την άλλη όμως μια είδηση που περιμένεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, είτε θα έρθει… κατόπιν εορτής είτε δεν θα είναι αυτή που επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Δυστοκία

Γενικά
Πάνω που είπες κι εσύ να ξεφύγεις από τα ίδια και τα όμοια, τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να σε στενοχωρήσουν ή να σε «γεμίσουν» με άγχος, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, τότε και θα σου έρθει πιο εύκολο και θα δικαιωθείς στην πράξη! Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προετοιμασία ενός επενδυτικού εγχειρήματος

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως δεν θα μπορέσεις να την χαρείς, εξ αιτίας κάποιων εμποδίων ή υποχρεώσεων. Αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά… χρονάκια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυστοκία

Γενικά
Πάνω που είπες κι εσύ να ξεφύγεις από τα ίδια και τα όμοια, τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να σε στενοχωρήσουν ή να σε «γεμίσουν» με άγχος, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, τότε και θα σου έρθει πιο εύκολο και θα δικαιωθείς στην πράξη! Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προετοιμασία ενός επενδυτικού εγχειρήματος

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως δεν θα μπορέσεις να την χαρείς, εξ αιτίας κάποιων εμποδίων ή υποχρεώσεων. Αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά… χρονάκια!

ΖΥΓΟΣ

Προς αναζήτηση διεξόδου

Γενικά
Τουλάχιστον για σήμερα οι επαφές σου με συγγενείς και γείτονες δεν έχουν τίποτα το δημιουργικό, αντίθετα θα πολλαπλασιάσουν τα άγχη και τα προβλήματά σου, πολύ περισσότερο δε αν τους βάλεις και στο σπίτι σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με την επίλυση τεχνικών θεμάτων, αφού συσκευές και μηχανήματα δείχνουν να μην «τραβάνε»! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρεις το «αποκούμπι» και τις εναλλακτικές σου σε μια φιλία.

Ερωτικά
Η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου μπορεί να γίνει μια… ευχάριστη διέξοδος στις πιέσεις που δέχεσαι, αφού ακόμη κι αν δεν συμβεί το «ποθούμενο» είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις «ζωντανός/η», εξασφαλίζοντας συνάμα την απουσία σου από πληκτικές συνάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου

Γενικά
Αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις είτε χρήματα είτε αντικείμενα, αρχεία κλπ «για να κάνει την δουλειά του», να είσαι βέβαιος ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν… σώα και αβλαβή, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να επικεντρωθείς σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε να είσαι «εντάξει» απέναντι σε ένα ισχυρό πρόσωπο, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι δεν ευνοούνται οι αγορέςαλλά στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις κάτι μάλλον θα βρεις πρόθυμους αγοραστές.

Ερωτικά
Ένα δώρο που σκέφτεσαι να κάνεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα τύχει της ανάλογης υποδοχής, οπότε φύλαξε τα χρήματά σου για αργότερα. Ακόμη αν αποφασίσεις να βγεις με παρέα ή βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, το πιθανότερο είναι να πλήξεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ερευνάτε τας γραφάς»!

Γενικά
Αν και η διάθεσή σου είναι να μην ενδώσεις σε «παράλογες» απαιτήσεις, ίσως τελικά να μην τα καταφέρεις, αφού όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, ποντάροντας τόσο στο φιλότιμό σου, όσο και στις… ενοχές που θα σου φορτώσουν! Ακόμη όμως κι αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που δε μπορείς να πεις «όχι», φρόντισε να γίνουν «καλοί λογαριασμοί», ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε κάνει πιο σοφό/η, μέσα από διαβάσματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για ερωτικές «περιπτύξεις» κι αν είχες κατά νου να βρεθείς πιο… κοντά με το ταίρι σου, μάλλον θα απογοητευτείς αφού οι συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν. Ακόμη, φαίνεται πως το περιεχόμενο ενός μηνύματος δεν θα είναι το…. ποθούμενο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχουν γνώσιν οι φύλακες!

Γενικά
«Κάτι» σου λέει να παραμείνεις σε επιφυλακή και να που… δικαιώνεσαι, αφού ο ενεργός Κρόνος σου βάζει ένα προσωρινό «στοπ» σε αρκετές από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, αναγκάζοντάς σε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να «κλειστείς» μέσα για να αντιμετωπίσεις τρέχοντα ζητήματα που δεν παίρνουν αναβολή. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια ενόχληση στην υγεία σου ή την υγεία ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, ενδέχεται να απογοητευτείς για την στάση κάποιου/ας, μαθαίνοντας το τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Σήμερα το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά προβλήματα άλλων, δίνοντας συμβουλές και κατευθύνσεις, εφ’ όσον βέβαια σου ζητηθεί. Δεν αποκλείεται ωστόσο να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για μια υπόθεση που εκτυλίσσεται… κρυφά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιστάσεις κι αντιρρήσεις

Γενικά
Η τάση σου να κινηθείς έξω από συμβάσεις και κλισέ δεν θα πιάσει τόπο, ίσως μάλιστα να βρεις απέναντί σου άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που θεωρούν ότι το… παρακάνεις με τις «ιδιοτροπίες» σου, μπορεί κιόλας να κατηγορηθείς για αναξιοπιστία ή ανευθυνότητα. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, αφού οι καινοτόμες προτάσεις σου δεν θα βρουν «ευήκοα ώτα». Μπορεί όμως να χρειαστεί να συμπαρασταθείς και σε έναν φίλο ή μια φίλη που περνάει δύσκολα.

Ερωτικά
Μια «πολλά υποσχόμενη» κατάσταση με έναν «δικό σου» άνθρωπο μπορεί να εξελιχθεί σε ανταλλαγή… κριτικής, με συνέπεια να χαλάσει το όποιο καλό κλίμα. Αντίθετα, αν συμβουλέψεις άλλους/ες για το τι πρέπει να κάνουν, θα σε ακούσουν μετά μεγίστης προσοχής!

ΙΧΘΥΕΣ

Υπό επιτήρηση…

Γενικά
Παρά τις θετικές εξαγγελίες που αφορούν στα οικονομικά και τα εργασιακά σου, η ημέρα σου δεν αναμένεται να είναι εύκολη, ενώ και ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους κινείται σε χαμηλά επίπεδα, κάτι που δύσκολα θα αλλάξεις, ακόμη κι αν επιδοθείς σε έναν… διαγωνισμό προσφοράς! Ίσως μάλιστα ο ενεργός Κρόνος να σε φέρει ενώπιον αυστηρών «κριτών», που δεν σου βρίσκουν κανένα ελαφρυντικό. Αντίθετα, θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε εργασίες που πρέπει να γίνουν κι έχουν μείνει πίσω.

Ερωτικά
Με τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα να τρέχουν, που… καιρός για έρωτες! Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για μια συζήτηση σε ρεαλιστική βάση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αποφεύγοντας ωστόσο να ακολουθήσεις την εύκολη οδό της κριτικής των πεπραγμένων του/της.

Ετικέτες