ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αγάπες και λουλούδια!

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Ίσως, μάλιστα, μέσα από το παιχνίδι να «βγουν» αλήθειες και ταλέντα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα τα χαρείς περισσότερο.

Παράλληλα, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι με καλλιτεχνική αξία, ενδέχεται όμως να λάβεις κι ένα όμορφο δώρο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε καλεί να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε υλικές υποσχέσεις ή «προοπτικές», που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά είναι απατηλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανέωση του χώρου σου

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως, μάλιστα, ανανεώσεις μέρος της επίπλωσης ή του οικιακού εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα μπορεί να προξενήσει λάθη η παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εξαφανιστούν αρχεία ή αντικείμενα, ενώ στις συνεργασίες σου, υπάρχουν αδιευκρίνιστες πτυχές, που πιθανόν να υποκρύπτουν και παγίδες. Αντίθετα, όσον αφορά σε δράσεις με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο, έχεις το «ΟΚ».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε διαρκή κίνηση

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, προβαίνοντας σε καίριες παρεμβάσεις, ενώ γενικότερα αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ίσως, μάλιστα, κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να χαλαρώσεις μακριά από τις κάθε είδους εντάσεις. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να λάβεις υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν, ακούν όμως για να σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάλυψη αναγκών

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πραγματικά επιθυμείς. Ίσως, μάλιστα, ξανοιχτείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, προκειμένου να τα αποκτήσεις, σύντομα όμως θα υπάρξουν και έσοδα, που θα σε φέρουν «στα ίσα σου».

Παράλληλα, θα έχεις μια καλή ευκαιρία για να πιστοποιήσεις ότι η πίστη και η φαντασία μπορεί να υλοποιήσουν το «αδύνατο». Επιπλέον, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σου συνιστά να κινηθείς με βάση κυρίως την διαίσθησή σου, αφού κάθε «λογική» προσέγγιση πιθανόν να αποδειχθεί… ατυχής!

ΛΕΩΝ

Σε πλήρη ετοιμότητα

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις… θέλοντας και μη, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Επιπλέον, καλείσαι να προσπεράσεις βασικές «αδυναμίες» του χαρακτήρα σου, όπως για παράδειγμα τη ματαιοδοξία σου!

Παράλληλα, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σε εμπνέει δημιουργικά και αναδεικνύει την καλλιτεχνική φύση σου, σε καθαρά πρακτικά θέματα, ωστόσο, μπορεί να σε κάνει να «ζεις στα σύννεφα». Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσεις κόσμο ή να κάνεις μια καλή πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο καλή η μοναξιά!

Γενικά

Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα προσδίδει ένα «ροζ χρώμα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε κάνει πιο καλόπιστο/η. Οφείλεις, ωστόσο, να είσαι πιο «υποψιασμένος/η», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας, που «ειδικεύεται» στο να αποκρύπτει αλήθειες!

Επιπλέον, ίσως δεχθείς έξωθεν προτροπές που, όσο πειστικές κι αν δείχνουν, να ξέρεις πως κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να δώσεις περισσότερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου, από την άλλη πλευρά όμως θα συμβάλλει σε μια ιδιαίτερα δημιουργική μοναχικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Κλίμα της αρεσκείας σου

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα προσδίδει μια νέα δυναμική στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο.

Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς είτε να κάνεις λάθος κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Μπορείς όμως να χαρίσεις χρήματα ή αγαθά σε ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε «εχθρικό» περιβάλλον

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συμβιβαστείς και με πραγματικότητες που σε ξενίζουν ή απλά… δε σου αρέσουν!

Παράλληλα, με το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα, το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις τη φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει μέσα από δημιουργικές εφαρμογές. Ωστόσο, στον «πραγματικό» κόσμο πιθανόν να υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις, ενώ η σχεδόν ιδανική εικόνα που σου παρουσιάζεται, μάλλον δεν έχει αντίκρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φύλακας άγγελος

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την φιλομάθειά σου κι είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις.

Παράλληλα όμως, στα εργασιακά σου, δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σου εμφανίζονται προοπτικές που δεν υπάρχουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο «φύλακας άγγελός» σου μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, προστατεύοντάς σε από ορατούς και αόρατους κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεβασμένο πρεστίζ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να προσφέρεις αγαθά στα πρόσωπα που αγαπάς, αλλά και να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό που ανεβάζει το πρεστίζ σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει, «δραπετεύοντας» έστω και νοερά, σε έναν ομορφότερο και πιο δημιουργικό κόσμο.

Και από την στιγμή που όλο αυτό γίνεται… δωρεάν, δεν έχεις παρά να «ενδώσεις». Επιπλέον, θα πάρεις περισσότερη προσωπική δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους ή συμμετέχοντας σε μια ανθρωπιστική συλλογική προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αναζήτηση

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ανανεώσεις κι αν χρειαστεί να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου κρατώντας μόνο εκείνες που αποδεικνύονται αντάξιές σου, ως προς τις ιδιαίτερες πνευματικές ή κοινωνικές αναζητήσεις σου.

Παράλληλα όμως, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα παραπέμπει σε λάθη ή αφηρημάδες, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου τα φαινόμενα μπορεί και να… απατούν! Κι αν θες να δραπετεύσεις από όλα αυτά, δεν έχεις παρά να «πετάξεις» πάνω από το πρόβλημα, δίνοντας έμφαση στις καλλιτεχνικές κλίσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Παροχή βοήθειας

Γενικά

Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σε κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε πάσχοντες, καλό είναι όμως να εξαντλήσεις την βοήθειά σου σε εμψυχωτικές κινήσεις, αποφεύγοντας να συνδράμεις οικονομικά, αφού μπορεί να πρόκειται και για μια… απατηλή κατάσταση!

Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να «ταξιδέψεις» με θεάματα, διαβάσματα ή ακροάματα ή να βιώσεις κάτι το «μεταφυσικό». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ασχοληθείς με ποικίλες εργασίες της καθημερινότητας, αλλά και να μην αγνοήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου.

Ετικέτες