ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Εύκολες λύσεις

Γενικά

Το σύμπαν «σε πάει», ίσως μάλιστα έφτασε η στιγμή να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων, αφού τόσο ο Ερμής στον Αιγόκερω, όσο και ο Δίας στον Σκορπιό πολλαπλασιάζουν την τύχη σου! Δεν θέτουν βέβαια κατ’ ανάγκη ποιοτικές προδιαγραφές, αλλά τη δουλειά σου θα την κάνουν μια χαρά! Έτσι κι αλλιώς, τα προσόντα σου είναι δεδομένα και μόνο τα κέρδη και η αναγνώριση σου λείπουν. Επιπλέον, μπορεί να σε βοηθήσει ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ένας φίλος ή μια φίλη θα σου αποδείξει έμπρακτα την αφοσίωσή του/της.

Ερωτικά

Το κλίμα είναι… πολύ χαλαρό, κάτι βέβαια που έχει τα καλά του, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να «ξανοιχτείς», μπαίνοντας σε συναισθηματικές περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν αναζητάς «βάθος συναισθημάτων», θα το βρεις μόνο στις φιλίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποστήριξη από τους άλλους

Γενικά

Με τον Δία απέναντί σου έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα, σήμερα, ωστόσο, το δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», ίσως, μάλιστα, λάβεις και θετικές ειδήσεις. Όλα αυτά βέβαια δε θα έχουν απαραίτητα μια «ποιοτική» διάσταση, αφού το ζητούμενο είναι να… γελάσει το χειλάκι σου! Επιπλέον, ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συνδράμει σε ένα ευχάριστο ταξίδι, αλλά και στην αποκάλυψη πληροφοριών που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, η παρουσία σου… καίει καρδιές!

Ερωτικά

Η «ρέντα» σου συνεχίζεται, ίσως, μάλιστα, σήμερα λάβει και μια πιο… συγκεκριμένη μορφή, ειδικά αν «βγεις από το καβούκι σου» και συμμετάσχεις σε κοινωνικά δρώμενα. Επιπλέον, φαίνεται πως θα πάρεις μια ευχάριστη είδηση ή ένα μήνυμα που θα σε… ξεσηκώσει! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη συνεργαστείς

Γενικά

Τόσο ο Δίας στον Σκορπιό, όσο και ο Ερμής στον Αιγόκερω, εξυπηρετούν άριστα τις οικονομικές, αλλά και τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Στην περίπτωση, δε, που νιώθεις πιεσμένος/η από όσα έχουν προηγηθεί, μην… σκας, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες! Αν αποφύγεις, μάλιστα, να συνεργαστείς και δράσεις μόνος/η σου, τότε θα πετύχεις ακόμη περισσότερα. Παράλληλα, μπορεί να λάβεις ένα «καυτό» μήνυμα, αλλά και μια έμπρακτη απόδειξη της εκτίμησης που τρέφει για σένα ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Ένα πολύ δυνατό συναίσθημα μπορεί να σε ωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Το καλύτερο, μάλιστα, θα ήταν να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει», αφήνοντας κατά μέρος τις εικασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διώξε τα «σύννεφα»!

Γενικά

Σίγουρα είσαι καλός/η στο να αμύνεσαι, μα σήμερα καλείσαι να αποδείξεις ότι μπορείς και να διεκδικείς! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο Ερμής απέναντί σου, μέσα από ευχάριστα μηνύματα και προοπτικές. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σου φέρνει νέες και «δυνατές» γνωριμίες, ξεπέρασε, λοιπόν, τους δισταγμούς σου, αφού, ό,τι χρειαστείς, θα είναι στην απόλυτη διάθεσή σου και μόνο η ανασφάλεια και οι φοβίες σου ίσως σου το στερήσουν! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να σου φέρει μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

Ερωτικά

Σήμερα, το σύμπαν έχει την πρόθεση να σε κάνει να ξεχάσεις τις όποιες στενοχώριες σου, έστω κι αν δεν καλυφθείς συναισθηματικά με την… ένταση που θα ήθελες! Όμως, λίγο γέλιο και λίγη χαρά, θα σου δώσουν την ώθηση για να δεις τον κόσμο «με άλλο μάτι».

ΛΕΩΝ

Επέκταση

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου, αλλά και να επεκτείνεις τη δράση σου. Κάποιοι ισχυρίζονται, βέβαια, ότι η καλύτερη δουλειά είναι να… κάθεσαι και να σου τα φέρνουν έτοιμα, αλλά αν το θες, θα γίνει κι αυτό! Επιπλέον, μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί και σε κάτι πιο… ιδιαίτερο, διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο «πακέτο». Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου.

Ερωτικά

Αν στοχεύεις σε μια «αποκατάσταση», τότε είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις το τέλειο, από κοινωνικής και οικονομικής άποψης. Όσον αφορά όμως στην ποιότητα των συναισθημάτων, είναι δύσκολο να βρεις αυτό που θες κι ίσως τελικά επιλέξεις να βασανίζεσαι παράλληλα με μια… άλλη σχέση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διασκέδαση

Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό, αλλά και ο Ερμής στον Αιγόκερω σε θέλουν χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Ξέχνα, λοιπόν, σκοτούρες πίκρες και φαρμάκια, χαμογέλασε και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, όταν έχεις θετική προδιάθεση. Και βέβαια, μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με όλους εκείνους που αγαπάς. Παράλληλα, στα εργασιακά σου ίσως καρπωθείς τα καλά μιας εύνοιας που υποκρύπτει και ερωτικό ενδιαφέρον!

Ερωτικά

Φαίνεται πως είναι μια από τις τυχερές σου ημέρες κι αν απλά «αφεθείς στην ροή», δε θα το μετανιώσεις, είτε είσαι σε μια σχέση είτε «ψάχνεσαι» για μια νέα αρχή. Βέβαια καλό είναι να μην εγκλωβιστείς σε εξονυχιστικές αναλύσεις, μετατρέποντας μια «ευλογία» σε… πρόβλημα! 

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες

Γενικά

Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις τη δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα οικονομικό ή οικογενειακό ζήτημα. Γι’ αυτό προσπέρασε κάθε επιφύλαξη που σε κρατάει μακριά από την επιτυχία και αφήσου στην αγκαλιά της… τύχης, αφού δεν αποκλείεται ο Δίας στον 2ο φυσικό «οίκο» σου, αλλά και ο Ερμής στον Αιγόκερω να σου τα φέρουν όλα «στο πιάτο»! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εξοπλίσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα σε συγκινήσει με τις πράξεις του.

Ερωτικά

Με την «ρέντα» που έχεις, όσο περισσότερο «κυκλοφορείς», τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητές σου για να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια, συνδυασμένη, μάλιστα, με καλοπέραση και ποικίλες ανέσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά σηματοδοτούν κινδύνους για την συνοχή της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καλύτερα έρχονται!

Γενικά

Συνηθίζεις να υποψιάζεσαι και να σκέφτεσαι τα χειρότερα, όμως, τουλάχιστον, για σήμερα δε… δικαιολογείσαι, αφού ο Ερμής στον Αιγόκερωκαι ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλούν να απολαύσεις τα καλά της ζωής, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις ευχάριστα συναπαντήματα ή να λάβεις μια είδηση, που θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Παράλληλα, ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να δρα καταλυτικά σε σχέση με ένα περιουσιακό ζήτημα που σε απασχολεί, ενώ κάτι… πονηρό μπορεί να «παίξει» με γείτονα!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε θέλει φουλ ερωτευμένο/η, αλλά και «σπιτόγατο/α», πολύ περισσότερο που μια περιπέτεια στο άγνωστο μπορεί να μη σου βγει σε καλό! Αξιοποίησε, λοιπόν, τα καλά της οικογενειακής ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τις λοιπές αναζητήσεις σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο παρά πέντε!

Γενικά

Μπορεί ο Άρης στο ζώδιό σου να δημιουργεί ποικίλες εντάσεις, εσύ όμως βρίσκεσαι σε… ανοικτή ακρόαση με τον Δία, που σε προστατεύει και δε σκοπεύει να σε αφήσει εκτεθειμένο/η σε κινδύνους. Έστω και την ύστατη ώρα, λοιπόν, θα την… σκαπουλάρεις! Επιπλέον, ο Ερμής στον Αιγόκερωευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες. Παράλληλα, μπορεί να λάβεις βοήθεια από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Ο Άρης ταράζει τα ήρεμα νερά της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντάς σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από αλλεπάλληλες εντάσεις και διεκδικήσεις. Κι επειδή ο νικητής ή η νικήτρια σε αυτήν τη διαδικασία, μπορεί και να μην είσαι εσύ, φρόντισε να κρατήσεις… πισινή! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύνοια

Γενικά

Όσο κι αν υποστηρίζεις ότι τα έχεις καταφέρει μόνος/η σου και με την αξία σου, δεν παύουν να έχουν σημασία και οι άκρες που διαθέτεις. Κι αυτές ακριβώς έρχονται να ενεργοποιήσουν ο Ερμής στο ζώδιό σου, αλλά και ο Δίας στον Σκορπιό, δίνοντας επιπλέον σπουδαίες προοπτικές και στις νέες γνωριμίες σου. Ακόμα, η ημέρα είναι ιδανική για να ζητήσεις μια χάρη από κάποιον «ισχυρό», αλλά και για να… διασκεδάσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε βοηθά να βρεις χρηματοδότηση ή τις εγγυήσεις που ζητάς.

Ερωτικά

Ένα δώρο που θα λάβεις θα σε ενθουσιάσει, με συνέπεια να γίνεις κι εσύ πιο δοτικός/η απέναντι στον άνθρωπό σου. Επιπλέον, από τη στιγμή που η καλοπέρασή σου είναι άμεσα συνυφασμένη με το συναίσθημά σου, είναι βέβαιο πως θα νιώσεις καλυμμένος/η σε όλα τα επίπεδα! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακατανίκητη γοητεία

Γενικά

Σήμερα, με τη βοήθεια της τύχης μπορείς κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων σου. Κι αν το πράξεις, ο Ερμής στον Αιγόκερωκαι ο Δίας στον 10ο φυσικό «οίκο» σου θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω, ίσως, μάλιστα, λάβεις υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή μάθεις ένα μυστικό που κυριολεκτικά είναι «όλα τα λεφτά»! Παράλληλα, φαίνεται να ασκείς μια ακατανίκητη γοητεία, ικανή να σου ανοίξει πολλές «πόρτες».

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί περισσότερα φλερτ και ερωτικές προσφορές, αλλά μη μπεις στη διαδικασία να κάνει «εκπτώσεις», αντίθετα θα πρέπει να γίνεις πιο απαιτητικός/η στις επιθυμίες σου, αφού μπορείς να έχεις αυτό που θες κι όπως το θες! 

ΙΧΘΥΕΣ

Κοινωνική ζωή

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σου φέρνει νέες γνωριμίες, που -αν μη τι άλλο- θα σε κάνουν να διασκεδάσεις. Αν, μάλιστα, συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνο να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις, αφού αύριο μπορεί να μην ισχύουν. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Παράλληλα, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί ένα ερωτικό παρασκήνιο, που θα σε ενθαρρύνει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή, αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας ίσως είναι εξ ίσου καλή και ως φιλική. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να… καλοπεράσεις με το ταίρι σου, απολαμβάνοντας από κοινού θεάματα και ακροάματα. 

Ετικέτες