ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικές… εξετάσεις!

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε περνάει από γενικές εξετάσεις και βέβαια όλα θα κριθούν από την επάρκειά σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αν όμως διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται, πατώντας στις δικές σου πλάτες, μη διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου, αφού αν ενδώσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου. Εξ άλλου, «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»!

Παράλληλα, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου μπορεί να συμβάλει σε έξτρα αγορές και έξοδα, αφού ως… γνωστό «η φτώχια θέλει καλοπέραση»!

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητώντας την συμβατότητα

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου ανανεώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα που έχουν αναζητήσεις και προτεραιότητες ανάλογες με τις δικές σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θέτει σε δοκιμασία τις γνώσεις-δεξιότητές σου κι ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζεις ή έχεις «δουλέψει» τα θέματά σου, θα είναι και τα αποτελέσματά σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις, ιδιαίτερα ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε εμπόδιο για καλό!

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή  αναστάτωση στην υγεία ή την εργασία σου αλλά… τέλος καλό, όλα καλά. Ίσως μάλιστα –αφορμής δοθείσης- να βρεις και κάποιες λύσεις σε σημαντικά θέματα που σε απασχολούν.

Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ αν δεν προσαρμοστείς με ρεαλισμό στην οικονομική πραγματικότητα που βιώνεις, το πιθανότερο είναι να «τρέχεις» και να μη φτάνεις! Ενδέχεται όμως να ωφεληθείς από μια πώληση ή την απαλλαγή σου από κάποια βάρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιέσεις και διλήμματα

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Στην περίπτωση, δε, που σου γίνει μια πρόταση, να θυμάσαι ότι η εν λόγω υπόθεση δε θα προχωρήσει χωρίς μπελάδες! Επιπλέον, αναμένεται να επηρεάσει συνολικά τη διάθεσή σου, κάνοντάς την πιο απαισιόδοξη ή μελαγχολική.

Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου μπορεί να σου βρει το κατάλληλο «φάρμακο», μέσα από επαφές με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Εξελίξεις που σε ευνοούν

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Επιπλέον, η ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος ενδέχεται να σου βγει σε καλό, παρά την αρχική αναστάτωση που θα προκύψει.

Παράλληλα, βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δημιουργεί πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες, χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δε φταις. Ακόμα καλείσαι να κόψεις μια κακή συνήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοιξιάτικη… έξοδος!

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σε βοηθήσει να «ξεσκάσεις» με ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, αλλά κι «εντός των τειχών» να παραμείνεις, θα επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να ασχοληθείς με τα λάθη ή τα προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων, ξεκινώντας ίσως από τα παιδιά σου.

Και παρά την όποια απογοήτευσή σου, δε θα ήταν σοφό από την πλευρά σου να καταλογίσεις ευθύνες σε μια φάση που εκείνο που χρειάζονται περισσότερο είναι η στήριξή σου και η πρακτική συμβολή σου στα όσα αντιμετωπίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα… δεν πάμε καλά!

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί κρίσιμες ώρες και την λήψη αναγκαίων αποφάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε, ωστόσο, να μην τα πάρεις όλα πάνω σου, αφήνοντας τους άλλους απλά να σε… κριτικάρουν! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για τακτοποίηση και την «επιβολή της τάξης» στον χώρο σου. Αντίθετα, σε περιουσιακά ζητήματα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι είτε μια πώληση είτε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων.

Παράλληλα, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού Ταύρου σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου, έστω και σε υπερβολικό βαθμό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την κόλαση στον παράδεισο!

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε κάνει πολύ πιο ασταθή στις επιδιώξεις σου, κάτι που είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού μπορεί εύκολα να βρεθείς από την «κόλαση» στον «παράδεισο», αλλά και το αντίστροφο.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική. Ωστόσο, σε σχέση με τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, οφείλεις να κινηθείς αργά και μεθοδικά, τσεκάροντας την επάρκειά σου σε έγγραφα, αλλά και στον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για τις συναλλαγές σου. Επιπλέον, ενδέχεται να μην τα «βρεις» με έναν συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έκτακτες εργασίες

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω «στενεύει» τις οικονομικές δυνατότητές σου, οπότε είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Κι αν τα «κουκιά» δε βγαίνουν, δεν έχεις παρά να καταφύγεις σε μια πώληση κι όχι σε δανεισμό.

Παράλληλα, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία και τη διατροφή σου, αλλά και να μοιράσεις σωστά τον χρόνο σου, προκειμένου να διεκπεραιώσεις ποικίλες και διαφορετικές εργασίες, που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με προσεκτικά βήματα

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων κάτω από πίεση. Αν όμως αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να «κολλήσεις», εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών που δεν ορίζεις εσύ.

Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο σου κι ίσως αποκτήσεις έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη, ενώ ανάλογα γόνιμες είναι και οι προοπτικές μιας πιο… προσωπικής γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσωπική ανάδειξη

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε θέλει στις «επάλξεις», προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά, μάλιστα, σε πείσμα όλων εκείνων που σε περιβάλλουν και αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου συνιστά να διερευνήσεις κρυφές καταστάσεις και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις.

Δεν αποκλείεται, δε, να ξεσκεπάσεις κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, μην αμελήσεις να ασχοληθείς με την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας πρωτίστως τις καταχρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σου προσφέρει την ευκαιρία για μια εκδρομή, που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα βάσανά σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να ασχοληθείς με διασκεδαστικά πράγματα.

Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δε σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα  αχαριστίας, οπότε… ξανασκέψου το! Ίσως, πάλι, μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής».

Ετικέτες