ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Τήρησε τους κανόνες

Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην δημοσιοποίηση στοιχείων για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να σε οδηγήσει σε «υψηλότερους» κοινωνικούς κύκλους. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει μια «εμπλοκή» με γνωστούς ή συγγενείς, ενώ μπορεί να θέσει επί τάπητος κι ένα νομικό ζήτημα. Επιπλέον, σου εφιστά την προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να αποφύγεις κάθε δυσάρεστη παρενέργεια, αν φερθείς συμβιβαστικά και συνετά.

Ερωτικά
Κάθεσαι πάνω σε «αναμμένα κάρβουνα»
, είτε επειδή κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τον τρόπο και κυρίως με την… ταχύτητα που θα ήθελες, είτε λόγω μιας «απειλής» από κάποιον/α αντίζηλο. Ό,τι κι αν είναι, μην αντιδράσεις με βάση το θυμικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Διακεκριμένες επαφές

Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα προωθεί μια περιουσιακή ρύθμιση, ενώ μπορεί να συμβάλλει στο να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο. Ίσως μάλιστα να δεχθείς κι έναν «διακεκριμένο» επισκέπτη. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδά σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική. Ενδέχεται μάλιστα να προκύψει και μια έντονη διαφωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά σίγουρα μπορείς να πετύχεις το καλύτερο, αν ξεκαθαρίσεις την θέση σου χωρίς ακρότητες.

Ερωτικά
Το ότι είσαι επιλεκτικός/η, μπορεί να έχει τελικά θετικές συνέπειες στην προσωπική σου ζωή σε βάθος χρόνου. Σήμερα βέβαια, μπορεί να… αναθαρρήσεις από μια νέα γνωριμία, αλλά τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά και η άλλη πλευρά δεν έχει την αναγκαία υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενοχές και ανασφάλειες

Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη επιχειρεί «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», ενεργοποιώντας ενοχές και ανασφάλειες. Ίσως μάλιστα νιώσεις απόρριψη από ένα πρόσωπο που μετράει για σένα, αλλά προσπάθησε να μην διαρρήξεις τη σχέση σου και να βρεις έναν «κοινό τόπο». Αν πάντως σου προταθεί μια συνεργασία, μην την αποδεχθείς, αφού δεν συμφέρει οικονομικά. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και να προωθήσεις ή να διαφημίσεις το έργο σου, ιδιαίτερα αν απευθύνεται προς το κοινό.

Ερωτικά
Είναι άλλο αυτό που επιζητάς εσύ κι άλλο εκείνο που θα περίμενε ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό μην βιάζεσαι να επιδείξεις το ενδιαφέρον σου με έναν τρόπο που τελικά θα απορριφθεί, μετατρέποντας ένα αρχικό «πλησίασμα» σε… μάχη μέχρις εσχάτων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαιτήσεις που σε ξεπερνούν

Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις οικονομικά στηρίγματα ή να συνάψεις μια συμφωνία επωφελή και για τις δύο πλευρές. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να αμυνθείς σθεναρά απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη, αλλά και σε συμπεριφορές συναδέλφων που κοιτούν μόνον τη βολή τους. Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό που θα αφήσει κάθε πλευρά ικανοποιημένη. Επιπλέον, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

Ερωτικά
Παρά το στενόχωρο κλίμα που υπάρχει γύρω σου, ο Δίας στον 5ο φυσικό «οίκο» σου δεν σκοπεύει να σε αφήσει απροστάτευτο/η και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για σένα είναι να σου κλείσει τα μάτια μπροστά σε κάθε ασχήμια, ώστε να συνεχίσεις να αισιοδοξείς!

ΛΕΩΝ

Λάμψη και γοητεία

Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου εξυπηρετεί άριστα την επικοινωνιακή σου πολιτική, με συνέπεια να αποκτήσεις ένα σοβαρό προβάδισμα, έναντι των ανταγωνιστών σου, ίσως μάλιστα να βραβευθείς για κάτι. Παράλληλα όμως, φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σύγκρουσης που θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες σου σε πολλούς τομείς, με αιχμή ωστόσο τις σχέσεις σου με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα. Αντί όμως να προτάξεις την… υπερηφάνεια σου, είναι προτιμότερο να προβείς σε υποχωρήσεις για το κοινό καλό.

Ερωτικά
Όσο κι αν θέλεις να γίνουν κάποια πράγματα με τον δικό σου τρόπο, το σωστό θα ήταν να φανείς πιο υπομονετικός/η, αφού σε διαφορετική περίπτωση διακινδυνεύεις το να διαταράξεις τη σχέση σου με τον άνθρωπό σου για… ψύλλου πήδημα! Πρόσεξε ακόμη κάποιον/α, που «σου βάζει λόγια».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικές πιέσεις

Γενικά
Μια στενοχώρια θα την… πάρεις, ωστόσο ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό είτε για ένα συναισθηματικό ζήτημα. Ανάλογη συμβιβαστική στάση οφείλεις να τηρήσεις και σε ένα περιουσιακό ζήτημα, μεταθέτοντας στην ανάγκη τις αποφάσεις για αργότερα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα αναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλες αποκαλύψεις για παρασκηνιακά δρώμενα, είτε αυτά αφορούν σε δικές σου κινήσεις είτε στων άλλων.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε βάζει στην διαδικασία να απορρίπτεις όποιον ή όποια δεν φαίνεται να αντιπροσωπεύει το «τέλειο» για σένα, όμως όλη αυτή η εκ των προτέρων αξιολόγηση, που θυμίζει το κρεβάτι του Προκρούστη είναι μάλλον μια δικαιολογία για να μην κάνεις τελικά… τίποτα!

ΖΥΓΟΣ

Γίνε πιο προνοητικός/η

Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου, μέσω κύκλων ή προσώπων που «σε πάνε». Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή ατυχήματα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις. Επιπλέον, καλό είναι να επιβεβαιώσεις τα ραντεβού σου για να μην τρέχεις τζάμπα και να τσεκάρεις τον τεχνικό εξοπλισμό ή την επάρκειά σου σε καύσιμα, ώστε να μην μείνεις στην μέση του δρόμου.

Ερωτικά
Μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σε συναρπάσει ή να σου δώσει την δυνατότητα να δεις με «άλλο μάτι» ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σου φαινόταν αδιάφορο. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν δεσμεύσεις που καθιστούν πολύ δύσκολη μια «κανονική» σχέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνε πιο προνοητικός/η

Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου, μέσω κύκλων ή προσώπων που «σε πάνε». Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή ατυχήματα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις. Επιπλέον, καλό είναι να επιβεβαιώσεις τα ραντεβού σου για να μην τρέχεις τζάμπα και να τσεκάρεις τον τεχνικό εξοπλισμό ή την επάρκειά σου σε καύσιμα, ώστε να μην μείνεις στην μέση του δρόμου.

Ερωτικά
Μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σε συναρπάσει ή να σου δώσει την δυνατότητα να δεις με «άλλο μάτι» ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σου φαινόταν αδιάφορο. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν δεσμεύσεις που καθιστούν πολύ δύσκολη μια «κανονική» σχέση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέσε τα όριά σου

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σε γεμίσει ανασφάλειες κι ενοχές και να σε κάνει πιο εκμεταλλεύσιμο/η από άτομα που επιδιώκουν να σε έχουν υπό τον έλεγχό τους ή απλά τα θέλουν όλα δικά τους. Κι αν δεν θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, κινδυνεύεις να εξαναγκαστείς σε κάτι που ούτε θέλεις, ούτε σου αρέσει. Παράλληλα βέβαια, με την Δήμητρα στον Λέονταθα έχεις την ευκαιρία να συνάψεις σχέσεις με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές και θετικές εξελίξεις σε μια νομική υπόθεση ή τις σπουδές σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως θελήσεις να «μπεις» σε μια κρυφή σχέση, αλλά να ξέρεις ότι το μόνο που θα κερδίσεις τελικά είναι η εμπειρία της… υπομονής, χωρίς αντίκρισμα! Δυσκολίες ωστόσο -με αιχμή τα οικονομικά- αναμένονται και στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίδα για την υγεία σου

Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα σε οδηγεί προς την σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας ή την διευθέτηση φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο ρεαλιστής/α στις επιδιώξεις σου, θυσιάζοντας ενδεχομένως κάποιες προοπτικές ή επιθυμίες σου, αλλά και να αναδείξεις τις στρατηγικές-διοικητικές ικανότητές σου στον επαγγελματικό τομέα. Διαφορετικά, κινδυνεύεις να «φορτωθείς» με ένα πλήθος υποχρεώσεων, που δεν σου αναλογούν. Επιπλέον, φρόντισε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «κατάσταση πολιορκίας», αλλά είναι τόσα τα διλήμματα, που το πράγμα για την ώρα δεν μπορεί να προχωρήσει. Συνέχισε λοιπόν να τηρείς στάση αναμονής κι άσε τους άλλους να πάρουν την πρωτοβουλία, διατηρώντας βέβαια από την πλευρά σου κάθε δικαίωμα… άρνησης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υψηλές γνωριμίες

Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σε βοηθά να δικτυωθείς με διακεκριμένα άτομα ή φορείς που σίγουρα έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη δημιουργεί στενόχωρες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα. Δεν αποκλείεται όμως και το να πληγωθείς από την στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου, που υπολογίζει μόνον τις ανάγκες και τον εαυτό του.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου αυξάνει τους πειρασμούς, κάτι βέβαια που αν είσαι μόνος/η δεν σε «χαλάει» καθόλου, αρκεί βέβαια να μην εγείρεις υψηλές προσδοκίες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μην εκτεθείς, πολύ περισσότερο που το έτερον ήμισυ θα σε κρίνει πολύ αυστηρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με σύμμαχο την σκοπιμότητα

Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει για να συμμετάσχεις σε ένα εγχείρημα ρουτίνας ή μια πληκτική συνάθροιση, θυσιάζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου και μάλλον δεν γίνεται να μη δώσεις παρουσία, αφού θα γίνεις στόχος αρνητικής κριτικής. Από εκεί και ύστερα βέβαια, μπορείς να αποχωρήσεις διπλωματικά, προφασιζόμενος/η κάτι «εύλογο». Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά να επεκτείνεις το πελατολόγιό σου. Επιπλέον, σε παραπέμπει στο… εργατικό δίκαιο, δίνοντας νομικές διαστάσεις σε μια επαγγελματική σου υπόθεση.

Ερωτικά
Από… ενεργειακής απόψεως δεν φαίνεται να είσαι «στα καλύτερα σου» κι αν ζορίσεις τον εαυτό σου, προσπαθώντας να αποδείξεις την επάρκειά σου, είναι πιθανόν να μην αντεπεξέλθεις και να περιέλθεις τελικά σε δύσκολη θέση. Γι’ αυτό ξεκουράσου, κοιμήσου κι ύστερα… βλέπεις!

Ετικέτες