ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικές πιέσεις

Η Σελήνη στον Λέοντα συμβάλλει στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, αλλά θα σε στηρίξει ακόμη κι αν προσβλέπεις σε πιο χειροπιαστά οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Αν, πάλι, έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει και να τα… κακομαθαίνεις!

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο σου συνιστά να είσαι πιο φειδωλός/η στη διαχείριση των οικονομικών σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να προκύψουν έξοδα ή μια υποχρέωση που δε μπορεί να περιμένει.

ΤΑΥΡΟΣ

Σπεύδε βραδέως!

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να «χτίσεις» το μέλλον σου πάνω σε γερές βάσεις, καλά κάνεις, λοιπόν, και καθυστερείς, προκειμένου να γίνουν όλα όπως πρέπει. Επιπλέον, φαίνεται πως ένας δικός σου άνθρωπος θα χρειαστεί τη βοήθειά σου.

Κατά τα άλλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να εργαστείς για να υλοποιήσεις μια φιλοδοξία σου είτε θέλεις απλά να διασκεδάσεις. Ακόμα, πιθανόν να συμβάλλει σε μια γενική πρόοδο ή επέκταση σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φρόντισε την υγεία σου

Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει τις επικοινωνιακές σου αρετές και σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο ή να ταξιδέψεις, προκειμένου να σχηματίσεις μια προσωπική άποψη για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό, όπως, επίσης, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα χρήσιμο gadget ή εργαλείο.

Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Κρόνο να επηρεάζει τον Ήλιο στον Ταύρο, οφείλεις να είσαι πιο υπεύθυνος/η σε εργασιακά ζητήματα, ενώ καλό είναι να περιορίζεις ή να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν προκύψει θέμα με την υγεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβλήματα φίλων

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις φιλίες σου, ιδιαίτερα με άτομα που σου ζητούν να παρακάμψεις το τυπικό μέρος μιας υπόθεσης. Επιπλέον, μην προσφέρεις πολλά, πιστεύοντας ότι θα αναγνωριστούν οι κόποι σου, αφού θα κοπιάσεις άδικα.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου, επιτρέποντάς σου να κινηθείς με μια σχετική άνεση. Άλλο πράγμα είναι όμως το να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία ή να κάνεις μια σημαντική αγορά κι άλλο το να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε ανούσιες σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Επιπλέον καθήκοντα

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου και να διευρύνεις το target group σου, ωστόσο, και παρά την τύχη που σε συνοδεύει, καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, βασιζόμενος/η αποκλειστικά και μόνο σε υποσχέσεις ή την αισιοδοξία σου.

Χρειάζεται δηλαδή και μια υποδομή, ώστε οι προσπάθειές σου να αποδώσουν τα μέγιστα κι ένας λόγος παραπάνω είναι ότι ο Ήλιος στον Ταύρο μπορεί να καθυστερήσει μια επαγγελματική υπόθεσή σου ή να σε «φορτώσει» με επιπλέον καθήκοντα που θα σε κουράσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαδοχικά… τεστ!

Εμπόδια και καθυστερήσεις απειλούν να σε «φρενάρουν», με δεδομένη, ωστόσο, την προνοητικότητά σου, ενδέχεται τελικά να βγεις κι από πάνω! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η σε τεχνικά θέματα, όπου έτσι κι αλλιώς έχεις το πλεονέκτημα, λόγω… χαρακτήρα!

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα δείχνει πρόθυμη να σου αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις με ευκολία τα όποια εμπόδια είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Οφείλεις όμως να φροντίσεις και για την υγεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Με πνεύμα λιτότητας

Με τον Ήλιο στον Ταύρο, μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν αντιμετωπίζεις έντονες πιέσεις, αντί να τα περνάς μόνος/η σου και να αγχώνεσαι για μια λύση, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι ούτως ή άλλως να δράσεις ομαδικά. Ίσως, μάλιστα, πάρεις βοήθειες και πολύτιμες συμβουλές από έναν συλλογικό φορέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μπλόκο» σε μια συμφωνία

Η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου και να διακριθείς για αυτό. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Δικαιούσαι βέβαια και να «το ρίξεις» έξω, δίνοντας προτεραιότητα στη διασκέδασή σου, με σοβαρό ενδεχόμενο όμως να χάσεις ένα σημαντικό timing.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο πιθανόν να καθυστερήσει μια συνεργασία ή συμφωνία, εξ αιτίας κάποιων λεπτομερειών που πρέπει να επανεξετάσεις, ενώ ένας δικός σου άνθρωπος ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περισσότερη δουλειά

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε φορτώνει με επιπλέον ευθύνες στη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, κληθείς να λύσεις μια δύσκολη «εξίσωση» οικονομικής φύσεως. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις καταχρήσεις που μπορεί να βλάψουν την υγεία σου.

Κατά τα άλλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τον… έξω κόσμο, έχοντας, μάλιστα, πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όσον αφορά τα ταξίδια, αλλά και τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου. Ακόμη, πιθανόν να ωφεληθείς από την απόκτηση ή τη χρήση ενός μέσου, που θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματική αντιμετώπιση

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε πιέζει να δώσεις λύσεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, προσπάθησε, ωστόσο, να διαχειριστείς το όλο θέμα «επαγγελματικά», χωρίς υπερβολές και κριτικές.

Από την άλλη βέβαια, με την Σελήνη στον Λέοντα, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτείς, πριν εκπληρωθεί αυτή η «υπόσχεση», προβαίνοντας σε αχρείαστες σπατάλες ή κινήσεις εντυπωσιασμού, για το prestige σου και… μόνο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακές ευθύνες

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνο θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ακόμη μπορείς να διαδώσεις είτε τις ιδέες είτε το έργο σου, προσδοκώντας τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο αναδεικνύει ένα σχετικά περίπλοκο περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που οφείλεις να χειριστείς με σύνεση και προσοχή, τηρώντας τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Κόψε ταχύτητα!

Από την μια πλευρά ο Ήλιος στον Ταύρο μπορεί να σε κουράσει με ποικίλα γραφειοκρατικά ζητήματα, ενώ αναμένονται καθυστερήσεις κι εμπόδια στις μετακινήσεις σου.

Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Λέοντα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία σου και δε χάνεις τίποτα να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις υποστηρίξεις κι ευκολίες που θα απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα. Ακόμη, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, είσαι κοντά στην πιο ενδεδειγμένη λύση του.

Ετικέτες