ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ζητήματα καριέρας

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε πιέζει να στρέψεις την προσοχή σου στην καριέρα σου και τα καθήκοντά σου, φροντίζοντας να είσαι «εντάξει». Αλλά, αν σου ζητηθούν επιπλέον «χατίρια» και υποχωρήσεις, τσέκαρε πρώτα, αν εκείνος/η που επιχειρεί να σε πείσει, δεν επιδιώκει παρά να σου φορτώσει δικές του/της ευθύνες. Παράλληλα, βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε περισσότερες ευχάριστες στιγμές, ιδιαίτερα με φίλους/ες, ενώ σε κάθε δυσκολία που θα συναντήσεις μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς/ες, αφού σίγουρα έχουν τις λύσεις.

Ερωτικά
Το «παιχνιδιάρικο» πνεύμα σου θα προσελκύσει ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Παράλληλα όμως, ενδέχεται να σου τεθεί κι ένα πιεστικό δίλημμα ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, αφού φαίνεται να υπάρχουν ανεπιθύμητες δεσμεύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Διευκολύνσεις

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεκουραστείς, απολαμβάνοντας κάποιες έξτρα υπηρεσίες που σου παρέχονται. Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα «σημαίνον» πρόσωπο, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου. Ακόμα, δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις, όχι μόνον για αναψυχή, αλλά και για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου καθήκοντος, ενώ ίσως μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για μια υπόθεσή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», αφού μια γνωριμία με ένα άτομο που κατέχει εξουσία, εκτός από το συναισθηματικό ενδιαφέρον που θα σου προκαλέσει, μπορεί να παίξει κι έναν κομβικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε αφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενες στιγμές

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις επαφές σου, ενώ σου ανοίγει τον δρόμο για ένα ταξίδι. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, αλλά και να προμηθευτείς αξεσουάρ, που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη κι εσένα πιο… όμορφο/η! Κινητικότητα, βέβαια, υπάρχει και στα οικονομικά σου, με τον Ερμή στον Αιγόκερω να αυξάνει μεν την καταναλωτική σου διάθεση, αλλά από την άλλη πλευρά να αναδεικνύει κάποιες ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

Ερωτικά
Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, ωστόσο στην πλειοψηφία τους τα άτομα που ενδιαφέρονται για σένα χαρακτηρίζονται από έναν ενθουσιασμό ή μια επιπολαιότητα, κάτι που δεν αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας ή αξιοπιστίας. Μπορείς φυσικά να περάσεις καλά κι ύστερα βλέπεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαπραγματεύσεις

Γενικά
Ο Ερμής απέναντί σου σε παραπέμπει σε διαπραγματεύσεις και στην ανάληψη επιπλέον ευθυνών, όχι τόσο για σένα, όσο για τους άλλους. Ακόμα, μπορεί να δημιουργήσει «θέματα» στις συνεργασίες σου. Ωστόσο, αν επιδείξεις τη δέουσα υπευθυνότητα, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις απέναντι στις κάθε είδους εξετάσεις που θα περάσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου.

Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια «κρίσιμη» απόφαση, αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα, ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι αν κάνεις σοβαρές παραχωρήσεις, απλά θα δώσεις την εντύπωση ότι «τουμπάρεσαι» εύκολα!

ΛΕΩΝ

Αποδοχή

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου και μεταξύ άλλων, δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά σου, όπου θα πρέπει να βρεις κάποιες πρακτικές λύσεις και να μοιράσεις αρμοδιότητες. Ίσως, μάλιστα, προβείς και στην προμήθεια εξοπλισμού, που θα σε διευκολύνει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α ειδικό σε ζητήματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε θετικά διακείμενα πρόσωπα κι αν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ο δρόμος είναι ανοικτός! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, ίσως μάλιστα να καταστρώσετε από κοινού τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Παίζω και μαθαίνω»

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε κάνει μεν πιο «παιχνιδιάρη/α», αλλά ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο «απαιτεί» μια σχετική σοβαρότητα και το ιδανικό θα ήταν να προσδώσεις στην ψυχαγωγία σου έναν επιμορφωτικό χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να προβληματιστείς από τη στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να βρεις υποστηρικτές και να δρομολογήσεις πρακτικές λύσεις στη δουλειά σου, αλλά και οτιδήποτε αφορά στα ζώα ή τα φυτά που βρίσκονται κάτω από την προστασία σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το πρόσωπο που θέλεις με ένα χρήσιμο τρόπο, περιμένοντας βέβαια τα ανάλογα και από τη δική του πλευρά. Ακόμη, ίσως προκύψει κάτι… πολύ όμορφο στη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Τακτοποίηση

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με το σπίτι είτε με την οικογένειά σου. Ίσως, μάλιστα, σου ζητηθεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή να το πράξεις από μόνος/η σου, ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη. Ακόμα, θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις τις λεπτομέρειες μιας περιουσιακής υπόθεσής σου, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου υπόσχεται όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από τα παιδιά σου.

Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, προσελκύοντας κόσμο και κοσμάκη, ακόμη όμως κι αν δεν δώσεις τόση σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα έχεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν! Από εκεί και πέρα βέβαια, όλα είναι θέμα διαχείρισης από πλευράς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άνετη διαβίωση

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς με κόσμο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις τον χώρο σου, πετυχαίνοντας ένα άρτια λειτουργικό, αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα συμβάλλει στην αύξηση των επαφών σου, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε συζητήσεις που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος και σε δράσεις που βελτιώνουν την τεχνική ή το μορφωτικό σου επίπεδο.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για «κοκούνιγκ» κι από αυτήν την άποψη, αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, το καλύτερο θα ήταν να συναντηθείτε σε ένα σπίτι, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τα… καλά της οικογενειακής ζωής! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ακολούθησε μια ανάλογη πολιτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κερδισμένες εντυπώσεις

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει να φαίνεσαι πιο ωραίος/α ή γοητευτικός/η κι αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, είναι βέβαιο πως θα «λάμψεις» με την παρουσία σου! Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε πιέζει για να βρεις τις πιο κατάλληλες λύσεις στα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν κι ίσως σε πρώτη φάση αποφασίσεις να περικόψεις κάποια έξοδα. Καλό είναι, επίσης, να μείνεις στην «έρευνα αγοράς», χωρίς να πάρεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Ερωτικά

Με «όπλο» την ευχάριστη διάθεσή σου, αλλά και τη θετική προαίρεση των άλλων απέναντί σου είναι βέβαιο πως δεν θα χάσεις, αντίθετα, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις, θα σου ανοίξει ο δρόμος για κάτι «καλό». Αν, βέβαια, δεν ενδιαφέρεσαι άμεσα, τότε κράτα «σημειώσεις» για το μέλλον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπευθυνότητα

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου, αλλά και τις ενοχές σου σε σχέση με πράγματα που δεν έκανες σωστά. Και μπορεί να φερθείς φιλότιμα απέναντι σε πρόσωπα που εκτιμάς, γενικότερα όμως δείχνει σκόπιμο να βάλεις έγκαιρα στη θέση τους και κάποιους/ες, που, χωρίς να γνωρίζουν κόπους και θυσίες, σου «ζητούν τα ρέστα» κι από πάνω! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενδέχεται να συνδράμει στη θετική εξέλιξη μιας οικονομικής υπόθεσής σου ή να σε χαροποιήσει με ένα χρήσιμο δώρο.

Ερωτικά
Από τη στιγμή που το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις τρέχουσες υποθέσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην… προλάβεις να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου, εκτός πια κι αν είναι αυτό το κεντρικό σου θέμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ένα… δωράκι θα το πάρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ομορφιές!

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου με συνέπεια πολλές από τις υποθέσεις σου να προχωρήσουν χωρίς προβλήματα και με τη συμπάθεια-συμπαράσταση των άλλων. Επιπλέον, σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε επιλογές που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που ίσως σχετίζονται με τη δουλειά σου ή με την υγεία και τη διατροφή σου. Πιθανόν, μάλιστα, να μάθεις κι ένα μυστικό, που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά.

Ερωτικά
Το πιθανότερο σήμερα είναι να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τη συνέχεια να επαφίεται σε σένα! Στην περίπτωση όμως που είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό θα ήταν να αρκεστείς σε ένα φλερτ που απλά τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ομορφιές!

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου με συνέπεια πολλές από τις υποθέσεις σου να προχωρήσουν χωρίς προβλήματα και με τη συμπάθεια-συμπαράσταση των άλλων. Επιπλέον, σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε επιλογές που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που ίσως σχετίζονται με τη δουλειά σου ή με την υγεία και τη διατροφή σου. Πιθανόν, μάλιστα, να μάθεις κι ένα μυστικό, που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά.

Ερωτικά
Το πιθανότερο σήμερα είναι να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τη συνέχεια να επαφίεται σε σένα! Στην περίπτωση όμως που είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό θα ήταν να αρκεστείς σε ένα φλερτ που απλά τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

Ετικέτες