ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Βγες «ασπροπρόσωπος/η»!

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Έριδας στο ζώδιό σου, η ημέρα προσφέρεται για τη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και την αρχειοθέτηση-κατάταξη υλικού. Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να προβείς σε μικρά μαστορέματα, αλλά και να εντρυφήσεις στις επιστήμες και την τεχνολογία, ιδιαίτερα σε τομείς του μικρόκοσμου.

Παράλληλα, με τον Άρη και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, η περίοδος χαρακτηρίζεται από αυξημένες ευθύνες και έκτακτα περιστατικά, που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με σύνεση και γνώμονα την εμπειρία και τις γνώσεις σου. Ακόμα, μην προσπαθήσεις να πείσεις «αγύριστα κεφάλια».

ΤΑΥΡΟΣ

Επίλεξε ασφαλείς διαδρομές

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να προσέχεις περισσότερο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αφού η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» αποκτά κάποια επιθετικά χαρακτηριστικά, με κίνδυνο να τα «τσουγκρίσεις» άσχημα, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά!

Αντίθετα όμως, σε επιμορφωτικές δραστηριότητες έχεις το «πάνω χέρι», αρκεί φυσικά να στρωθείς στο διάβασμα! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε στρέφει σε τεχνικά και εργασιακά ζητήματα, που πρέπει να επιλυθούν, ενώ πολλαπλά οφέλη μπορεί να προκύψουν από μια «κούρα» υγείας στα χέρια των ειδικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συμβιβάσου με τα… λιγότερα!

Με τον Άρη και τον Κρόνο να συμπορεύονται στον 8ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να προβληματιστείς με μια αρνητική εξέλιξη στα οικονομικά σου, αλλά, αν ενεργοποιηθείς άμεσα, θα μπορέσεις τουλάχιστον να ισοφαρίσεις την ζημιά.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν γίνεται να πετύχεις μια καθαρή νίκη, οπότε, συμβιβάσου με τα… λιγότερα, κάτι που ισχύει τόσο για τις αγορές, όσο και για τις πωλήσεις που θα κάνεις. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Έριδας στον Κριό ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα συνδράμει θετικά στο έργο σου με τις ειδικές γνώσεις που κατέχει, ίσως, μάλιστα, σε μυήσει σε αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικό προφίλ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας θα σε βοηθήσει να πλαισιωθείς από άτομα που ξέρουν τη δουλειά τους και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους. Ίσως, μάλιστα, σου προσφερθούν συγκεκριμένες λύσεις ή βοήθειες στην εργασία σου, αλλά και στο σπίτι, ιδιαίτερα αν προκύψει η αναγκαιότητα κάποιων τεχνικών διορθώσεων.

Παράλληλα, με τον Άρη και τον Κρόνο απέναντί σου, η διάθεσή των άλλων γίνεται «πότε κρύα, πότε ζεστή», κάτι που σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού η αξιοπιστία που αναζητάς βρίσκεται στην… αναμονή. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει ένα νομικό ζήτημα.

ΛΕΩΝ

Πρακτικές βοήθειες

Η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου, αλλά και στις τεχνικές αρρυθμίες που θα σε ταλαιπωρήσουν, ιδιαίτερα αν η χρήση του διαδικτύου σου είναι απαραίτητη. Επιπλέον, μπορεί να ανταλλάξεις πληροφορίες για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί, αλλά και να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα στα εργασιακά σου.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλούν να μην αντιδράσεις σπασμωδικά ή υπερβολικά σε ένα θέμα υγείας, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις από γιατροσόφια, αφού μια απλή ενόχληση ενδέχεται εύκολα να σε οδηγήσει κατευθείαν στα χέρια των… γιατρών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην υποτιμάς τον εαυτό σου

Η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να συνεχίσεις να είσαι τυπικός/η στις οικονομικές δοσοληψίες σου, αφού μια «ασήμαντη» για τους άλλους λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει πολλά υπέρ σου. Επιπλέον, η ζωή σου ίσως γίνει απλούστερη με τη χρήση αυτοματοποιημένων συναλλαγών και γενικότερα του διαδικτύου.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, η έγνοια σου για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δεν είναι διόλου άτοπη, ίσα-ίσα, αν δεν παρέμβεις σε όλα αυτά που συμβαίνουν, η κατάσταση σίγουρα θα επιδεινωθεί. Μην φερθείς όμως πολύ απότομα ή καταπιεστικά αλλά πήγαινέ το «λάου – λάου»!

ΖΥΓΟΣ

Για το κοινό συμφέρον

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Έριδας, μια επαγγελματική συνεργασία φαίνεται να έχει θετικά και πρακτικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Αν, ωστόσο, υπογράψεις μια συμφωνία, μην αμελήσεις να κοιτάξεις και τα «ψιλά» γράμματά της, ώστε να μη βρεθείς στη συνέχεια προ απροόπτου.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να θορυβηθείς από κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για κάτι που δεν λύνεται. Επιπλέον, είναι πιθανό είτε να δεχθείς απρόσκλητους και όχι τόσο συμπαθείς επισκέπτες είτε να φιλοξενηθείς εκτάκτως σε άλλο χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανταλλαγή υπηρεσιών

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω δίνουν ο καθένας τον δικό του ρυθμό, με την αλληλουχία «γκάζι- φρένο» να προκαλεί ποικίλα προβλήματα στις μετακινήσεις και τις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», πιθανότατα, μάλιστα, να προκύψουν εντάσεις και παρενοχλήσεις, που θα σε χαλάσουν.

Κι εκείνο τελικά που σε «συμφέρει» περισσότερο, είναι το να δώσεις προτεραιότητα στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε ωθεί να διεκπεραιώσεις πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται είτε με την δουλειά είτε με την υγεία σου, ενώ μπορεί να σου φέρει κι ένα… οικόσιτο ζώο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανταλλαγή υπηρεσιών

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω δίνουν ο καθένας τον δικό του ρυθμό, με την αλληλουχία «γκάζι- φρένο» να προκαλεί ποικίλα προβλήματα στις μετακινήσεις και τις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», πιθανότατα, μάλιστα, να προκύψουν εντάσεις και παρενοχλήσεις, που θα σε χαλάσουν.

Κι εκείνο τελικά που σε «συμφέρει» περισσότερο, είναι το να δώσεις προτεραιότητα στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε ωθεί να διεκπεραιώσεις πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται είτε με την δουλειά είτε με την υγεία σου, ενώ μπορεί να σου φέρει κι ένα… οικόσιτο ζώο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σου δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις, αφού κάθε τρεις και λίγο αναφύονται ζητήματα, που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση. Προσπάθησε πάντως να διοχετεύσεις το πλεονάζον δυναμικό σου σε εντατικές εργασίες ή τα σπορ, όχι όμως χωρίς να γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου, αλλιώς μπορεί εύκολα να «ταβλιαστείς»!

Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Έριδας, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις τάξη στον χώρο σου και να υιοθετήσεις πρακτικές λύσεις που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου, αλλά και τη συμβίωσή σου με τους άλλους. Επιπλέον, ενδέχεται να πάρεις δουλειά για το σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και να κρατήσεις τους τύπους στις συναλλαγές σου, αφού έτσι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων. Επιπλέον, ίσως ανταλλάξεις δεδομένα για ένα εργασιακό θέμα ή μια υπόθεση ιατρικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλούν να δώσεις προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες και τη διερεύνηση όλων εκείνων που μπορεί να σε κάνουν να μην νοιώθεις και τόσο καλά, είτε πρόκειται για τα ψυχολογικά σου είτε για κάποιο θέμα υγείας!

ΙΧΘΥΕΣ

Μέτρα και ξαναμέτρα…

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου, η κατάσταση με φίλους/ες και γνωστούς/ες μπορεί να εκτραχυνθεί κι εδώ το ζητούμενο δεν είναι το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, αλλά το να μην «ξεφύγει» η κατάσταση με χειρονομίες και σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Έριδας σε καλεί να επεξεργαστείς προσεκτικά τα οικονομικά δεδομένα σου, αφήνοντας κατά μέρος την καλπάζουσα φαντασία σου κι αν κρίνεις πως δεν κατέχεις τέτοιες ικανότητες, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε κάποιον/α ειδικό. Την ίδια στιγμή βέβαια πιθανόν να σου χαρίσουν κάτι εξ ίσου όμορφο και χρήσιμο.

Ετικέτες