ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει έτοιμο είτε για να κυνηγήσεις μια μοναδική οικονομική ευκαιρία, είτε για να προασπίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να βιαστείς περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αφήνοντας τελικά κάποιες αρνητικές εντυπώσεις ως προς τις ικανότητές σου. Ωστόσο η διαίσθησή σου είναι εκείνη που μπορεί ευκολότερα τόσο να σε προστατέψει, όσο και να σε οδηγήσει κατευθείαν στον στόχο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στη φύση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Επιπλέον, αν έχεις καλλιτεχνικές αναζητήσεις θα έχεις μια μοναδική έμπνευση.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας κρυφός έρωτας γεννιέται αλλά ακόμη κι αν δεν εκπληρωθεί ποτέ, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου. Μέχρι εκεί όμως!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει ενεργό/η κι έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση αλλά δεν αρκούν γι’ αυτό το πείσμα και η δύναμή σου. Το μεγαλύτερο «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα και το ένστικτο με την λογική σου, αφού «παίζονται» πολλά και στο παρασκήνιο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί θέμα εμπιστοσύνης στις φιλικές σου σχέσεις και καλό είναι να είσαι λιγότερο «αφελής», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου είναι «δίκοπο μαχαίρι» για τα προσωπικά σου, αφού από την μια πλευρά σε προδιαθέτουν να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως θες να γίνεται και το δικό σου, «βρέξει-χιονίσει»! Κάτι δεν «κολλάει» εδώ και σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ, αλλά πρόσεξε μήπως υιοθετήσεις κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την τιμιότητα! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύροενδέχεται να συμβάλλει σε μια οξεία μεν αλλά περαστική αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, στη δουλειά σου καλείσαι να εντοπίσεις έγκαιρα όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο.

Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να τρέφεις «μεγάλες προσδοκίες», αφού πρακτικά αυτές είναι που σου «φουσκώνουν» το μυαλό ή σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές και ασύμφορες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο λειτουργεί επιλεκτικά σε σχέση με τις γνωριμίες και τον κοινωνικό σου κύκλο, αφού την ίδια στιγμή που με κάποιους/ες τα πηγαίνετε περίφημα, με κάποιους/ες άλλους/ες «τρώτε τα μουστάκια σας» κι όχι απαραίτητα για σοβαρά θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου η ευγενής άμιλλα θα εναλλάσσεται με τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί «να δεις το ποτήρι μισογεμάτο», πρόσεξε όμως μήπως η καλή σου προαίρεση σε κάνει τελικά θύμα των καταστάσεων.

Ερωτικά
Όλα είναι «ωραία», φαίνεται όμως πως φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεση σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό να πληγωθείς. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο». Μην περιμένεις, ωστόσο, να δράσεις ανεμπόδιστα, αφού εκτός από πρόθυμους συμμάχους θα συναντήσεις και «ορκισμένους» εχθρούς, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα δεν «παίζουν» και τόσο τίμια. Γενικότερα, ο ενεργός Ποσειδώνας, μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που «κάτι κρύβουν» ενώ ανάλογα «θολό» είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε ό,τι κι αν κάνεις, να έχεις τα χέρια μακριά από το πορτοφόλι σου!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, μην βιαστείς όμως να… ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά σου καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτεινόμενες συμφωνίες, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι απατηλές. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο από την πλευρά σου καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, αφού σε πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «τριβές» και αντιδικίες με άλλα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός συγγενή στα προσωπικά σου.

Ερωτικά
Η αποποίηση των ευθυνών σου είναι βέβαια ένας πολύ εύκολος δρόμος για να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς τύψεις κι ενοχές. Είναι βλέπεις κι αυτός ο πειρασμός που σου γνέφει και δεν σε αφήνει να αγιάσεις! Όπως κι αν έχει φρόντισε να περάσεις όμορφα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, εδώ όμως είναι που χρειάζεται αμεσότητα κι όχι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, είτε με τους άλλους, είτε με τον εαυτό σου! Επιπλέον, μια τυπικά αυθαίρετη ή παράτυπη πράξη σου μπορεί να έχει πολύ θετικές συνέπειες αν πραγματικά ξέρεις τι κάνεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ακυρώσεις, αναβολές και αβλεψίες στη δουλειά σου, ενώ αν προκύψει μια «μυστήρια» ενόχληση στην υγεία σου, να είσαι βέβαιος/η ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό, που όταν «έρθεις στα ίσα σου» δεν θα έχει συνέχεια.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου δεν φείδεται ούτε ευκαιριών, ούτε προτάσεων, καμιά τους όμως δεν φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις μιας σχέσης με διάρκεια και πολύ περισσότερο έμπιστης. Αν όμως απλά ενδιαφέρεσαι να περάσεις όμορφα, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς, με πιθανή συνέπεια να υποπίπτεις σε λάθη ή «γκάφες». Επιπλέον, μπορεί να σχηματίσεις μια εντελώς άστοχη εντύπωση για πρόσωπα ή καταστάσεις ή να αντιδράσεις σπασμωδικά απέναντί τους, κάτι που θα σου δημιουργήσει προβλήματα σε συμφωνίες και συνεργασίες. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώναςδημιουργεί κινδύνους εξαπάτησης ή λανθασμένων κινήσεων, ενώ αν μπλέξεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντα σου, είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς. Ωστόσο, μπορείς να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που αγαπάς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας.

Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας, σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο ή αγαπημένο σου πρόσωπο που περνά δύσκολα ή βρίσκεται σε σύγχυση. Επιπλέον, θέτει στην απόλυτη διάθεση σου και κάποιες δημιουργικές επιλογές-εμπνεύσεις, που μπορείς άμεσα να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού χώρου σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να «φορτσάρεις» στη δουλειά σου, προκειμένου να καλύψεις ένα φιλόδοξο πλάνο σου μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, κάτι που θα καταφέρεις σίγουρα, αν γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου. Σε διαφορετική περίπτωση όμως, καλύτερα να πας πάσο, αφού δεν διαθέτεις την απαιτούμενη υπομονή απέναντι στα δύσκολα.

Ερωτικά
Από την στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα… εντελώς αντίθετα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο σε «φορτώνει» συναισθηματικά, κάτι που είναι «δίκοπο μαχαίρι» αφού μπορεί μεν να επιδράσει θετικά ως προς τις δημιουργικές σου προσπάθειες, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο ποθούμενο, ίσως όμως να «ανοίξει πληγές» στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και… εξαφανίσεις! Καλό είναι λοιπόν να μην ποντάρεις και τόσο στη λογική σου, αλλά κυρίως στην διαίσθησή σου, αφού «τα φαινόμενα απατούν». Επιπλέον τίθεται κι ένα θέμα εμπιστοσύνης για ένα πρόσωπο που «σε παίζει» αποκρύπτοντας βασικές αλήθειες.

Ερωτικά
Πρόσεξε μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να επιλύσεις μια σειρά από θέματα, είτε δικά σου, είτε των οικείων σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι παρεξηγήσεων, πρόσεξε όμως μήπως «μαζί με τα χλωρά κάψεις και τα ξερά». Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από αναγκαίες εργασίες στο σπίτι. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος. Επιπλέον, επειδή επηρεάζει και τα οικονομικά σου καλό είναι να αποφύγεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό αναμένεται να συμβάλλει σε μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και σε ποικίλα «παιχνίδια», ωστόσο, αν υπάρξει μια νέα γνωριμία καλό είναι να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το «πρόσωπο» άλλο δείχνει κι άλλο είναι!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Με τον Ποσειδώνα να «φορτσάρει» στο ζώδιό σου, ενεργοποιούνται όλες οι εμπνεύσεις αλλά και η μυστική προστασία σου από τις κακοτοπιές. Αφήσου λοιπόν στα χέρια του «φύλακα-άγγελού» σου κι όλα θα πάνε καλά. Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα οικονομικό «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε έναν επικοινωνιακό «αλαλούμ» γι’ αυτό το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο κέντρο σου και να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις ή τις προτροπές των άλλων, που μπορεί να είναι και εκ του πονηρού.

Ερωτικά
Κάποιος/α αγγίζει τις ευαίσθητες «χορδές» σου, αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Τελικά όμως μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, που σε τονώνει συναισθηματικά, είναι χίλιες φορές προτιμότερη από μια έμπρακτη διάψευση!

Ετικέτες