ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να κάνεις πολλά περισσότερα για την σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νιώσεις κουρασμένος/η ή ταλαιπωρημένος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στην αγκάλη του Μορφέα! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να διευθετήσεις ένα ζήτημα σχετικό με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που είτε περνάει δύσκολα και χρειάζεται βοήθεια είτε σε πιέζει να κάνεις κάτι που -σωστά- δεν θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, θέσε έγκαιρα τα όρια και τους κανόνες σου, ώστε να αποφύγεις μελλοντικά «παρατράγουδα». Επιπλέον, δεν συνιστώνται τα ταξίδια αναψυχής, ενώ φαίνεται πως θα χρειαστείς και μια επείγουσα τεχνική βοήθεια.

Ερωτικά
Η προσπάθεια σου να υπάρξει κάποιου είδους «μυστική» επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται να συναντά εμπόδια αλλά ίσως το σύμπαν να γνωρίζει περισσότερα, αφού αν επιμείνεις στην πρόθεσή σου, ενδέχεται τελικά είτε να εκτεθείς είτε να εκθέσεις τον άνθρωπό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει τις πιο ρομαντικές τάσεις σου, ίσως μάλιστα να συναντήσεις και πρόθυμους συνοδοιπόρους σε αυτό το «ταξίδι». Να θυμάσαι όμως ότι ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου υπάρχουν και πρόσωπα που κρύβουν πολλά ή δεν έχουν καθαρές προθέσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές σου συναλλαγές, αποφεύγοντας κάθε περιττό έξοδο, πολύ δε περισσότερο αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν φαίνεται να έχουν και τόσο καλή τύχη. Παράλληλα, είναι πιθανόν να σε «πλευρίσει» ένα άτομο, με σκοπό να σου αποσπάσει ό,τι μπορεί, αλλά αν του/της δώσεις οτιδήποτε, θεώρησε το εξ αρχής χαμένο!

Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να ξεχάσεις τους δικούς σου «μπελάδες», δίνοντας λύση σε ένα προσωπικό πρόβλημα ενός φίλου ή μιας φίλης. Δεν χρειάζεται όμως να προσφέρεις κάτι περισσότερο από μια ηθική συμπαράσταση και χρήσιμες συμβουλές, αφού ξέρεις ότι όσο δίνεις, τόσα περισσότερα σου ζητούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς πολλαπλασιάζει τις φιλοδοξίες σου, διατρέχεις, ωστόσο, τον κίνδυνο να «χαθείς» σε ουτοπικές αναζητήσεις. Και για να το αποφύγεις αυτό δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στον Κρόνο, που από τον Τοξότη σε βοηθά να αποκρυσταλλώσεις τις εμπειρίες σου βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα και συνειδητοποιώντας τις πραγματικές ανάγκες σου. Επιπλέον σε καλεί να ορίσεις τους δικούς σου κανόνες, ώστε να μην μπορεί κανείς και τίποτα να σε κλονίσει. Αν όμως παρ’ ελπίδα φερθείς επιπόλαια ή απρόσεκτα, τότε οι άλλοι μπορεί να είναι αυστηροί απέναντί σου και τελικά να νοιώσεις αποτυχία ή απόρριψη, είτε αυτό αφορά σε ένα επαγγελματικό σου θέμα είτε σε ένα προσωπικό.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τις ερωτικές περιπτύξεις, ίσως μάλιστα προκύψουν και κάποια εμπόδια σε εντελώς… ακατάλληλη στιγμή! Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει μια γνωριμία με ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια ηλικίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε «ταξιδεύει» σε «ονειρικές» καταστάσεις κι ίσως πραγματικά να έχεις ανάγκη μια απόδραση από τα δύσκολα. Παράλληλα βέβαια, στον πραγματικό κόσμο ο ενεργός Κρόνος σε βοηθά να γίνεις πιο αποτελεσματικός/η κι ίσως σε δικαιώσει απόλυτα σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα. Αν βέβαια συμμετέχουν και άλλα άτομα στο «παιχνίδι», πιθανότατα θα χρειαστεί να τα πιέσεις ή να τα θέσεις προ των ευθυνών τους, εξαντλώντας την αυστηρότητά σου. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να λάβεις όσα αναγκαία μέτρα αφορούν στην σωματική και ψυχική ευεξία σου.

Ερωτικά
Σήμερα τα «θέλω» σου καλούνται να υποχωρήσουν έναντι των «πρέπει» σου κι αν έχεις κατά νου να απολαύσεις κάποιες όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει να περιμένεις αρκετά, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των υποχρεώσεών σου. Στο μεταξύ όμως μπορείς να ονειροπολείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να ονειρεύεσαι το καλύτερο, ίσως μάλιστα θελήσεις να μοιραστείς την αισιοδοξία σου με άτομα που υποφέρουν, αναδεικνύοντας συνάμα την γενναιοδωρία σου, όσον αφορά όμως στις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές, πρόσεξε, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος δείχνει πρόθυμος να σε «προσγειώσει» και φαίνεται πως αν «ποντάρεις» πολλά στην στήριξη ενός «δικού σου» ανθρώπου, το πιθανότερο είναι να μην δικαιωθείς. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, ίσως στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή τους αλλά εδώ είναι που μπορείς να εξασκήσεις το παιδαγωγικό ταλέντο σου.

Ερωτικά
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την φάση είναι να «πιστέψεις» σε έναν άνθρωπο που μάλλον «σου πέφτει λίγος». Κι αυτό μπορεί να συμβεί εξ αιτίας της ανασφάλειάς σου ή κάποιων ενοχών που τελικά σε «πείθουν» να υποτιμήσεις τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς βάζει στο «παιχνίδι» τους άλλους και πολλά θα εξαρτηθούν από τις δικές τους κινήσεις κι όχι τόσο από τις δικές σου. Ας είσαι λοιπόν έτοιμος/η για κάποιες «παλινωδίες» που θα σου τύχουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν παύεις να έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου, όπου όμως φαίνεται να έχεις φορτωθεί με περισσότερα από εκείνα που σου αναλογούν. Έτσι, μπορεί να βρεθείς κατηγορούμενος/η, χωρίς να σου αξίζει, παίρνοντας ένα πολύ καλό μάθημα για το τι μπορεί να συμβεί όταν παραχωρείς δικαιώματα, χωρίς να διασφαλίζεις τα νώτα σου ή όταν αρκείσαι σε «λόγους τιμής», χωρίς τυπική κατοχύρωση.

Ερωτικά
Δικαιούσαι φυσικά να ονειρεύεσαι ό,τι θέλεις κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο που βρίσκεται μακριά σου, ίσως να «φτιαχτείς» ακόμη περισσότερο! Στην περίπτωση ωστόσο που περάσεις από την φαντασία στην πράξη, τα όσα τελικά θα σου συμβούν δεν θα είναι αντάξια των υψηλών προσδοκιών σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου έχει «φυλαγμένες» πολλές δουλειές και υποχρεώσεις, κάποιες από αυτές μάλιστα μπορεί να σε κουράσουν υπέρ το δέον. Ανεξάρτητα όμως από αυτό μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια προσωρινή αδιαθεσία, οπότε κράτα δυνάμεις! Αν μάλιστα δεν έχεις κάποιον σοβαρό λόγο για να «κυκλοφορήσεις», είναι προτιμότερο να παραμείνεις «εντός των τειχών, αφού ο ενεργός Κρόνος δείχνει πρόθυμος να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου. Την ίδια στιγμή όμως τονίζει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι αν έχεις όρεξη για διάβασμα και μελέτη, θα αποκομίσεις ιδιαίτερα οφέλη.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, αντίθετα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αφού έχεις την τάση να «τραβάς» τις εντάσεις και πρακτικά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια σχετικά σοβαρή κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει την διάθεσή σου να ξεφύγεις από όλα εκείνα που σε βασανίζουν, μένοντας στην καλή παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς φυσικά να δώσεις και μια πιο δημιουργική διάσταση στην καθημερινότητά σου, ενασχολούμενος/η με κάτι που σου αρέσει και σε γεμίζει. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αποφύγεις κάθε σημαντική οικονομική συναλλαγή, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται για την κάλυψη μιας υποχρέωσής σου ή την αναγκαστική αποκατάσταση μιας ζημιάς. Η ημέρα λοιπόν δεν ενδείκνυται για αγορές, αφού ίσως σου «πλασάρουν» ελαττωματικά προϊόντα, μπορείς όμως να προχωρήσεις σε μια σημαντική πώληση.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να βρεθείς με τον άνθρωπό σου, σε καθεστώς απόλυτης εχεμύθειας, ίσως μάλιστα να μην μοιραστείτε μόνον τον έρωτα σας αλλά και δημιουργικά σχέδια ή προβληματισμούς, που έχουν να κάνουν είτε με την σχέση είτε με την δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου αρκεί για να «φορτωθείς» με επιπλέον προβλήματα και υποχρεώσεις, δεν θα πρέπει λοιπόν να «βιαστείς» να πάρεις την ευθύνη προσώπων ή καταστάσεων χωρίς να σου το ζητήσουν. Αντίθετα είναι σκόπιμο να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να μην αφήσεις την εντύπωση ότι είσαι ένα εύκολο «θύμα» ή ακόμη χειρότερα ένας υποψήφιος «αποδιοπομπαίος τράγος»! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση, είτε με μια δική σου μετακόμιση είτε λόγω έκτακτων «μουσαφίρηδων». Επιπλέον, αν προκύψει κάποιο περιουσιακό θέμα, καλό είναι να μην βιαστείς να κινηθείς αφού σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, το πιθανότερο είναι να μην μπορέσεις να το προσεγγίσεις εύκολα, οπότε κάνε υπομονή κι… ονειρέψου! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το ευκολότερο για σένα είναι να προγραμματίσεις ένα «κοκούνιγκ» με το ταίρι σου, σε ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σου επιβάλλει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποια θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου κι αν δεν το έχεις πράξει ήδη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα, κόβοντας τις «κακές συνήθειες». Επιπλέον φαίνεται να προκύπτουν έκτακτες υποχρεώσεις και έξτρα βάρη στην δουλειά σου αλλά αν διαθέτεις τις ικανότητες και την πείρα, θα δικαιωθείς για μια ακόμη φορά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύςαναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, επιβαρύνοντας κατά τι την καθημερινότητά σου, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και πιο χαλαρές στιγμές.

Ερωτικά
Είτε σε ταξίδι είτε στο δρόμο, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο αλλά τελικά φαίνεται ότι είναι πολύ περισσότερα αυτά που παρεμποδίζουν την εξέλιξη της γνωριμίας σου σε μια «κανονική» σχέση, από εκείνα που την διευκολύνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βάζει στον κόπο και τα έξοδα, ώστε να ικανοποιήσεις είτε δικές σου ανάγκες είτε απαιτήσεις των άλλων αλλά τελικά με τον Κρόνο «παρόντα» μπορεί να απογοητευθείς από τις αντιδράσεις τους ή απλά οι κινήσεις σου να μην πιάσουν τόπο. Κι εδώ το πρώτο «μάθημα» που θα πάρεις είναι να μην παίρνεις επάνω σου ευθύνες άλλων, χωρίς μάλιστα να τους ρωτήσεις, ενώ το δεύτερο είναι ότι σπάνια δικαιώνεσαι όταν μπλέκεις τις οικονομικές με τις προσωπικές σου υποθέσεις. Επιπλέον, ξέρεις καλά ότι η θεωρία απέχει παρασάγγας από την πράξη, το ίδιο κι ένα όνειρο από την εκπλήρωσή του, γι’ αυτό μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα μπορέσεις ποτέ να πραγματοποιήσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω! Πρόσεξε όμως, μήπως σου «τύχει» κι ένα πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο ή «κουβαλά» αρκετά προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να βιώσεις διαδοχικές καταστάσεις χαράς και λύπης ή ενθουσιασμού και απογοήτευσης, οπότε μην «δένεις» τίποτα! Επιπλέον, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στην διαίσθηση και όχι στην λογική σου, αφού όσο κι αν η «εξίσωση» βγαίνει σωστή, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι λάθος για σένα. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι η ημέρα είναι κατάλληλη για να «συντηρήσεις» ένα look, όχι όμως και για να υιοθετήσεις κάτι extreme. Είναι βλέπεις κι ο Κρόνος από τον Τοξότη που σου συνιστά να κινηθείς συνετά. Όσον αφορά δε στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να διαχειριστείς συμβιβαστικά τις αυξημένες πιέσεις που θα σου ασκηθούν.

Ερωτικά
Φαίνεται να συγκεντρώνεις μια εμφανή προτίμηση προς το πρόσωπο σου αλλά στην παρούσα φάση δεν έχεις άνεση κινήσεων ή θέλεις τον χρόνο σου για να κάνεις την δέουσα αξιολόγηση. Καλό είναι λοιπόν να περιμένεις, εκτός πια κι αν αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει «στα τυφλά»!

Ετικέτες