ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ταξίδι εν όψει!

Από την στιγμή που ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Άρης, είναι ανάδρομος, δεν έχει νόημα να επιμένεις… φανατικά σε πρόσωπα ή πράγματα, αφού πολλά θα αναθεωρηθούν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με το ενδεχόμενο ενός μακρινού ταξιδιού να είναι πολύ πιθανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξόδεψε αλλά με μέτρο

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να επαναδιαπραγματευτείς την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή εντάσεις σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα όσο και αναγκαία έξοδα, καλό είναι να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φύγε εσύ, έλα εσύ!

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου και καλό είναι να αναλάβεις όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς έχοντας πλέον μια σημαντική στήριξη. Παράλληλα, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου.

Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φρόντισε την υγεία σου

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές, που μπορούν να γίνουν και αύριο.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοια σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου.

ΛΕΩΝ

«Πανδαιμόνιο» στις σχέσεις σου!

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι. Φαίνεται μάλιστα πως έρχεται την κατάλληλη στιγμή!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με τις χαρές και τα γλέντια να… προηγούνται! Αν όμως έχεις παιδιά καλό είναι να σκύψεις πάνω στις επιθυμίες και τα προβλήματά τους αφού εσύ είσαι που θα δώσεις λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεταβολές στο σπίτι

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς… σφόδρα από τα «πήγαινε-έλα» διαφόρων που μπλέκονται στα πόδια σου, σύντομα όμως η τάξη θα αποκατασταθεί!. Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό για να γίνει η δουλειά σου.

Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο δεν προσφέρεται για επεμβάσεις ή δραστικές θεραπείες, παρά μόνον στην περίπτωση διόρθωσης ενός παλιού λάθους.

ΖΥΓΟΣ

Άνοιγμα στον έξω κόσμο!

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, κάτι βέβαια που δεν θα σε αφήσει διόλου ασυγκίνητο/η! Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η.

Ακόμη, ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στο να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά και σε μια μεταβατική φάση αναμονής στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάλυψη αναγκών

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές κι όλα αυτά μπορεί να κρατήσουν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου ή τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει οικονομικές προοπτικές που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις αγαθά και να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενες στιγμές

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στην προσωπική σου ανάδειξη, το πραγματικό ζητούμενο όμως είναι το να εμφυσήσεις στους άλλους την χαρά, «πείθοντάς» τους πως η επιμονή τους να παίρνουν όλα –και τον εαυτό τους- στα σοβαρά δεν βοηθά πουθενά.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απίστευτα και όμως αληθινά!

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας αναπόφευκτα και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να συμβάλλει στην «θεαματική» αποκάλυψη ενός παρασκηνίου αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνική ζωή

Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, κάποια πράγματα θα επαναληφθούν κι αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά ή απλά να πάρεις την «ρεβάνς» για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά και τώρα ήρθε η ώρα του να εκπληρωθεί. Αντίθετα όμως μια «φρέσκια» πρωτοβουλία σου μπορεί να «κολλήσει».

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, θέτοντας τις βάσεις για νέα… κατορθώματα!

ΙΧΘΥΕΣ

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με τους δικούς όρους.

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε».

Ετικέτες