ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια ωραία… ατμόσφαιρα!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο ρίχνει «ομίχλη» στα περιουσιακά σου, οπότε δε συνιστάται να προχωρήσεις σε μια ρύθμιση ή συμφωνία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να προσδώσεις έναν ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στον χώρο σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα συμβάλλει στη διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου και σε μια πιο «παιχνιδιάρικη» καθημερινότητα, καλό είναι, ωστόσο, να στραφείς και σε κάτι πιο δημιουργικό, πέραν των… χαριεντισμών! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η καλή σου τύχη είναι δεδομένη, κάτι που ενδεχομένως να αποτυπωθεί και σε ένα τυχερό παιχνίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να αναδείξει κάποια οικογενειακά ζητήματα, κάτι που θα σου δώσει την αφορμή για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με τις λειτουργικές ανάγκες ή την τακτοποίηση του χώρου σου, αλλάζοντας ότι δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου.

Παράλληλα όμως, με τον Ήλιο  στον Καρκίνο να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, τα… ψέματα κυριαρχούν, ίσως, μάλιστα, διαδίδονται για σένα ανυπόστατα πράγματα, με σκοπό να πληγείς ηθικά ή επαγγελματικά. Ακόμα, ενδέχεται να χαθεί ένα αρχείο, έγγραφο ή αντικείμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έλλειμμα ρεαλισμού

Ο Ερμής στον Λέοντα θα αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, πάρουν «φωτιά» τα τηλέφωνα, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις και κάποια αξεσουάρ ή εργαλεία, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Επιπλέον, μπορεί να «καπαρώσεις» κάτι, αλλά εδώ ξεκινούν τα… προβλήματα, αφού ο Ήλιος στον Καρκίνο ρίχνει «ομίχλη» στα οικονομικά ζητήματα. Σε σχέση, δε, με τις επαγγελματικές  βλέψεις σου κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σου περνούν από το μυαλό, δεν είναι διόλου ρεαλιστικές, με συνέπεια να διαψευστείς στη συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνε τα… στραβά μάτια!

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε… παραπέμπει στο να «κλείσεις τα μάτια» σε ανομίες και πονηριές, προκειμένου να εξασφαλίσεις όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα ή να παρουσιάσεις στους άλλους αυτό που θέλουννα δουν, κερδίζοντας έτσι την υποστήριξή τους.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα ανανεώνει το ενδιαφέρον σου για την απόκτηση κάποιων πραγμάτων που πάντα ήθελες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια κατατοπιστική ενημέρωση αγοράς, που θα σε οδηγήσει σε μια σωστή απόφαση. Επιπλέον, καλείσαι να διεκπεραιώσεις ποικίλες οικονομικές πράξεις.

ΛΕΩΝ

Σε πρώτο πλάνο

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, έστω και ως… θεατρίνος/α! Επιπλέον, αναμένεται να μάθεις πολλά, ιδιαίτερα σε σχέση με παρασκηνιακές ενέργειες. Φαίνεται μάλιστα πως κάποιος/α σε υπονομεύει ή προσπαθεί να σε κατευθύνει κατά εκεί που υπαγορεύει το συμφέρον του/της.

Ακόμα λοιπόν κι αν κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται ως δεδομένα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να ψάξεις για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Επίσης, προσπάθησε να βρεθείς κοντά στην φύση και να χαλαρώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τέρμα οι… θυσίες!

Αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να ξέρεις ότι πίσω από την «βιτρίνα», εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί. Αλλά κι ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει το «δράμα» ενός φίλου ή μιας φίλης, που όμως είναι «φουσκωμένο» σε σχέση με τις πραγματικές διαστάσεις του, γι’ αυτό μη βιαστείς να «θυσιαστείς» για λογαριασμό του/της!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα βγάζει στο φως μυστικά, ενώ ίσως συμβάλλει και σε μια αλλαγή αντικειμένου στα εργασιακά σου. Επιπλέον, σε θέλει σε διαρκή επικοινωνία με θεραπευτές ή διατροφολόγους!

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε «μπολιάζει» με όραμα για την συνέχεια, το έργο σου, ωστόσο, δε θα είναι εύκολο στην πράξη, αφού «υποφέρεις» από ένα έλλειμμα ρεαλισμού. Επιπλέον, στην πορεία μπορεί να προκύψουν και «τρικλοποδιές» από κάποιον/α που εκπροσωπεί ισχυρά συμφέροντα ή απλά δεν πηγαίνει «με τον σταυρό στο χέρι»!

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε, μάλιστα, κοντά σε άτομα με νεανικό πνεύμα κι έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής κι είναι πολύ πιθανό να «ξανανιώσεις», κάνοντας παρέα μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 «Μεγάλη πόρτα θα διαβείς»!

Ο Ερμής στον Λέοντα πιθανόν να ανοίξει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ή κοινωνικών επαφών, που με τη σειρά τους θα σου ανοίξουν κι άλλες «πόρτες». Παράλληλα βέβαια, η «σιγουριά» σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις ενδεχομένως να κλονιστεί, διαπιστώνοντας πως τελικά έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης από κάποιον/α που ξέρει πώς να σε «παίζει», δείχνοντας ένα δήθεν αδύναμο πρόσωπο.

Επιπλέον, αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, πρόσεξε, μη χαθείς. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να σου ανοίξει έναν νέο πνευματικό δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επέκταση δραστηριοτήτων

Ο Ερμής στον Λέοντα διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου κι είναι πιθανό να δρομολογηθεί ένα ταξίδι ή να ανοίξει ένας νέος κύκλος σε σχέση με την επιμόρφωσή σου.

Επιπλέον, η επαφή σου με άτομα ή φορείς του εξωτερικού μπορεί να είναι ιδιαίτερα γόνιμη και ελπιδοφόρα, καλό είναι, ωστόσο, να αφήσεις εκτός οικονομικά ζητήματα, αφού, ο Ήλιος στον Καρκίνο δημιουργεί ένα «θολό τοπίο» στις συναλλαγές σου, με κίνδυνο να εξαπατηθείς. Ανάλογα ασαφή ίσως είναι και τα θέλω σου, με συνέπεια να ξοδευτείς για να αποκτήσεις κάτι άχρηστο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πιο ανθρώπινο πρόσωπο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σου δίνει να καταλάβεις ότι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου οφείλεις να είσαι πιο διπλωματικός/η κι αν χρειαστεί, να πεις και κάποιο ψέμα, που θα απαλύνει τις ανησυχίες των άλλων. Επιπλέον όμως, σε συμφέρει να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ή ανθρωπιστικά ζητήματα, αφήνοντας κατά μέρος τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, δεν αποκλείεται κιόλας να αποκομίσεις κέρδη και οφέλη ύστερα από μια διαπραγμάτευση ή έρευνα αγοράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτάσεις και συζητήσεις

Ο Ερμής στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου προσφέρει αρκετές εναλλακτικές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς μόνο σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων». Επειδή, μάλιστα, θα γνωρίσεις άτομα, με ιδιαίτερες κλίσεις και στιλ, μπορείς να δρομολογήσεις κάτι «σούπερ»!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε ωθεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα που υποφέρουν αλλά ενδέχεται να σου «βγάλει» και κάτι ψυχοσωματικό, στην περίπτωση που πρόσφατα έχεις «ζοριστεί» πολύ. Επιπλέον, στη δουλειά σου, πρόσεξε τους… πονηρούς!

ΙΧΘΥΕΣ

Κινητικότητα στα εργασιακά σου

Ο Ήλιος στον Καρκίνο αναμένεται να «βγάλει στον αφρό» κάποιες παρασπονδίες ή «ενοχλητικά» μυστικά ατόμων που κατά τα άλλα αγαπάς και εκτιμάς. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, πρόσεξε, μήπως μπλέξουν ή εξαπατηθούν, από την άλλη πλευρά βέβαια, η δημιουργικότητά σου «πιάνει ταβάνι»!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως «χαθείς» προσωρινά σε έναν κυκεώνα πραγμάτων που πρέπει να γίνουν και δεν ξέρεις πώς να τα αρχίσεις. Τελικά όμως, αν ακολουθήσεις το ένστικτο και τις διαισθήσεις σου, όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Ετικέτες