ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ερωτική… πανδαισία!

Γενικά
Ο Δίας απέναντί σου απελευθερώνει τις δυνατότητες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από έναν συνεργάτη σου. Επιπλέον, η τόλμη και η ειλικρίνειά σου μπορεί να γίνουν το «διαβατήριο» μιας σημαντικής επιτυχίας σου. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον φυσικό 9ο «οίκο» σου αναμένεται να προσδώσει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Επιπλέον, ένας γνωστός ή συγγενής σου μπορεί να σου ζητήσει μια εκδούλευση.

Ερωτικά
Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο «τιμόνι» των σχέσεων σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Αντίθετα όμως μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο όλα θα σου φαίνονται… υπέροχα!

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε εμπόδιο για καλό

Γενικά
Ο Κρόνος στον φυσικό 8ο «οίκο» σου παραπέμπει σε μια οικονομική στενότητα κι από αυτήν την άποψη καλό είναι να περιορίσεις άμεσα τα περιττά έξοδα αλλά και κάθε επενδυτικό σου σχέδιο, ιδιαίτερα αν βασίζεται σε δανεισμό από πλευράς σου. Αντίθετα προσανατολίσου στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου κι από αυτήν την άποψη αξίζει να κάνεις υπομονή για τα καλύτερα που έρχονται. Επιπλέον, η ανάδειξη ενός θέματος υγείας θα βοηθήσει στην επίλυσή του.

Ερωτικά
Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε… βάλει σε σκέψεις, ίσως όμως είναι προτιμότερο να μείνεις στην ανταλλαγή απόψεων για το τι έγινε και τι δεν έγινε στην μεταξύ σας κατάσταση. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια γνωριμία σε πάρτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μισό-μισό

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό προάγει την κοινωνική δικτύωση σου, ίσως μάλιστα να σου φέρει και μια προσωπική γνωριμία που μπορεί να σε βοηθήσει σε ποικίλα ζητήματα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον φυσικό 7ο «οίκο» σου μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπως επίσης να σου φέρει μια στενοχώρια, που θα σε οδηγήσει σε πικρά συμπεράσματα αλλά και αποφάσεις. Επιπλέον, θα σου ζητηθεί να αναλάβεις καθήκοντα που δεν σου αναλογούν.

Ερωτικά
Μια είδηση που έρχεται, δεν είναι αυτό που περιμένεις, ίσως όμως να είναι καλύτερα έτσι, αφού θα βρεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με μια… άλλη υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ακόμη, μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο, που είναι ήδη δεσμευμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δέσε στο «λιμάνι» σου

Γενικά
Ο Κρόνος στον φυσικό 6ο «οίκο» σου σε καλεί να αποφύγεις τις καταχρήσεις και να πάρεις όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που θα προστατέψουν την ψυχική και σωματική σου ευεξία, ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή να μπεις σε ένα πρόγραμμα. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό εξακολουθεί να σε στηρίζει μέσω της οικογένειάς σου, ενώ σου προσφέρει την δυνατότητα να εμπλουτίσεις ή να επεκτείνεις τον χώρο σου. Επιπλέον, ευνοείσαι σε περιουσιακά θέματα.

Ερωτικά
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, αφού πολλά χρήζουν… διευκρινίσεων! Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι τουλάχιστον να «δείξει το πράγμα».

ΛΕΩΝ

Μαθήματα ζωής

Γενικά
Ο Κρόνος στον φυσικό 5ο «οίκο» σου σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα των αγαπημένων σου, προσφέροντας όπου μπορείς τις ανάλογες διεξόδους. Καλό είναι ωστόσο να μην κάνεις υπερβολικές παραχωρήσεις και να σταθείς «στο ύψος σου». Από την άλλη πλευρά, ο Δίας στον Ζυγό σου γνωρίζει κόσμο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε πολλά, ίσως μάλιστα οι καλές δημόσιες σχέσεις σου να γίνουν το «όχημα» της επιτυχίας σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη έφτασε και στα… μέρη σου κι αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει πάψει να σου προσφέρει τις αρχικές συγκινήσεις της ή αντίθετα βασανίζεσαι από μια «άγονη» κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος», τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς, αφού το σύμπαν «σε πάει»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Από την μία τσέπη μπαίνουν κι από την άλλη βγαίνουν»

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σε απαλλάξει από κάθε οικονομικό άγχος και σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου και κυρίως να αξιοποιήσεις τις εύκολες λύσεις που σου παρουσιάζονται, χωρίς να «το βασανίζεις» πολύ. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος προοιωνίζει μια πίκρα ή στενοχώριαπροερχόμενη από ένα οικείο σου πρόσωπο ή μια οικογενειακή υπόθεσή σου. Επιπλέον, ίσως να στερηθείς προσωρινά κάποιες ανέσεις του σπιτιού σου.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες άγνωστες πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από ένα πάθος που θα δοκιμάσει τα όρια σου ή να… πέσεις σε παγίδα!

ΖΥΓΟΣ

«Κοντά στον νου κι η γνώση»

Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σου προσφέρει τύχη και βοήθειες, για να λειτουργήσουν όμως υπέρ σου θα πρέπει πρώτα να «ξεκολλήσεις» από παρωχημένες αντιλήψεις και πεποιθήσεις.
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να τηρήσεις όλους τους τύπους στις καθημερινές συναλλαγές σου, ιδιαίτερα τις οικονομικές, αφού… δεν θέλει και πολύ για να «τιμωρήσει» μια παρατυπία σου. Αυτός όμως είναι ο ορθότερος δρόμος σε μια ημέρα όπου κάθε είδους «επιπολαιότητα» μπορεί να γίνει τροφή για δυσμενή σχόλια και κριτικές.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί πιο δύσκολα από όσο το περίμενες, ενώ γενικότερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν και θα εντείνουν το… στερητικό σου σύνδρομο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε»!

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής υπόθεσης σου, αποκαλύπτοντάς σου το παρασκήνιο της ή παρέχοντάς σου μια μυστική βοήθεια-προστασία. Επιπλέον, ευνοεί την ανανέωση του εξοπλισμού σου και την ανεύρεση εργασίας. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» σε σχέση με τα οικονομικά σου, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση, προνοητικότητα και αποταμιευτική διάθεση. Έτσι λοιπόν «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά»!

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο εξακολουθείς να έχεις το πλεονέκτημα και δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει, έστω και για μια… νύχτα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την ενδυναμώσεις μέσα από ερωτικές περιποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό διευρύνει την κοινωνικότητά σου και σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Επιπλέον, ένας νέος φίλος μπορεί να αποδειχθεί «λίρα εκατό»! Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει να τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου ή να κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν πραγματικά αφού είναι απαιτήσεις και «καημοί» των άλλων ή μια «κοινωνική επιταγή». Επειδή όμως πρόκειται για την δική σου ζωή έχεις να κερδίσεις πολλά αν επικεντρωθείς στην δική σου «αλήθεια».

Ερωτικά
Πέρα από τις ερωτικές περιπέτειες, ίσως έφτασε η στιγμή να αποφασίσειςγια το προσωπικό σου μέλλον αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν «σηκώνει» παραχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματική πρόοδος

Γενικά
Ο Κρόνος στον φυσικό 12ο «οίκο» σου σε πιέζει να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου, ξεκινώντας από την διατροφή και τις καθημερινές σου συνήθειες. Επιπλέον ενδέχεται να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό εξυπηρετεί άριστα κάθε τι που σχετίζεται με την καριέρα σου κι επειδή αυτή είναι μια από τις βασικές προτεραιότητές σου, όλα τα υπόλοιπα προβλήματα μπορεί να δείχνουν σαν«σταγόνα στον ωκεανό». Ίσως μάλιστα λάβεις την έμπρακτη υποστήριξη ενός «ισχυρού» ατόμου.

Ερωτικά
Ένας «προκλητικός» πειρασμός δίπλα σου μπορεί να … εξάψει το πάθοςσου και να συμβούν «πράματα και θάματα»! Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρξει μια «κανονική» σχέση υπάρχει αρκετή απόσταση. Μείνε λοιπόν στις απολαύσεις σου χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβλήματα σχέσεων

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου με ευχάριστες όσο και αποδοτικές δράσεις. Επιπλέον, ευνοεί τα ταξίδια και την αγορά συσκευών που διευκολύνουν την ζωή σου, ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση από μακριά. Όσον αφορά στα… πιο δύσκολα, αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και μια απογοήτευση που μπορεί να λάβεις μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη κάνει τις αναζητήσεις σου πιο ρεαλιστικές.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη απέναντί σου, οι ευκαιρίες σου θα πολλαπλασιαστούν. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο προέκυψε «παρεξήγηση» κι ίσως θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ρεαλιστική προσέγγιση

Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, φρόντισε ωστόσο να μην βιαστείς να ξοδευτείς πριν…. λάβεις! Καλό είναι επίσης να αποφύγεις αγορές-σπατάλες που αποσκοπούν στην κάλυψη αναγκών που δεν είναι δικές σου και αχρείαστα δάνεια.
Εξ άλλου ο Κρόνος στον φυσικό 10ο «οίκο» σου, δεν επιτρέπει «μη ρεαλιστικά» ανοίγματα. Το ιδανικό πάντως θα ήταν να δώσεις προοπτική στην ζωή σου, δουλεύοντας υπεύθυνα και δικαιώνοντας την προτίμηση που δείχνει σε σένα ένα ισχυρό πρόσωπο «αυστηρών προδιαγραφών».

Ερωτικά
Μια πρόταση από ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου, ίσως σε βάλει σε πειρασμό, τελικά όμως αν ενδώσεις δεν θα μείνεις και τόσο ικανοποιημένος/η από τα αποτελέσματα. Και βέβαια σε κάθε περίπτωση μην παραλείψεις να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής.

Ετικέτες