ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Καλύτερα να μείνεις σπίτι!

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου… κόψει λίγο τον ενθουσιασμό με ατυχίες ή καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων.

Επιπλέον, θα πιεστείς να βελτιώσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική κι αυτό… κακό δεν είναι! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να μετατρέψεις τον χώρο σου σε τόπο χαράς και διασκέδασης, ενώ ευνοεί και την αναζήτηση στέγης.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιέσεις κι αναγκαιότητες

Ο ενεργός Κρόνος «απαιτεί» να συμμαζευτείς οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολες. Οφείλεις, λοιπόν, να αποφύγεις σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί μια πώληση που θα σε ανακουφίσει.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο διανθίζει την καθημερινότητά σου με προτάσεις και προσκλήσεις, που σίγουρα θα κάνουν τη ζωή σου πιο διασκεδαστική, ενώ είναι πιθανό να περάσεις όμορφα σε μια εκδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα γίνονται πιο δύσκολα

Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να αφήσεις τους περιττούς συναισθηματισμούς και να απεμπλακείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δε σου προσφέρουν πια κάτι το ουσιαστικό ή τουλάχιστον να θέσεις τα όριά σου απέναντί τους. Επιπλέον, οφείλεις να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας κατά μέρος ότι δεν επείγει και αγνοώντας τις απαιτήσεις των γύρω σου, αφού μπορεί να σε «φορτώσουν» με περισσότερο άγχος.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο φροντίζει, ώστε να μη σου λείψει τίποτα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα δώρο που θα σε συγκινήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη ξεκούρασης

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διώχνει μακριά τις σκοτούρες και σε γεμίζει χαρά, ίσως όμως η όλη αισιοδοξία σου να έχει και τα… τρωτά της, αφού γίνεσαι πολύ συναισθηματικός/η για τα δεδομένα ενός «σκληρού» κόσμου! Επιπλέον, υπάρχει κι ένας τομέας που δε μπορείς να τον αφήσεις στην τύχη του, αφού ο ενεργός Κρόνος «απαιτεί» να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι».

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προβληματιστείς από τα σημάδια μιας διαδικασίας που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και αφορά στις εργασιακές σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ

Φιλίες που σε… παιδεύουν!

Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να αναζωπυρώσει το αίσθημα ευθύνης σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να υπηρετήσεις έναν «ιερό σκοπό», πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αποσπά από τα δύσκολα, με παραλειπόμενα και κουτσομπολιά για προσωπικά κυρίως θέματα, ενώ ανάλογα θετική είναι η επιρροή της και σε σχέση με θέματα υγείας που σε απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάληψη ευθυνών

Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδιά σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου γνωρίζει κόσμο και δεν έχεις παρά να μπεις κι εσύ στο γιορτινό κλίμα που διαμορφώνεται, χωρίς να σου «τριβελίζουν» το μυαλό αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Καθυστερήσεις κι εμπόδια

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να εμφανίσεις προς τα έξω ένα ακόμη πιο θελκτικό προφίλ, αυξάνοντας τις πιθανότητές σου για να σε έχουν στα… όπα-όπα! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος θέτει εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, ενώ σε πιέζει να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο, προκειμένου να φανείς επαρκής σε μια υποχρέωσή σου.

Οφείλεις, λοιπόν, να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, που αν δεν υπάρχουν θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις αυτό που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές πιέσεις

Ο ενεργός Κρόνος αυξάνει την οικονομική ανασφάλειά σου, ίσως, μάλιστα, σου τύχει και κάτι «στενόχωρο». Εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Επιπλέον, πιθανόν να κερδίσεις πολλά από μια πώληση, αλλά και γενικότερα από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου προσφέρει πιο χαρούμενες κι ανάλαφρες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μακριά από συμφωνίες!

Ο ενεργός Κρόνος σου δυσκολεύει κατά τι τη ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως, μάλιστα, στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για την σύναψη μιας συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο καλύπτει και με το παραπάνω τις βασικές ανάγκες σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να μοιραστείς το περίσσευμά σου με κάποιες ψυχές, που δεν έχουν τη δική σου τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φόρτος εργασιών

Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να περιορίσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν την όποια ζημιά. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να φορτωθείς με ευθύνες και υποχρεώσεις που δε σου αναλογούν ή απλά να… ματαιοπονείς!

Επιπλέον, είναι σκόπιμο να δώσεις έμφαση σε θέματα που αφορούν στη διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου, περιορίζοντας ό,τι σε βλάπτει. Από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία μπορείς να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε πολιορκεί η… απογοήτευση!

Ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές». Μπορεί, λοιπόν, να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σου… κόβει τη χαρά με την κριτική του, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα.

Στον αντίποδα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο διαμορφώνει πολύ πιο βατές συνθήκες στα εργασιακά σου, απελευθερώνοντας δυνατότητες που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν. Ακόμα, αναμένεται βελτίωση στη υγεία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μοίρασμα ευθυνών

Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό- τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου, ιδιαίτερα αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα ή ένα δίλημμα σε σχέση με το ποιος θα κάνει τι.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο συμβάλλει στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ενώ δεν αποκλείεται να φανείς αρκετά τυχερός/η και στα οικονομικά σου.

Ετικέτες