ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αναγκαίες υποχωρήσεις

Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου καλείσαι να κάνεις σημαντικές υποχωρήσειςκαι σε προσωπικά ζητήματα και στην καριέρα σου, όσο δυσάρεστο όμως κι αν είναι αυτό το καθήκον σου, αποτελεί για την ώρα, τη μόνη βιώσιμη λύση, αφού σε διαφορετική περίπτωση, τα προβλήματα, αντί να λυθούν, θα πολλαπλασιαστούν! Κάνε, λοιπόν, υπομονή και συμβιβάσου με την πραγματικότητα.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε παραπέμπει σε μια περίοδο προετοιμασίας και σε διαρκείς διαβουλεύσεις ή παλινδρομήσεις, που θα κρατήσουν μέχρι τα μέσα Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε καλεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες της καθημερινότητάς σου, ώστε να μη χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν τον κόπο σου. Κι αυτό γιατί αναμένεται να ενταθούν οι επαφές κι οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να «τρέχεις»! Επιπλέον, μπορεί να σπείρει στο διάβα σου άτομα που δεν κατέχουν από κανόνες και δεοντολογία, με συνέπεια να «τα τσουγκρίσεις» μαζί τους.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας, προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κίνδυνος για τα κεκτημένα σου

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου δυστυχώς αναμένονται «εμπλοκές» και καθυστερήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια σύγκρουση-διαφωνία ή να αναγκαστείς να αμυνθείς απέναντι σε απαιτήσεις κάποιων «κακομαθημένων» ή τις επιβουλές «αρπακτικών» για τα κεκτημένα σου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα, αποφεύγοντας κάθε είδος ρίσκου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζήτησε τη «χρυσή τομή»

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου ενδέχεται να σε εμπλέξει σε καταστάσεις όπου κινδυνεύεις είτε να «τα πάρεις στο κρανίο» είτε να πληγωθείς από τη συμπεριφορά των άλλων. Ακόμη, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη σου ή με ένα ισχυρό πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως, προσπάθησε να μη «χτυπήσεις τη γροθιά στο μαχαίρι», αφού κανείς δε θα βγει κερδισμένος από αυτήν τη διαδικασία.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό περιπλέκει τις εξελίξεις στην καριέρα σου, αναδεικνύοντας μια σειρά από προαπαιτούμενα που πρέπει να καλυφθούν.

ΛΕΩΝ

Μην υπερβείς τις αντοχές σου

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, οφείλεις, ωστόσο, να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μαστορέματα, ενώ οι συνθήκες παραπέμπουν και στην άθλησή σου, καλό είναι όμως να κάνεις την δέουσα προθέρμανση, ώστε να μην «πιαστείς». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής θα σε βοηθήσει να «ξεσκονίσεις» γνώσεις και δεξιότητες που παρέμεναν σε «αχρηστία», όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται ποικίλες «αναποδιές».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ον αγαπά Κύριος παιδεύει»!

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε παραπέμπει σε μια οικονομική πολιτική πρόνοιας και πρόληψης, αφού μπορεί να «μπλοκάρει» προσωρινά μια πηγή εσόδων. Επιπλέον, είναι πιθανό να μην μπορέσεις να καλύψεις κάποιες από τις βασικές ανάγκες σου, επειδή όμως τα δύσκολα έρχονται σε όποιον/α έχει την ικανότητα να τα χειριστεί, δεν έχεις παρά να προχωρήσεις στις δέουσες αξιολογήσεις και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.

Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου απειλεί να διαταράξει τις συναισθηματικές ισορροπίες σου και τη σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Μη βιάζεις τα πράγματα

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, είναι πιθανό να «ανακρούσεις πρύμναν» σε μια σειρά από δραστηριότητες, ξεκινώντας ίσως από την επανεξέταση των όρων μιας συμφωνίας, αφού όπως σου παρουσιάζεται τώρα έχει κενά και ατέλειες.

Παράλληλα, με την σύνοδο Άρη-Κρόνου, μια οικογενειακή ένταση ή μια σχετικά σοβαρή ζημιά στον χώρο σου μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου και να ανατρέψει τα σχέδιά σου, αν όμως κρίνεις πως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις μιας ουσιαστικής αποκατάστασης των ισορροπιών είναι προτιμότερο να περιμένεις και να μη βιάσεις τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κόψε ταχύτητα!

Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου είναι πιθανό να «φορτσάρεις», προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από τεχνικά θέματα, καλό είναι, ωστόσο, να μη βιαστείς, ούτε να αγνοήσεις αντικειμενικούς περιορισμούς, αλλά να κινηθείς μέχρι εκεί που σε παίρνει! Επιπλέον, αν οδηγήσεις ή ταξιδέψεις, να θυμάσαι ότι δεν αρκεί η δική σου προσοχή, αφού κάποιος/α μπορεί να «σκοντάψει» επάνω σου!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να επικεντρωθείς στην καλύτερη οργάνωση της δουλειά σου και την αντικατάσταση εργαλείων ή συσκευών, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε οικονομικό δίλημμα

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, αν όμως πάρεις κάποιο ρίσκο, το πιθανότερο είναι να μη σου «βγει». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σύγκρουση συμφερόντων και σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική, αφού αν κοντράρεις «στα ίσα», τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, από την άλλη πλευρά όμως, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει σε δύσκολη φάση, με την υπομονή σου να δοκιμάζεται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτείται στρατηγική

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιό σου μπορεί να σε μπλοκάρει ψυχολογικά και ενεργειακά, ίσως όμως είναι προτιμότερο να παραμείνεις αδρανής, παρά να «λουστείς» τις συνέπειες μιας δράσης σε λάθος στιγμή. Επειδή, μάλιστα, ελλοχεύει κι ο κίνδυνος ενός ατυχήματος, μην πιέζεσαι να κάνεις κάτι που δε σου βγαίνει.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις στρατηγικές ικανότητές σου σε μια υπόθεση με λεπτές ισορροπίες. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό πιθανόν να συμβάλλει σε μια αναδιάταξη του χώρου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρώτα η υγεία σου

Σήμερα μπορεί να σου προκύψουν δουλειές και υποχρεώσεις «από το πουθενά», ωστόσο, η αίσθηση που έχεις ότι γίνεσαι «πιόνι» άλλων δεν είναι της φαντασίας σου! Πέρα όμως από τις ίντριγκες, η σύνοδος Άρη-Κρόνου ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κι ένα θέμα υγείας στην περίπτωση που καταπονήσεις υπερβολικά τον εαυτό σου, γι’ αυτό αν δεις ότι δεν αντέχεις, μην επιμείνεις.

Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε για την ασφάλειά τους. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να αξιοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι».

ΙΧΘΥΕΣ

Κοντά στη ρήξη

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που σε προβληματίζουν, το ένα «μέτωπο», μάλιστα, έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου είναι πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα συμπορευόσασταν, επειδή θα γίνουν κάποια «φάουλ» από πλευράς του. Το δεύτερο αναφέρεται στα οικονομικά σου, που περνούν σε μια αβέβαιη φάση, σπρώχνοντάς σε να προβείς σε αναγκαστικές αναπροσαρμογές.

Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια, που μπορεί να ενέχει και ολίγη ταλαιπωρία!

Ετικέτες