ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αδυναμίες που εξωτερικεύονται

Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με κάτι σημαντικό, Ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αν όμως δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, σίγουρα θα αποζημιωθείς για το ενδιαφέρον σου! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο παλιές ευαισθησίες σου κι ίσως τελικά να φανείς αρκετά «αδύναμος/η» στα μάτια των άλλων.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε συγκινεί και σου ξυπνά μνήμες κι αν πραγματικά το θέλεις, η συναισθηματική σας επαφή μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο από μια «φιλική» ή νοσταλγική αγκαλιά. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για την εκπλήρωση ενός απωθημένου.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο κοντά στην Παράδοση

Γενικά
Με την συνδρομή ενός φίλου ή μιας φίλης, ο ενεργός Χείρωνας δείχνει πρόθυμος να σε μυήσει σε γνώσεις και μυστικά για λίγους ή σε θρύλους και παραδόσεις που έχουν κάτι το «μαγικό». Επιπλέον, σε καλεί να ακολουθήσεις μια παραδοσιακή συνταγή, ώστε να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια καταναλωτική «ανησυχία», που καλό είναι να «καταλαγιάσει», πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου!

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν δείχνει να αντιπροσωπεύει αυτά που ζητάς σε μια σχέση κι αν αυτήν την περίοδο βρίσκεσαι σε συναισθηματική «αδράνεια», μπορεί να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα ή επιθυμίες. Για να συμβεί το καλό όμως, θέλει ακόμη τον χρόνο του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προκλήσεις και «στοιχήματα»

Γενικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, αφού μετά θα είναι πολύ αργά. Ας είσαι λοιπόν σε πλήρη ετοιμότητα, έχοντας το «όπλο» σου παρά πόδα! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή κύκλους που συνδέονται με το παρελθόν σου, αναβιώνοντας «ξεχασμένες» σχέσεις ή δράσεις, με σκοπό να συνεχιστούν κάποια πράγματα από εκεί που τα είχες αφήσει!

Ερωτικά
Αν η προσωπική σου ζωή σε ταλαιπωρεί, δεν έχεις παρά να κάνεις μια «στάση», αναζητώντας εμψύχωση και παρηγοριά δίπλα σε έναν φίλο ή μια φίλη, που… καταφθάνει την πιο κατάλληλη στιγμή! Ίσως μάλιστα να «παρηγορηθείς» άμεσα στην ζεστή αγκαλιά του/της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ρετρό ρυθμούς

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας δίνει έναν «ρετρό» τόνο στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, σε βοηθά να ενεργοποιήσεις μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να «ψαχτείς», αφού βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, που νόμιζες ότι είχαν εξοβελιστεί διά παντός από την ζωή σου. Μπορεί πάλι να πρόκειται για κρυφούς εχθρούς που πασχίζουν να σου «την φέρουν» κι εδώ δεν έχεις παρά να τους προλάβεις!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση, το σύμπαν σου υπόσχεται τα καλύτερα, διώξε λοιπόν κάθε ενδοιασμό και «μπες στον χορό», για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μην αρχίσεις μόνον να θυμάσαι περασμένες καταστάσεις και τα χαλάσεις όλα!

ΛΕΩΝ

Ζωντανές μνήμες

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «ξαναπιάσεις» ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή να επισκεφθείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως «λαλούν πολλοί κοκόροι» κι αν δεν πάρεις έγκαιρα την κατάσταση στα χέρια σου, κάθε καλή πρόθεση θα σκοντάψει σε εγωισμούς και πείσματα. Επιπλέον, αναμένονται παρεξηγήσεις με φίλους/ες, που έχουν μεν καλές προθέσεις αλλά αυθαιρετούν σε βάρος σου.

Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή να περάσεις όμορφα και να βρεθείς σε μια ζεστή αγκαλιά. Από εκεί και ύστερα βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις, που καθιστούν προβληματική την εξέλιξη των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαπραγματεύσεις για το καλύτερο

Γενικά
Με τον Άρη στους Διδύμους είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές, που με την σειρά τους θα οδηγήσουν σε διαβουλεύσεις ή διαπραγματεύσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ότι εσύ. Κι εδώ σίγουρα θα κερδίσεις πολλά αν κινηθείς με βάση την λογική και όχι το θυμικό σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ένα παλιό αντικείμενο αξίας, να πάρεις πίσω κάποια οφειλόμενα που κόντευες να ξεχάσεις αλλά και να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία σου κι αν σου γίνει μια επίσημη πρόταση, μην διαστάσεις να πεις το «ναι», αφού δεν πρόκειται ούτε για ψέμα, ούτε για απάτη. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και από τις ποικίλες προσφορές που συνοδεύουν μια πλήρη αποκατάσταση!

ΖΥΓΟΣ

Σοφία και αγάπη

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να συνεργαστείς με ένα άτομο που είναι «παλιό στο κουρμπέτι» και ξέρει να ξεπερνά δυσκολίες ή να δίνει λύσεις με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε μια συντροφιά «σοφών» από την οποία έχεις να διδαχθείς πολλά. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να εντάξεις στην κοσμοθεωρία σου κάποια νέα στοιχεία. Επιπλέον, μπορεί να κάνει τις μετακινήσεις σου λίγο πιο περιπετειώδεις!

Ερωτικά
Ακόμη κι αν γίνεις πολύ απαιτητικός/η, ζητώντας τον… ουρανό με τ’ άστρα, το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, με την προοπτική μάλιστα να δρομολογηθούν και αρκούντως σοβαρές εξελίξεις, που θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματική ανταπόκριση

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε φορτίζει συναισθηματικά, με συνέπεια να «κολλήσεις» σε πρόσωπα και πράγματα που σε συγκινούν. Αυτό όμως δεν είναι για κακό, αφού θα λάβεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Επιπλέον, σε καλεί να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση με την χρήση φυσικών ή παραδοσιακών σκευασμάτων. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσον το χρειάζεσαι πραγματικά ή πρόκειται μόνον για μια παρόρμηση της στιγμής.

Ερωτικά
Η ενασχόλησή σου με μάλλον ευχάριστα καθήκοντα της καθημερινότητας θα σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου κι ίσως υπάρξουν κάποιες τρυφερές στιγμές, που θα σε κάνουν -κι όχι άδικα- να ελπίζεις για την συνέχεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας μεγάλος έρωτας

Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους προοιωνίζεται μια μάλλον «ακατάστατη» αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε στρέφει προς το παρελθόν κι είναι πιθανό να ασχοληθείς ξανά με ένα παλιό σου ενδιαφέρον αλλά και να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά.

Ερωτικά
Αν σκέφτεσαι να «φτιάξεις» την ζωή σου, τώρα είναι η… ώρα κι ας λένε κάποιοι ότι βιάζεσαι! Αν μάλιστα το πράξεις με τον παραδοσιακό τρόπο εκτός από τις περισσότερες συγκινήσεις θα εξασφαλίσεις και κάποιες παροχές από οικείους, φίλους/ες και συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στήριξη από την οικογένεια

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διαμόρφωση ενός «ζεστού» οικογενειακού κλίματος, κάτι που δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με συγκεκριμένες υλικές παροχές ή κληροδοτήματα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βελτιώσεις την αισθητική του χώρου σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου, «ξεφουρνίζοντας» διάφορες δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να αξιοποιήσεις άμεσα την ευκαιρία που θα σου δοθεί, αφού οι προοπτικές για να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι είναι εδώ και σε περιμένουν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε κόντρα ρόλο

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν αυξημένες ευαισθησίες και δραματοποιούν καταστάσεις με υπερβολικό τρόπο, κάτι που μπορεί να διεγείρει την αναισθησία και τον κυνισμό σου! Πρόσεξε λοιπόν τους τρόπους σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να συγκινηθείς κι εσύ από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο περιπετειώδη, εμπλουτίζοντάς την με διεκδικήσεις κι ερωτοτροπίες, άλλοτε υπέρ σου κι άλλοτε όχι.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σε συγκινεί αλλά εδώ το πρόβλημα είναι η υπερβολική ευαισθησία του, που μπορεί να σε φέρει σε αμηχανία. Έτσι λοιπόν το πιθανότερο είναι «να το ρίξεις στην τρελή», προσπερνώντας αυτήν την ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η λύση είναι η αγκαλιά!

Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με επισκέψεις μετακινήσεις, αλλαγές διαρρύθμισης αλλά και τσακωμούς. Σε κάθε περίπτωση όμωςμπορείς να επιβάλλεις την ειρήνη μοιράζοντας αγκαλιές! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να «μαζέψεις» τα οικονομικά σου, είτε προχωρώντας σε κινήσεις αποταμιευτικού χαρακτήρα, είτε εκμεταλλευόμενος/η μια βοήθεια που θα συμβάλλει σε μια καλή αρχή.

Ερωτικά
Αν πραγματικά επιθυμείς μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα βρίσκεται για πολύ χρόνο κοντά σου και θα σε στηρίζει συναισθηματικά, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας σου αφήνουν ανοικτή την «πόρτα» για να βρεις αυτό που ζητάς. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσένα!

Ετικέτες