ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Η ανάπαυση του πολεμιστή!

Με την Σελήνη στους Ιχθύς φαίνεται πως χρειάζεσαι ξεκούραση και… ολίγη από απομόνωση για να έρθεις «στα ίσα σου», ιδιαίτερα αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου κι ίσως να εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά, αν κινηθείς, ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «τερματίσεις» τον καταναλωτισμό σου ή να κεράσεις… κόσμο και κοσμάκη, με αφορμή μια χαρά που θα πάρεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνε «σκόντο» στις επιφυλάξεις σου!

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αξιοποιήσεις μια φιλική βοήθεια ή το πλεονέκτημα που σου δίνει η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Κι εδώ θα χρειαστεί να προσπεράσεις τη συνήθη επιφυλακτικότητά σου, αλλά και να κρίνεις επιεικώς τάσεις ή συμπεριφορές που είναι πολύ… φιλελεύθερες για το γούστο σου, αφού δεν υπάρχει κακή πρόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πίστευε και μη ερεύνα!

Η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που «ονειροβατούν», κάτι όμως που τελικά θα εμπνεύσει κι εσένα. Επιπλέον, η πίστη σου σε μια προοπτική μπορεί να την υλοποιήσει, ως ένα μικρό… θαύμα!

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές, πρόθυμες να σε βοηθήσουν, χωρίς, μάλιστα, να ζητήσουν σπουδαία ανταλλάγματα. Είναι πιθανό όμως απλά να χαρείς τα καλά μιας άδειας, που θα σου δώσει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον κάνεις ό,τι θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αυτός, αυτή και τα μυστήρια»!

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, ενδέχεται να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε κάτι καλλιτεχνικό ή μυστηριακό.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής! Ενδεχομένως, μάλιστα, να βρεθείς σε μια διασκεδαστική παρέα, μη χαλάσεις όμως το καλό κλίμα με μια κακώς εννοούμενη σοβαροφάνεια και… γκρίνιες, που στην παρούσα φάση δε χρειάζονται. Επιπλέον, σε «προικίζει» με μια τύχη, που μπορείς να εξαργυρώσεις και στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Έχεις… «μεγάλο χορηγό»!

Η Σελήνη στους Ιχθύς προσδίδει μια αστάθεια ή αβεβαιότητα στα οικονομικά σου, αλλά με τον Δία στον Σκορπιό να είναι ο… μεγάλος χορηγός σου, αποκλείεται να σου λείψει κάτι, οπότε υλοποίησε τις επιθυμίες ή «κάνε το κομμάτι σου» κι… έχει ο Θεός! Αν, μάλιστα, σε δυσκολεύει ή σε προβληματίζει κάτι, το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η λύση «στο πιάτο», είτε από ένα οικείο σου πρόσωπο είτε από κάποιον «ισχυρό».

Επιπλέον, ευνοείται κάθε δραστηριότητα που αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να παραστείς σε μια γιορτή και να περάσεις όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμψύχωση

Με την Σελήνη απέναντί σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να εμψυχώσεις κόσμο, αλλά και να εμψυχωθείς εκεί που κάτι… φοβάσαι και πιστεύεις πως δε θα τα καταφέρεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια μια συνεργασία ή συμφωνία έχει πτυχές που χρήζουν διερεύνησης.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε βοηθά να «κερδίσεις» τους άλλους με τη φυσική σου παρουσία ή τον τρόπο που επικοινωνείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι «σούπερ» που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Διατροφικές ατασθαλίες

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να σου «ανοίξει» ποικίλες εργασίες, αλλά με το καλό κλίμα που υπάρχει όλα θα γίνουν όπως τα θες και δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας. Αντίθετα όμως, όσον αφορά στη διατροφή σου, καλό είναι να αποφύγεις υπερβολές και καταχρήσεις.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες ή να δανειστείς χρήματα που στην πραγματικότητα δε χρειάζεσαι όμως αν είναι να περάσεις καλά, τότε… χαλάλι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ουδέν κρυπτόν!

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, μπορεί να προκύψουν «θέματα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, όμως «τέλος καλό, όλα καλά», όσο κι αν αρχικά βρεθείς σε δίλημμα ή μια αμηχανία. Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να περάσεις «σούπερ», φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας.

Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σου «τάξει» πολλά, εσύ όμως πάρε τα… λίγα που σου δίνει άμεσα! Δεν αποκλείεται, ακόμη, να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιων, αλλά «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα λάθη… δεν πληρώνονται!

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή σε αλλαγές στον χώρο σου, αλλά μην ανησυχείς, αφού ό,τι κι αν γίνει, θα σου βγει τελικά σε καλό. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σου παρέχει την αναγκαία προστασία από ενδεχόμενους κινδύνους και σε κάνει γνώστη/α κάποιων «πικάντικων» μυστικών, αν όμως έχεις κάτι να κρύψεις, δεν αποκλείεται να δημοσιοποιηθεί, φέρνοντάς σε μάλλον σε αμηχανία.

Επιπλέον, ευνοείσαι στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε ένα πόστο που θα σου αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διφορούμενες καταστάσεις

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, κάποια από τα μηνύματα όμως που λαμβάνεις είναι μάλλον διφορούμενα και θα χρειαστούν… αποκρυπτογράφηση! Επιπλέον, η διαίσθησή σου είναι εκείνη που θα σε καθοδηγήσει σωστά κι όχι η λογική σου.

Παράλληλα, με τον Δία στον Σκορπιό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους, που δυσκολεύεσαι ή αρνείσαι να δεις από μόνος/η σου, ενώ ανάλογα επωφελής ίσως αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή… ψαριά!

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, όσο εύκολο είναι να σου χαριστεί κάτι ή να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα, άλλο τόσο είναι να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε ανάγκη, καταλήγοντας τελικά στα… ίδια ως προς τον ισολογισμό σου, πολύ πιο «γεμάτος/η» όμως ψυχικά!

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε προικίζει με τύχη και συμβάλλει σε «υψηλές» γνωριμίες, κάνοντας αρκετά πράγματα πιο εύκολα. Και μην υποτιμάς καθόλου τις «εύκολες λύσεις», αφού μέσα από αυτές θα σου ανοίξουν δρόμοι, που… ανάθεμα κι αν έβρισκες επιμένοντας «ποιοτικά»!

ΙΧΘΥΕΣ

Με οδηγό τη διαίσθησή σου

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να «ψυχανεμίζεσαι» καταστάσεις, που κανείς άλλος δε «βλέπει» και καλά θα κάνεις να ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου, αφού τα εξωτερικά φαινόμενα απατούν. Επιπλέον, η έμπνευσή σου «πιάνει ταβάνι», με γόνιμες συνέπειες στη δημιουργικότητά σου, ιδιαίτερα την καλλιτεχνική.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό συμβάλλει στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και ανοίγει «πόρτες», τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Πέρα όμως από τα τυχερά συναπαντήματα, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να κάνεις ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Ετικέτες