ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πρώτα η… διασκέδαση!

Το τετράγωνο Ερμή-Έριδος σε ωθεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στην ζωή σου και καλό είναι να… συνταχθείς με αυτό! Ίσως, μάλιστα, αποκομίσεις ένα σημαντικό επενδυτικό όφελος ή ένα κέρδος από τυχερό παιχνίδι, ενώ «χαρές και πανηγύρια» αναμένονται και στα προσωπικά σου, όπου τουλάχιστον θα περάσεις όμορφα με καλή παρέα και άφθονο γέλιο.

Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σου, είτε με μια επιτυχία του είτε με τα… καμώματά του!

ΤΑΥΡΟΣ

Μη χάσεις την ευκαιρία σου!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία δημιουργεί μια «ομπρέλα» προστασίας στη ζωή σου, στηρίζοντας τις πιο σημαντικές από τις επιδιώξεις σου και σίγουρα δε θα έπρεπε να χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται σε προσωπικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να σου δοθούν και βοήθειες, που θα κάνουν το κάθε εμπόδιο να… φαντάζει πολύ μικρό για σένα!

Επιπλέον, έχεις το «πράσινο φως» για κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Έριδος σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τεχνικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πέρα βρέχει»!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις την καθημερινότητά σου ευκολότερη και δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Και πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, μπορεί να αποκτήσεις πρόσβαση σε άτομα που θα σε βοηθήσουν, αλλά και να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια.

Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Έριδος, ίσως χρειαστεί να διευθετήσεις κάποιες λεπτομέρειες οικονομικού περιεχομένου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώρα και παροχές

Το τετράγωνο Ερμή-Έριδος σε ωθεί να ασχοληθείς με λεπτομέρειες και τυπικά ζητήματα, σχετικά με τη δουλειά αλλά και την εμφάνισή σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να βελτιώσει θεαματικά τα οικονομικά σου, όχι, βέβαια, μέσα από προσπάθεια, αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι, λοιπόν, να μη βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα.

Οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που προηγούνται κι από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Όλα είναι υπέρ σου

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι σε μια φάση ανάπτυξης και προσωπικής απελευθέρωσης κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά να την αξιοποιήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις βοήθειες από την οικογένειά σου, να προσδώσεις στον χώρο σου μια ιδιαίτερη λάμψη, αλλά και να συμμετάσχεις σε μια γιορτή που θα… αφήσει εποχή!

Από την άλλη πλευρά όμως, καλό είναι να έχεις γνώση των ορίων σου, αφού η αμετροέπεια σου κτυπά την πόρτα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Έριδος, σε καλεί να έχεις από κοντά κι έναν… διατροφολόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μυστικά στη… φόρα!

Το τετράγωνο Ερμή-Έριδος αναδεικνύει την ικανότητά σου να βλέπεις λεπτομέρειες εκεί που για τους άλλους δεν υπάρχουν και να βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου παρέχει «κρυφή» προστασία, ίσως μάλιστα να λάβεις βοήθειες «κάτω από το τραπέζι».

Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, ιδιαίτερα σε προσωπικά θέματα, ενδέχεται, ωστόσο, να αποκαλυφθεί και κάποιο δικό σου μυστικό. Αν πάλι είσαι σε κάποιο πρόγραμμα διατροφής, το πιθανότερο είναι να… εξοκείλεις!

ΖΥΓΟΣ

Χαρές και γλέντια!

Το τετράγωνο Ερμή-Έριδος σε ωθεί να ασχοληθείς… λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα και τις συνεργασίες σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε παραπέμπει σε… γλέντια και χαρές, ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας.

Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις άτομα που έχουν τα μέσα να σε διευκολύνουν σε πολλές από τις υποθέσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως, είναι το ίδιο πιθανό να πέσεις πάνω σε «ελαφριές» ή ανεύθυνες προσωπικότητες, οπότε μη «δένεις κόμπο» τις υποσχέσεις που σου δίνουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις εύκολα και άμεσα έναν από τους βασικούς σου στόχους, ίσως, μάλιστα, λάβεις και τη στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μη βραδυπορείς! Ωστόσο, «σκέτη» η τύχη σου δεν αρκεί για να ολοκληρώσεις το έργο σου.

Αν θες, λοιπόν, να αμειφθείς πιο πλουσιοπάροχα, δούλεψε περισσότερο και μη μένεις στις εντυπώσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Έριδος μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία… συντάσσεται με τη διάθεσή σου να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά και προοιωνίζεται μια ευχάριστη καθημερινότητα, είτε λόγω της δικής σου ευδιαθεσίας είτε εξ αιτίας κάποιων χαρμόσυνων εξελίξεων. Ίσως, μάλιστα, λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια έμπνευσή σου «πιάσει τόπο».

Ακόμη, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια ή ποικίλες επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα εργαλείο-μέσο που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Έριδος σε ωθεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες ενός οικονομικού θέματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομική εύνοια, αλλά και σπατάλες

Το τετράγωνο Ερμή-Έριδος θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας, αλλά και να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου. Κατά τα άλλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου με μάλλον εύκολο τρόπο και σου… ανοίγει την όρεξη για επιπλέον αγορές. Ωστόσο μη βιαστείς, αφού αυτό που θέλεις μπορεί τελικά να σου χαριστεί από κάποιον/α φίλο/η.

Προσπάθησε, επίσης, να αποφύγεις σπατάλες που στοχεύουν στον εντυπωσιασμό των άλλων και βέβαια μην ξεχνάς πως ό,τι κερδίζεις εύκολα, εύκολα το χάνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περίσσευμα… τύχης!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία διαμορφώνει ένα εξαιρετικά θετικό κλίμα για σένα και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις και να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, χωρίς να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

Επιπλέον, στην παρούσα φάση, οι άλλοι δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, αν, λοιπόν, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μη διαστάσεις να πεις το «ναι», αρνούμενος/η να μπεις στη διαδικασία να «ψειρίσεις» πρόσωπα και πράγματα. Αντίθετα, αυτό… οφείλεις να το πράξεις σε εργασιακά και τεχνικά ζητήματα!

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα τη βρεις μέσω μιας «άκρης» που διαθέτεις. Ίσως όμως απλά να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς ή να διασκεδάσεις, αφήνοντας τα δύσκολα για τους άλλους.

Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις, έστω κι αν σου στοιχίσουν κάπως ακριβά, από την άλλη πλευρά όμως δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να αρχίσεις μια δίαιτα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Έριδος σε ωθεί να αναζητήσεις μια χρησιμότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Ετικέτες