ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Στον δρόμο της αναζήτησης

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να συνεργαστείς με ένα άτομο που είναι «παλιό στο κουρμπέτι» και ξέρει να δίνει λύσεις με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να αναβιώσει και μια «βεντέτα»! Επιπλέον, ένας «δικός σου» άνθρωπος δείχνει να ταλαιπωρείται από την επανεμφάνιση ενός παλαιού θέματος υγείας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να εντάξεις στην κοσμοθεωρία σου κάποια νέα στοιχεία. Επιπλέον, μπορεί να κάνει τις μετακινήσεις σου λίγο πιο… περιπετειώδεις!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σε συγκινεί αλλά εδώ το πρόβλημα είναι η υπερβολική ευαισθησία του, που μπορεί να σε φέρει σε αμηχανία. Έτσι λοιπόν το πιθανότερο είναι «να το ρίξεις στην τρελή», προσπερνώντας αυτήν την ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιρρεπής σε εξαρτήσεις

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε φορτίζει συναισθηματικά, με συνέπεια να «κολλήσεις» σε πρόσωπα και πράγματα που σε συγκινούν. Αυτό όμως δεν είναι για… καλό, αφού θα σε κάνει επιρρεπή σε εξαρτήσεις και πιο αδύναμο/η συναισθηματικά. Επιπλέον, σε καλεί να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση με την χρήση παραδοσιακών σκευασμάτων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσον το χρειάζεσαι πραγματικά ή πρόκειται μόνον για μια παρόρμηση της στιγμής.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν γίνεις πολύ απαιτητικός/η, ζητώντας τον… ουρανό με τα’ άστρα, το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, με την προοπτική μάλιστα να δρομολογηθούν και αρκούντως σοβαρές εξελίξεις, που θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αστάθεια στις σχέσεις σου

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προοιωνίζει μια μάλλον «ακατάστατη» αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε στρέφει προς το παρελθόν κι είναι πιθανό να ασχοληθείς ξανά με ένα παλιό σου ενδιαφέρον αλλά και να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά, είτε ευχάριστα, είτε… όχι!

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε συγκινεί και σου ξυπνά μνήμες κι αν πραγματικά το θέλεις, η συναισθηματική σας επαφή μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο από μια «φιλική» ή νοσταλγική αγκαλιά. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για την εκπλήρωση ενός απωθημένου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματική φόρτιση

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση στα όρια του… πανικού αλλά και μια ενδοοικογενειακή «φαγωμάρα», με αφορμή ίσως το μοίρασμα της «πίτας» στα κληρονομικά. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν θέματα ασφαλείας στον χώρο σου, με συνέπεια να χρειαστεί επισκευές ή να τον εγκαταλείψεις προσωρινά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητα σου, «ξεφουρνίζοντας» διάφορες δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να αξιοποιήσεις άμεσα την ευκαιρία που θα σου δοθεί, αφού οι προοπτικές για να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι είναι… εδώ και σε περιμένουν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματική φόρτιση

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση στα όρια του… πανικού αλλά και μια ενδοοικογενειακή «φαγωμάρα», με αφορμή ίσως το μοίρασμα της «πίτας» στα κληρονομικά. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν θέματα ασφαλείας στον χώρο σου, με συνέπεια να χρειαστεί επισκευές ή να τον εγκαταλείψεις προσωρινά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητα σου, «ξεφουρνίζοντας» διάφορες δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να αξιοποιήσεις άμεσα την ευκαιρία που θα σου δοθεί, αφού οι προοπτικές για να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι είναι… εδώ και σε περιμένουν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινητικότητα στο σπίτι

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με επισκέψεις μετακινήσεις, αλλαγές διαρρύθμισης αλλά και… τσακωμούς! Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα περιουσιακό ζήτημα στο οποίο εμπλέκονται πολλοί/ες. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να βρεις κάτι πολύτιμο. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική διεκδίκηση σε βάρος σου με όλα τα… συνεπακόλουθα!

Ερωτικά
Αν πραγματικά επιθυμείς μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα βρίσκεται για πολύ χρόνο κοντά σου και θα σε στηρίζει συναισθηματικά, ο Χείρωνας στον φυσικό 7ο «οίκο» σου, το… επιτρέπει και δεν αποκλείεται για να βρεις αυτό που ζητάς. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσένα!

ΖΥΓΟΣ

Οι αδυναμίες σου στην… φόρα!

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με κάτι σημαντικό, Ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αν όμως δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, σίγουρα θα αποζημιωθείς για το ενδιαφέρον σου! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου επαναφέρει στο προσκήνιο παλιές ευαισθησίες σου κι ίσως τελικά να φανείς αρκετά «αδύναμος/η» στα μάτια των άλλων.

Ερωτικά
Ο Άρης μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα πάθος που στην συνέχεια θα σε εγκλωβίσει συναισθηματικά κι αν δεν θες να σου συμβεί κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε σχετική… διαδικασία! Ίσως μάλιστα ο «κίνδυνος» να ελλοχεύει στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διερεύνηση μυστηρίων

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος να σε μυήσει σε γνώσεις και μυστικά για… λίγους ή σε θρύλους και παραδόσεις που έχουν κάτι το «μαγικό». Επιπλέον, σε καλεί να ακολουθήσεις μια παραδοσιακή συνταγή, ώστε να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να βγάλει «στον αφρό» και κάποια από τα απωθημένα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μιακαταναλωτική «ανησυχία», που καλό είναι να «καταλαγιάσει», πριν… ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου!

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν δείχνει να αντιπροσωπεύει αυτά που ζητάς σε μια σχέση κι αν αυτήν την περίοδο βρίσκεσαι σε συναισθηματική «αδράνεια» μπορεί να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα ή επιθυμίες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, θα προκύψει… χοντρό μπέρδεμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρωταγωνιστικός ρόλος

Γενικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, αφού μετά θα είναι πολύ αργά. Ας είσαι λοιπόν σε πλήρη ετοιμότητα, έχοντας το «όπλο» σου παρά πόδα! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή κύκλους που συνδέονται με το παρελθόν σου, αναβιώνοντας «ξεχασμένες» δράσεις αλλά και ανταγωνισμούς, με σκοπό να συνεχιστούν κάποια πράγματα από εκεί που τα είχες… αφήσει!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση, το σύμπαν σου υπόσχεται τα καλύτερα, διώξε λοιπόν κάθε ενδοιασμό και «μπες στον χορό», για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μην αρχίσεις μόνον να θυμάσαι περασμένες καταστάσεις και τα… χαλάσεις όλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πίσω από τις «κουρτίνες»

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έναν «ρετρό» τόνο στην καθημερινότητά σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με το παρελθόν. Επιπλέον, μπορεί να ενεργοποιήσεις μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να «ψαχτείς», αφού βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, που νόμιζες ότι είχαν εξοβελιστεί διά παντός από την ζωή σου. Μπορεί πάλι να πρόκειται για κρυφούς εχθρούς που πασχίζουν να σου «την φέρουν» κι εδώ δεν έχεις παρά να τους… προλάβεις!

Ερωτικά
Αν η προσωπική σου ζωή σε… ταλαιπωρεί δεν έχεις παρά να κάνεις μια «στάση», αναζητώντας εμψύχωση και παρηγοριά δίπλα σε έναν φίλο ή μια φίλη, που… καταφθάνει την πιο κατάλληλη στιγμή! Ίσως μάλιστα να «παρηγορηθείς» άμεσα στην ζεστή αγκαλιά του/της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τριβές» με φίλους/ες

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να «ξαναπιάσεις» ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή γνωστικό αντικείμενο αλλά και να επισκεφθείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως υπάρχει μια πολυγνωμία κι αν δεν πάρεις έγκαιρα την κατάσταση στα χέρια σου, κάθε καλή πρόθεση θα σκοντάψει σε εγωισμούς και πείσματα. Επιπλέον, αναμένονται παρεξηγήσεις με φίλους/ες, που έχουν μεν καλές προθέσεις αλλά αυθαιρετούν σε βάρος σου.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία σου κι αν σου γίνει μια επίσημη πρόταση μην διαστάσεις να πεις το «ναι», αφού δεν πρόκειται ούτε για ψέμα, ούτε για απάτη. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και από τις ποικίλες προσφορές που συνοδεύουν μια πλήρη… αποκατάσταση!

ΙΧΘΥΕΣ

Διλήμματα και διαπραγματεύσεις

Γενικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές, που με την σειρά τους θα οδηγήσουν σε διαβουλεύσεις ή διαπραγματεύσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ότι εσύ. Κι εδώ σίγουρα θα κερδίσεις πολλά αν κινηθείς με βάση την λογική και όχι το θυμικό σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ένα παλιό αντικείμενο αξίας, να πάρεις πίσω κάποια οφειλόμενα που κόντευες να… ξεχάσεις αλλά και να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.

Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή να περάσεις όμορφα και να βρεθείς σε μια ζεστή αγκαλιά. Από εκεί και ύστερα βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις, που καθιστούν προβληματική την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ετικέτες