ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνιακός… οργασμός!

Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι, ωστόσο, ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή θα αλλάξουν πάρα πολύ γρήγορα, γι’ αυτό μη βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις τα «ακλόνητα» συμπεράσματά σου. Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να μάθεις μια τεχνική.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να αναβιώσει μια πρώην συνεργασία σου, αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάλυψη αναγκών

Με την Σελήνη στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, αποκτώντας κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά επαγγελματική ασχολία, που σίγουρα μπορεί να σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να επανακάμψει μέρος της παλιάς πελατείας σου, ενώ αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την… αποθήκη σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καπατσοσύνη

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από τη θέση του νικητή είτε του… ηττημένου, ανάλογα με το πώς θα τα πας! Επιπλέον, αναμένονται πολλές επαφές και μετακινήσεις.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε ωθεί να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναπολώντας τα «πώς» και τα «γιατί» πρότερων καταστάσεων. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, παλιά ή νέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνυμα από το υπερπέραν!

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μη διστάσεις να το πράξεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το… υπερπέραν!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ενδέχεται να αποκτήσεις κι ένα κληροδότημα. Ίσως όμως η μεγαλύτερη συνεισφορά της να είναι η δημιουργία ενός ζεστού οικογενειακού κλίματος και η εξιστόρηση υποθέσεων του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Πολλά λέγονται, λίγα γίνονται

Η Σελήνη στους Διδύμους συμβάλλει σε ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες «πονηριές» που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ενώ ανάλογο είναι το κλίμα και σε μια συλλογική προσπάθεια.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει. Πιθανόν, μάλιστα, να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σε «μαγεύει» και κουβαλά μια μεγάλη ιστορία. Επιπλέον, ενδέχεται να εντρυφήσεις σε θρύλους και παραδόσεις ή απλά να ακούσεις διηγήσεις μεγαλύτερων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τεχνάσματα και «πατέντες»

Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν το πότε θα «ξεκολλήσεις», καλό είναι λοιπόν να μην… χαζεύεις και να επανακτήσεις τη δυναμική σου, πριν χαθούν οριστικά οι ευκαιρίες σου. Ίσως, μάλιστα, καταστεί αναγκαίο να χρησιμοποιήσεις και λίγη από την «πονηριά» σου, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό πιθανόν να σε ανταμείψει με την ανεύρεση-απόκτηση ενός παλαιού αντικείμενου αξίας ή απλά την επιστροφή χρημάτων, που θεωρούσες χαμένα.

ΖΥΓΟΣ

Λόγια του… αέρα!

Η Σελήνη στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, οι οποίες βέβαια δεν έχουν απαραίτητα κάποια βαρύτητα. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ θα «ανάψουν» και τα τηλέφωνα!

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «μπολιάζεται» από τον Χείρωνα, έχεις την τάση να ασχοληθείς με τη λαϊκή παράδοση, αλλά και να «σκαλίσεις» το παρελθόν, με συνέπεια να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις του «χθες», που… μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνε μια έρευνα αγοράς

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις επίκαιρες ανάγκες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να «βγάλει στη φόρα» ένα μυστικό, αλλά και να σε κάνει να αναπολείς στιγμές του παρελθόντος, με τη συνδρομή φωτογραφιών ή αντικειμένων που έχουν για σένα συναισθηματική αξία. Φαίνεται να υπάρχει ωστόσο κι ένα «κόλλημα», που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» στο χθες, καθιστώντας δύσκολη την προσαρμογή σου στο σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αστάθεια

Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, ανταλλάξεις απόψεις και μαζέψεις πληροφορίες επί… παντός επιστητού! Στην πορεία, βέβαια, δε θα λείψουν τα μπερδέματα και τα πισωγυρίσματα, οπότε μη «δένεις» καταστάσεις που σύντομα θα αποδειχθούν «της στιγμής» κι έτσι θα πρέπει να τις δεις.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε ένα reunion ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν φορέα με παραδοσιακό «χρώμα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αστάθεια

Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, ανταλλάξεις απόψεις και μαζέψεις πληροφορίες επί… παντός επιστητού! Στην πορεία, βέβαια, δε θα λείψουν τα μπερδέματα και τα πισωγυρίσματα, οπότε μη «δένεις» καταστάσεις που σύντομα θα αποδειχθούν «της στιγμής» κι έτσι θα πρέπει να τις δεις.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε ένα reunion ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν φορέα με παραδοσιακό «χρώμα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παιχνιδίσματα!

Με την Σελήνη στους Διδύμους, καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου, αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η.

Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις την αρχική αιτία κάποιων πραγμάτων ή να διευκρινίσεις «θολά» σημεία του παρελθόντος, ίσως, μάλιστα, ασχοληθείς με ιστορικά θέματα και αρχαίους πολιτισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Μεταβολές στον χώρο σου

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια προσωρινή μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη να… ψάχνει τρόπους για να σε στηρίξει οικονομικά, δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα, αλλά και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας.

Ετικέτες