ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Τακτοποίηση και οργάνωση

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις ειδικές γνώσεις, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που μπορούν και πρέπει να εφαρμοστούν, ώστε η καθημερινότητά σου να γίνει πολύ πιο λειτουργική. Επιπλέον είναι πιθανό να έχεις ποικίλες επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού περιεχομένου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιόσε κάνει κάπως… αχόρταγο/η, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδέψεις το αποθεματικό σου με αχρείαστες σπατάλες ή για να «μπεις στο μάτι» κάποιου/ας που σε ανταγωνίζεται.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Λέοντα σου προσδίδει γοητεία και σε κάνει ικανό/η να «ξεκλειδώσεις» την καρδιά της αρεσκείας σου. Φαίνεται όμως να υπάρχει κάποιο έλλειμμα αξιοπιστίας και διάρκειας, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη, οπότε ζήσε απλά το σήμερα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τους άλλους εξαρτάται

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σπέρνει στο διάβα σου άτομα που άλλοτε έχουν την πρόθεση να σε βοηθήσουν κι άλλοτε όχι, σε κάθε περίπτωση όμως όλα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα και οι πρώην ανταγωνιστές να γίνουν σύμμαχοί σου. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, προγραμματίζοντας μέχρι… κεραίας τις κινήσεις σου. Μάλιστα το σύμπαν μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια καλή αρχή στο νέο σου πρόγραμμα ανοίγοντας έναν μικρό… κουμπαρά για τις ανάγκες σου!

Ερωτικά

Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου είναι κυμαινόμενες, οπότε μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα, ούτε να πάρεις μια απόφαση «εν βρασμώ ψυχής». Κατά τα άλλα όμως μπορεί να λάβεις ένα χρήσιμο δώρο, ως ένδειξη αγάπης από ένα πρόσωπο που νοιάζεται για σένα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικό πνεύμα

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει ανακατατάξεις στα καθήκοντά σου και στον χώρο της εργασίας σου, ας μην… ιδρώνει όμως το αυτί σου, αφού η τάξη θα αποκατασταθεί σύντομα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να είναι σήμερα αρκετά «προσγειωμένη», μπορείς να παραμερίσεις κάθε είδους συναισθηματική ένταση και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην αναζήτηση λεπτομερειών για τεχνικά και επιστημονικά θέματα. Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια γόνιμη συνάντηση με άτομο του ιατρικού κλάδου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σου προσφέρει το συγκριτικό πλεονέκτημα στις σχέσεις σου, αφού πολλοί/ες είναι εκείνοι που «τσακίζονται» για να σου κάνουν τα χατίρια! Επιπλέον φαίνεται πως στην δουλειά σου η ατμόσφαιρα… παραείναι ερωτική. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικές διακυμάνσεις

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες διακυμάνσεις στις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου, με συνέπεια να ενταθεί η συναισθηματική ανασφάλειά σου, ενώ αν έχεις παιδιά καλείσαι να επικεντρωθείς στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ξεκούρασης-χαλάρωσης, συνδυασμένης με θεραπευτικές τεχνικές, που σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στην εργασία σου.

Ερωτικά

Ένα άτομο στην δουλειά σου σχεδιάζει να σε «πλευρίσει», μακριά από… αδιάκριτα βλέμματα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του! Ανάλογη «κρούση» όμως μπορεί να υπάρξει και σε ένα θεραπευτήριο ή νοσοκομείο, αφού κάποιος/α θα παρεξηγήσει το καθαρά ανθρωπιστικό ενδιαφέρον σου. 

ΛΕΩΝ

Κόντρα στα προγνωστικά

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές διαρρύθμισης στον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου έρθουν εκτάκτως «μουσαφίρηδες». Επιπλέον όμως, μπορεί να αναζωπυρώσει έχθρες και ανταγωνισμούς στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να διαπιστώσεις ότι κάποιος/α σε έβαλε «μπροστά», απλά για να πετύχει τους κρυφούς σκοπούς του/της! Κι αν τελικά χρειαστείς συμβουλές ή έμπρακτη συμπαράσταση δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά

Εδώ, όσες λογικές συμβουλές κι αν λάβεις είναι βέβαιο ότι τελικά θα κάνεις «του κεφαλιού σου», χωρίς ωστόσο αυτό να εγγυάται και την επιτυχία σου. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως υπερβείς τα όριά σου με αφορμή ένα ζήτημα αξιοπρέπειας, που θα πάρεις πολύ «ζεστά»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνώριση και επιτυχία

Γενικά

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου, ακόμη κι αν εσύ δεν «κατέχεις» το αντικείμενο, η μεσολάβηση κάποιων που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία μπορεί να δώσει λύσεις σε θέματα που έδειχναν περίπλοκα. Επιπλέον, μπορεί να βρεθούν εξ ίσου πρακτικές λύσεις σε θέματα υγείας, ομορφιάς και διατροφής. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αναδεικνύοντας συνάμα και την ικανότητά σου να διακρίνεις κρίσιμες λεπτομέρειες.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σου προσδίδει έξτρα γοητεία, ενώ επιπλέον αναλαμβάνει να κλείσει τις όποιες πληγές έχουν ανοίξει οι πρόσφατες εξελίξεις, προσφέροντας σου την δυνατότητα για μια άκρως λειτουργική ανταλλαγή απόψεων και υπηρεσιών με τον άνθρωπο της προτίμησης σου.

ΖΥΓΟΣ

Προέχει η σωστή διαχείριση

Γενικά

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, ίσως να νιώσεις μια ανασφάλεια για τα οικονομικά σου, εξ αιτίας κάποιων έκτακτων εξόδων αλλά γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Σε κάθε περίπτωση ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σου εξασφαλίσει πρόσβαση στο… χρήμα και το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις μια λελογισμένη διαχείριση. Παράλληλα η Αφροδίτη στους Διδύμους σε εφοδιάζει με μικρές χρήσιμες συμβουλές, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ερωτικά

Στα όποια προβλήματα ή τα αδιέξοδα έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα στα προσωπικά σου, μπορεί να δώσει λύση ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, που απλά… ξέρει περισσότερα! Παράλληλα αναμένεται να λάβεις ένα «καλυμμένο» ερωτικό μήνυμα, στην δουλειά σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αυτός, αυτή και τα μυστήρια»!

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες και την επάρκεια σου. Και μπορεί μεν να «χαθείς» κάπου μεταξύ των εμμονών και των ανεκπλήρωτων πόθων σου, έχοντας ωστόσο ένα έμφυτο ταλέντο στην διερεύνηση καταστάσεων τελικά θα αποκαλύψεις πολλά για μια υπόθεση, είτε προσωπικού ενδιαφέροντος, είτε γενικότερου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμουςθα σε βοηθήσει να βρεις πρακτικές λύσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. 

Ερωτικά

Σήμερα, οι παρορμήσεις σου είναι εύκολο να σε «εκτροχιάσουν», ιδιαίτερα αν κάποιος/α σε προκαλέσει, θεωρώντας ότι έχει να κάνει με μια «απλή» περίπτωση! Καλό είναι ωστόσο να μείνεις μακριά από ζήλειες και ανταγωνισμούς, αφού δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα κι ένα κάνουν δύο

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διαπνέονται από ρεαλισμό και υπολογιστικό πνεύμα, κόντρα στα όποια «παιχνιδίσματά» σου. Κι αν δεν προσαρμοστείς έγκαιρα, είναι πιθανό να υποστείς μια σκληρή κριτική, ιδιαίτερα αν παριστάνεις τον «φωτεινό παντογνώστη». Αν λοιπόν δεν ξέρεις κάτι, τότε, απευθύνσου στους ειδικούς και θα λάβεις τις δέουσες βοήθειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου ζητά να μείνεις για λίγο μόνος/η, ώστε να αποκαταστήσεις την ηρεμία μέσα σου.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο μπορεί να σε… προβληματίσει με την επιμονή του να τηρείται μια σειρά στα πράγματα. Ακόμη όμως κι αν όλα αυτά σου κόβουν τον ενθουσιασμό η ουσία είναι ότι έχεις να κάνεις με μια αξιόπιστη επιλογή, που απλά σου βάζει «τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παροχή υπηρεσιών

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την… επιβολή της τάξης στην καθημερινότητα σου κι είναι πιθανόν να επωμιστείς περισσότερες εργασίες για το κοινό καλό! Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς και με την διατροφή σου ή γενικότερα την φροντίδα του εαυτού σου, εφαρμόζοντας στην πράξη κάποιους κανόνες υγιεινής ή ομορφιάς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια… ολίγον κρυφή συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η έχεις καλές πιθανότητες να βρεις «τον άνθρωπο σου» σε ένα εργασιακό περιβάλλον και ακριβώς την στιγμή που σου παρέχει τις υπηρεσίες του! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να στερηθείς για λίγο τον/την σύντροφο σου. ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αντίξοες συνθήκες

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις δράση σε ένα όχι και τόσο φιλικό περιβάλλον αλλά όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, οι όποιες αντιρρήσεις αποσκοπούν στο να γίνει τέλεια η δουλειά. Παράλληλα, ένα θέμα υγείας, είτε δικό σου, είτε ενός προσφιλούς σου προσώπου, μπορεί να απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πιο ρεαλιστικά τις σχέσεις σου, ποντάροντας και σε αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.

Ερωτικά

Φαίνεται να βρίσκεσαι σε μια φάση «διαπραγματεύσεων», που μπορεί να… κρατήσουν πέραν του δέοντος! Και παρά την δική σου δεινότητα στις εγκεφαλικές προσεγγίσεις, είναι βέβαια ένα ζήτημα το κατά πόσον μπορεί να επιλυθούν με έναν τέτοιο τρόπο τα ζητήματα καρδιάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Νοικοκυροσύνη

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της τάξης στο σπίτι ή το γραφείο σου, μέσα από πρακτικές και λειτουργικές εφαρμογές. Επιπλέον, αν υπάρχει ανοικτό κάποιο περιουσιακό ζήτημα φαίνεται πως μπορεί να βρεθεί μια λογική λύση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι είναι πιθανό να βρεθείς πιο κοντά σε άτομα που κατέχουν «ειδικές» γνώσεις ή πληροφορίες κι όχι βέβαια για το… τι κάνει ο ένας κι ο άλλος! Ακόμη μπορεί να δρομολογήσεις ένα ταξίδι.

Ερωτικά

Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να… ευτυχήσεις, αν αναζητήσεις τον άνθρωπο σου στον χώρο της εργασίας σου.

Ετικέτες