ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ροπή στη δραματοποίηση καταστάσεων

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά. Παράλληλα, η Πανσέληνος αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της!

Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου, αλλά και οι διαδικτυακές δράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε οικονομικό δίλημμα

Η Πανσέληνος σε καλεί να διαχειριστείς προς το συμφέρον σου μια οικονομική υπόθεση, στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν τη δική σου υπομονή. Και βέβαια, αν σου ζητηθεί να συνδράμεις, δε χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς υπέρμετρα, ούτε και να αρχίσεις τις τσιγκουνιές, απλά θέσε τα όριά σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε… παραπέμπει στην διερεύνηση όσων κουβαλάς από το παρελθόν σου, αν όμως νιώσεις ότι «ζορίζεσαι» ψυχικά και σωματικά δεν έχεις παρά να καταφύγεις σε παραδοσιακά «γιατροσόφια» ή να συμβουλευτείς κάποιον πρεσβύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών!

Η Πανσέληνος μπορεί να σε κάνει πιο κινητικό/η και επικοινωνιακό/η, με συνέπεια να μην αφήσεις… πέτρα για πέτρα χωρίς να την σηκώσεις. Ωστόσο, η έλλειψη οργάνωσης και συγκεκριμένης στόχευσης θα σε βάλει τελικά σε επιπλέον έξοδα, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ!

Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ενδεχομένως να σε φέρει πιο κοντά σε παλιούς φίλους ή φίλες, θυμίζοντάς σου τόσο όμορφες στιγμές, όσο και από τις… άλλες που σε πλήγωσαν κι αν δεν διευθετηθούν, θα συνεχίσεις να κουβαλάς μέσα σου μια πίκρα. Ακόμα, δεν αποκλείεται να αναβιώσει κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παλιά σου τέχνη… κόσκινο!

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να προσανατολιστείς επαγγελματικά σε κάτι που αποτελεί οικογενειακή παράδοση, επαναφέρει όμως στο προσκήνιο και πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με κίνδυνο βέβαια να εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

Παράλληλα, η Πανσέληνος σε καλεί να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση σου φαίνονται «βουνό», όμως χρειάζεται μια ορθή διαχείριση των δυνάμεών σου, ώστε να μην «κλατάρεις». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προβλήματα με συνεργάτες στην δουλειά σου.

ΛΕΩΝ

«Τα παιδία παίζει»!

Η Πανσέληνος σε κάνει πολύ πιο ενθουσιώδη, αλλά και επιπόλαιο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με κίνδυνο να φανείς ανακόλουθος/η στη συνέχεια ή να «ξανοιχτείς» σε πολλά μέτωπα, χωρίς όμως να ολοκληρώσεις τις προσπάθειές σου σε… κανένα! Αν, βέβαια, πάρεις εξ αρχής το θέμα «ανάλαφρα» και δεν εγείρεις προσδοκίες στους άλλους, τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει την χαρά σου!

Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας φέρνει το «χτες» στο σήμερα και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, ενώ ίσως ακούσεις ή διαβάσεις κάτι που θα σε συγκινήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχείς αλλαγές των δεδομένων

Η Πανσέληνος ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου είτε εξ αιτίας μιας αλλαγής-μετακίνησης, που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Κι εδώ, βέβαια, θα «μετρήσει» πολύ ο βαθμός της προσαρμοστικότητάς σου, αφού η ικανότητά σου να επαναφέρεις την τάξη ύστερα από το «χάος» είναι δεδομένη.

Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε προσανατολίζει στην αποθήκευση ειδών και προϊόντων, αλλά και την αξιοποίηση παλαιών αντικειμένων. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναδείς το τι μπορεί να γίνει με παλιά χρέη.

ΖΥΓΟΣ

Η λογική κόντρα στο συναίσθημα

Ο ενεργός Χείρωνας δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου κι επειδή το να «τραμπαλίζεσαι» διαρκώς δε σε βοηθά, αναζήτησε την χρυσή τομή που θα αφήσει ικανοποιημένους τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό σου.

Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, η Πανσέληνος επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, αν ωστόσο δεν επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενδιαφέρουν, τότε οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν σε μια μάλλον άσκοπη περιπλάνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλε κάτι στην άκρη

Η Πανσέληνος σε καλεί να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα ενδέχεται να πάρει… ακραίες διαστάσεις! Αν, πάλι, λάβεις ένα έξτρα εισόδημα, τότε βάλε κάτι στην άκρη, αφού σε περιμένουν τεχνικά προβλήματα και «τζερεμέδες».

Παράλληλα βέβαια, μπορεί να ρυθμίσεις ένα θέμα επαγγελματικής στέγης, αλλά και να εμφανιστεί στη δουλειά σου ένα πρόσωπο από τα παλιά. Επιπλέον, με τον Χείρωνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, προσανατολίσου στις παραδοσιακές θεραπείες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έλλειμμα συγκέντρωσης και προσοχής

Η Πανσέληνος πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου κι αν εκτός από τα διαρκή «πήγαινε-έλα» που θα έχεις, θες να βγεις κερδισμένος/η, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σου, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου και κυρίως να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις. Διαφορετικά, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σου στοιχίσει «ο κούκος αηδόνι»!

Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να περάσεις όμορφα, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και κάποιες «παλιές καραβάνες», πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «κολλήσεις» συναισθηματικά στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρώτα οι δικοί σου άνθρωποι

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ακούσεις και να μάθεις πολλά για το παρελθόν και το ιστορικό μιας υπόθεσης από κάποιον πρεσβύτερο.

Παράλληλα, η Πανσέληνος σε καλεί να δώσεις σημασία σε ζητήματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να «πέσεις πάνω» σε παρασκηνιακές ενέργειες που θα σε ενοχλήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πλούσια κοινωνική ζωή

Η Πανσέληνος «απαιτεί» μεγαλύτερη υπομονή στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί να είναι ή του ύψους ή του βάθους, αφήνοντάς σου στο τέλος την αίσθηση ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτα», όσο κι αν, προσωρινά, ενοχληθείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός προσώπου που «ζουζουνίζει» και δεν σε αφήνει σε… ησυχία.

Από την άλλη πλευρά όμως, σίγουρα θα κάνεις και νέες γνωριμίες που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να εντρυφήσεις στο παρελθόν, «ξεθάβοντας» μνήμες και αντικείμενα.

ΙΧΘΥΕΣ

Περισσότερες αρμοδιότητες

Η Πανσέληνος σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου και να αναλάβεις άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Καλό είναι, ωστόσο, να μην κινηθείς «αέρα, πατέρα», αφού θα υπάρξουν εμπόδια και λεπτομέρειες που θέλουν την προσοχή τους, ιδιαίτερα σε σχέση με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε προτρέπει να αναζητήσεις οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη από τους οικείους σου, αλλά και να ασχοληθείς με την συλλογή παλαιών αντικειμένων ή το «σκάλισμα» αποθηκευτικών χώρων.

Ετικέτες