ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχείς προοπτικές

Γενικά
Σίγουρα είσαι καλός/η στα δύσκολα, μα σήμερα καλείσαι να αποδείξεις ότι μπορείς και στα εύκολα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται η Αφροδίτη και ο Δίας, που σε «βομβαρδίζουν» με ευχάριστα μηνύματα και προοπτικές. Ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου, αφού ότι χρειαστείς κι ότι ποθήσεις, θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η… ξεροκεφαλιά σου μπορεί να στο στερήσει! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα μπορέσεις να εκφράσεις την εφευρετικότητά σου και τις πιο πρωτοποριακές τάσεις σου.

Ερωτικά
Σήμερα το σύμπαν έχει την πρόθεση να σε κάνει να ξεχάσεις τις όποιες στενοχώριες σου, έστω κι αν δεν καλυφθείς συναισθηματικά, με την… ένταση που θα ήθελες! Όμως, λίγο γέλιο, λίγη χαρά, άντε κι ένα ταξίδι, θα σου δώσουν την ώθηση για να δεις τον κόσμο «με άλλο μάτι».

ΤΑΥΡΟΣ

Δώρα και παροχές

Γενικά
Από μια πλευρά έχεις δίκιο να βλέπεις με… μισό μάτι τις ευκολίες που παρέχει η ζωή σε «βολεψάκηδες», που δεν έχουν δουλέψει παρά ελάχιστα στη ζωή τους. Από την άλλη όμως μπορείς κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων σου. Κι αν το πράξεις, η Αφροδίτη και ο Δίας θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου αποκαλύψει κάτι που θα σε «σοκάρει» αλλά συνάμα θα σε απελευθερώσει.

Ερωτικά
Ένα δώρο που θα λάβεις, θα σε ενθουσιάσει, με συνέπεια να γίνεις κι εσύ πιο δοτικός/η απέναντι στον άνθρωπό σου. Επιπλέον, από την στιγμή που η καλοπέρασή σου είναι άμεσα συνυφασμένη με το συναίσθημά σου, είναι βέβαιο πως θα νιώσεις καλυμμένος/η σε όλα τα επίπεδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τύχη και ευκολίες

Γενικά
Ο Δίας και η Αφροδίτη είναι ξεκάθαροι απέναντι σου: Ξέχνα σκοτούρες πίκρες και φαρμάκια, χαμογέλασε και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, όταν έχεις θετική προδιάθεση. Και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με όλους εκείνους που αγαπάς. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σε φέρει σε επαφή με ιδιαίτερες προσωπικότητες και θα εμπλουτίσει τα ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια αναπάντεχη πρόσκληση από φίλο/η.

Ερωτικά
Αν στοχεύεις σε μια «αποκατάσταση», τότε είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις το τέλειο από κοινωνική και οικονομική άποψη. Όσον αφορά όμως στην ποιότητα των συναισθημάτων, είναι δύσκολο να βρεις αυτό που θες κι ίσως τελικά επιλέξεις να βασανίζεσαι παράλληλα με μια… άλλη σχέση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκούραστες… επιτυχίες!

Γενικά
Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις την δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα. Γι’ αυτό προσπέρασε κάθε «κόλλημα» που σε κρατάει μακριά από την επιτυχία, χωρίς από την άλλη να σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπουλήσεις τις αρχές σου. Αν βέβαια είσαι τόσο τυχερός, ώστε ο Δίας και η Αφροδίτη να σου τα φέρουν όλα «στο πιάτο», τότε… με γεια σου με χαρά σου! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να προβείς σε μια σχετικά «εξεζητημένη» αγορά.

Ερωτικά
Σήμερα… επιτρέπεται να «επενδύσεις» σε μια σχέση με αμοιβαία οφέλη, η οποία μπορεί και να προκύψει μέσα από τον χώρο της εργασίας σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι μόνον για τον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει, δείξε την αγάπη σου με το μαγειρικό ταλέντο σου ή χαρίζοντας του κάτι χρήσιμο.

ΛΕΩΝ

«Ένας ήρωας με παντόφλες»!

Γενικά
Το ‘χει η μοίρα σου να υιοθετείς ηρωικούς ρόλους και να «βγάζεις το φίδι από την τρύπα», κάτι που πολλές φορές δεν βρίσκει την ανταπόκριση που θα ήθελες με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι. Όμως τουλάχιστον για σήμερα δεν θα πρέπει να σκέφτεσαι έτσι, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας σου συνιστούν να αφήσεις τους… άλλους να κάνουν την «βρώμικη δουλειά»την ώρα που εσύ θα απολαμβάνεις τα καλά της ζωής! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σου φέρει μια ευχάριστη, όσο και αναπάντεχη είδηση.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι «ξεσηκωτικές», κάτι βέβαια που έχει τα καλά του, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να «ξανοιχτείς» μπαίνοντας σε συναισθηματικές περιπέτειες.
Σε κάθε περίπτωση πάντως μην αναζητάς «βάθος συναισθημάτων», αφού… δεν υπάρχει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζήτα και θα σου δοθεί

Γενικά
Για σένα το «τερπνόν» δεν έχει νόημα όταν δεν συνδυάζεται «μετά του ωφελίμου» κι από αυτήν την άποψη είσαι σε καλό δρόμο, αφού τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη, εξυπηρετούν άριστα τις κοινωνικές αλλά και τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Στην περίπτωση δε, που νιώθεις πιεσμένος/η από όσα έχουν προηγηθεί, μη χολοσκάς, αφού ο τροχός… γυρίζει και αναμένονται χαρές και γλέντια! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σου αποκαλύψει ένα μυστικό, από το οποίο μπορείς να επωφεληθείς και οικονομικά.

Ερωτικά
Η ζωή σου κλείνει το μάτι, μα εσύ της αντιστέκεσαι γιατί δεν μπορείς να πιστέψεις ότι σου έρχονται όλα τόσο βολικά. Γκρινιάζεις και παλινδρομείς, όμως προς τι όλα αυτά; Μήπως είναι καλύτερα να αφεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις;

ΖΥΓΟΣ

Χρήσιμες «άκρες»

Γενικά
Τι είναι ο Ζυγός χωρίς «άκρες»; Είτε φανερές, είτε μυστικές καλό είναι να υπάρχουν για κάθε ενδεχόμενο! Κι αυτήν ακριβώς την τάση σου έρχονται να επιβραβεύσουν η Αφροδίτη και ο Δίας, δίνοντας επιπλέον σπουδαίες προοπτικές και στις νέες γνωριμίες σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική για να ζητήσεις μια χάρη από κάποιον «ισχυρό». Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε μήπως φερθείς επιπόλαια απέναντι σε ένα πρόσωπο που δεν το αξίζει. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σου προσφέρει μια «εξωτική» εμπειρία.

Ερωτικά
Άντε τώρα να…. ξεμπλέξεις με την πληθώρα των πειρασμών που παρελαύνουν ενώπιον σου, αφού ξέρεις καλά ότι «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει». Μπορείς φυσικά να κρατήσεις την αγαπημένη στάση του παρατηρητή που «κόβει κίνηση» μέχρι να αποφασίσει να «κτυπήσει»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόπο στην «ελαφρότητα»!

Γενικά
Σήμερα, το δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα να λάβεις και ενθαρρυντικές ειδήσεις ή πληροφορίες. Όλα αυτά ωστόσο δεν θα έχουν απαραίτητα μια «ποιοτική» διάσταση, αφού το ζητούμενο είναι να… γελάσει το χειλάκι σου, ακόμη και με «χαζά»! Επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Δίας μπορεί να συνδράμουν σε ένα ευχάριστο ταξίδιαλλά και στην αποκάλυψη ενός «σκανδαλώδους» μυστικού. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού αλλάζει υπέρ σου τα επαγγελματικά δεδομένα.

Ερωτικά
Χάνεις πολύτιμο χρόνο, θέτοντας «προαπαιτούμενα» που απλά υπάρχουν για «εσωτερική κατανάλωση» και μην απορήσεις αν το «πουλάκι» πετάξει για… άλλες πολιτείες. Αν βέβαια οι απαιτήσεις σου περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στο σεξ, είναι βέβαιο πως δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τύχη στο… τετράγωνο!

Γενικά
Το σύμπαν «σε πάει», ίσως μάλιστα έφτασε η στιγμή να καρπωθείς για μια ακόμη φορά τα καλά των εύκολων λύσεων, αφού τόσο η Αφροδίτη απέναντί σου, όσο και ο Δίας στον Ζυγό πολλαπλασιάζουν την τύχη σου! Δεν θέτουν βέβαια κατ’ ανάγκη ποιοτικές προδιαγραφές αλλά την δουλειά τους –και την δουλειά σου- την κάνουν μια χαρά! Έτσι κι αλλιώς τα προσόντα σου είναι δεδομένα και μόνο τα κέρδη σου λείπουν. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού συμβάλλει σε ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή.

Ερωτικά
Μοιάζεις με ένα παιδί που του έχουν χαρίσει δεκάδες παιχνίδια και δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει και που να τελειώσει! Είσαι όμως πραγματικά έτοιμος/η να διαχειριστείς τις ευκαιρίες σου ή θα αρκεστείς σε μια μεγαλοπρεπή… dolce vita με πολλές εντυπώσεις και καθόλου ουσία;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόλαυσε τις στιγμές σου

Γενικά
Ο Δίας και η Αφροδίτη στο βροντοφωνάζουν: Η καλύτερη δουλειά είναι να… κάθεσαι και να σου τα φέρνουν έτοιμα, οπότε μην σκοτίζεσαι με έγνοιες που τουλάχιστον σε αυτήν την φάση δεν έχουν νόημα. Εδώ συμπεριλαμβάνονται και οι… δίαιτες, αφού η ζωή είναι πολύ γλυκιά για να της αντισταθείς. Φρόντισε μόνον να μην αποποιηθείς τις βασικές ευθύνες σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα έκτακτο έσοδο ή ένα απρόσμενο δώρο.

Ερωτικά
Ο έρωτας «πλανάται» στο χώρο της εργασίας σου και είναι στο χέρι σου είτε να… ενδώσεις, είτε να το δεις σαν μια «ανόητη παρενόχληση». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αφεθείς στα χέρια των ειδικών για να… ομορφύνεις άμεσα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντίδοτο στην ένταση

Γενικά
Μπορεί ο Άρης απέναντί σου να δημιουργεί ποικίλες εντάσεις, εσύ όμως βρίσκεσαι σε… ανοικτή γραμμή με τον Δία και την Αφροδίτη, που δεν σκοπεύουν να σε αφήσουν απόλυτα εκτεθειμένο/η στις «βάρβαρες» ορέξεις του. Μην σου πω μάλιστα ότι είναι έτοιμοι να σε στείλουν για διακοπές! Οι όποιες ανησυχίες σου λοιπόν, είναι μάλλον άνευ αντικειμένου, εκτός κι αν σκοπεύεις να απαρνηθείς τις ευκολίες που θα σου προσφερθούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σου φέρει μια νέα πρόταση συνεργασίας.

Ερωτικά
Με την «ρέντα» που έχεις, όσο περισσότερο «κυκλοφορείς», τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες σου για να ζήσεις μια ερωτική περιπέτειασυνδυασμένη μάλιστα με καλοπέραση και ποικίλες ανέσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά σηματοδοτούν κινδύνους για την συνοχή της.

ΙΧΘΥΕΣ

Σκανδαλώδης… εύνοια!

Γενικά
Σήμερα ως προς τα προσωπικά αλλά και τα οικονομικά σου «πέτρα πιάνεις χρυσάφι γίνεται»! Ξέρεις όμως ότι τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Δίας έχουν και τα τρωτά τους, όπως για παράδειγμα η επιπολαιότητα, η αμετροέπειααλλά και ο πειρασμός να βολευτείς επάνω στις πλάτες κάποιου άλλου, οπότε κάνε λίγο… σκόντο σε όλα αυτά για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα σου προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα επαγγελματικά σου και θα σε μυήσει στις νέες τεχνολογίες.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε θέλει «σπιτόγατο» ή… σπιτωμένο/η, πολύ περισσότερο που μια περιπέτεια στο άγνωστο μπορεί να μην σου βγεί σε καλό! Αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της οικογενειακής ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τις… λοιπές αναζητήσεις σου.

Ετικέτες