ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Διατήρησε τις επιφυλάξεις σου

Γενικά
Μπορεί η Σελήνη στον Υδροχόο να ανανεώνει τις παρέες και τα ενδιαφέροντά σου προς το καλύτερο, την ίδια στιγμή όμως στο εργασιακό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την «αφέλειά» σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν και χωρίς φυσικά να σε ρωτήσει. Επιπλέον, με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτούν το φιλότιμό σου και τελικά να σε «τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί», ιδιαίτερα στην περίπτωση που δεν προσέξεις που βάζεις την… υπογραφή σου!

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας στον Ζυγό σε φέρνει ενώπιον «χαλαρών» καταστάσεων, ο Άρης στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τους ανταγωνισμούς και τις διεκδικήσεις και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θέλει και πολύ για να γίνει ένα «νταβαντούρι» στην ερωτική σου ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα εμπιστοσύνης

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Στην πραγματικότητα όμως πολλά γίνονται «κάτω από το τραπέζι» και δεν είναι σκόπιμο να πιστεύεις ό,τι ακούς και βλέπεις. Αντίθετα, καλό είναι να διερευνήσεις προσεκτικά τις κινήσεις των άλλων ακόμη κι αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που αγαπάς ή για μια συλλογική προσπάθεια που πιστεύεις και στηρίζεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στην καριέρα σου.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορείς να… αντέξεις στην πραγματικότητα, αλλά, επειδή ακριβώς πρόκειται για ουτοπικές καταστάσεις, δεν έχουν και πολύ μέλλον. Ως προς τον αισθησιασμό σου όμως, φαίνεται να «πιάνεις κορυφή» και χαράς σε εκείνον/η που σε χαίρεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκατέρωθεν… πονηριές!

Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να επαγρυπνείς σε σχέση με επαγγελματικά αλλά και περιουσιακά ζητήματα, αφού έχεις να κάνεις με κάποιες «άκυρες» καταστάσεις ή με «κούφια λόγια». Επιπλέον, προστάτεψε τον χώρο σου από «πονηρούς» εισβολείς, που μπορεί να σκαρφιστούν ακόμη και το πιο απίθανο πρόσχημα για να υφαρπάξουν αυτό που θέλουν. Κατά τα άλλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο καλύπτει και με το παραπάνω τις επικοινωνιακές ανάγκες σου και την πληροφόρησή σου για πρόσωπα και πράγματα.

Ερωτικά
Όταν η διάθεσή σου είναι καλή, είσαι πραγματικά η ψυχή της παρέας, κάτι που εύκολα μπορεί να συμβεί και σήμερα, με κέρδος την εμφανή προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου. Από εκεί και ύστερα βέβαια το κατά πόσο «νόμιμες» είναι οι εξελίξεις, είναι κάτι πολύ… συζητήσιμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τα σιγανά ποτάμια…»

Γενικά
Αν διαπιστώσεις να επικρατεί μια… παράξενη ηρεμία στην καθημερινότητά σου, με τις εντάσεις να έχουν «εξαφανιστεί», μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή ίσως να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα συμφέροντά σου. Επιπλέον, με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα το ψέμα… πέφτει σύννεφο κι αν σου γίνει μια «σοβαρή» πρόταση, να είσαι σίγουρος/η, ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω της. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε στρέψει σε αγορές ειδών, που είναι μάλλον πολυτέλεια για σένα.

Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό σου προσφέρει την ευκαιρία για να «φτιάξεις» την ζωή σου, φαίνεται όμως να υπάρχει και μια… γκρίζα ζώνη σε σχέση με υποσχέσεις που σου δίνονται και δεν πρόκειται να τηρηθούν. Επιπλέον, μη δίνεις βάση σε φήμες και αοριστολογίες.

ΛΕΩΝ

Άνθρακες ο θησαυρός!

Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κάτι όμως που έρχονται δεύτερο μπροστά σε ένα οικονομικό ζήτημα, που με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα φαίνεται να έχει πολλές κρυφές παραμέτρους αλλά και «αόρατους» δράστες, που αν δεν εντοπίσεις έγκαιρα, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται κι αν γύρω σου υπάρχει κάποιος/α που σε ενθαρρύνει ή σε «σπρώχνει» με ψέματα, ψάξε το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί.

Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να βιώσεις έντονες, έως και «ακραίες» καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, είτε λοιπόν θα περάσεις… φανταστικά με τον άνθρωπό σου είτε θα είναι εναντίον σου και μάλιστα «δι’ ασήμαντον αφορμήν» ή για ιδεολογικές διαφορές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λάθη και ακυρώσεις

Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή έναν συνεργάτη ή κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Επιπλέον,καλό είναι να επανεξετάσεις τους όρους μιας σύμβασης ή συμφωνίας, αφού είτε θα αποδειχθεί άκυρη είτε κρύβει παγίδες και κινδύνους για τα κεκτημένα σου. Αν όμως έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, θα έχεις την ευκαιρία να τις «τρέξεις» δημιουργικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μια πρωτοποριακή θεραπεία.

Ερωτικά
Όσο κι αν επιμένεις ή… ελπίζεις ότι τα προσωπικά σου δεν πρέπει να γίνονται «βούκινο», στην παρούσα φάση θα κληθείς να διαχειριστείς την -όχι και τόσο αθώα- αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν, κάτι βέβαια που μπορεί να σε… θυμώσει, όσο δεν πάει!

ΖΥΓΟΣ

Έμφαση στην ψυχαγωγία σου

Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει κάποια «ψυχοσωματικά» προβλήματα στην υγεία σου, μη βιαστείς ωστόσο να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού μπορεί να πρόκειται περί λάθους. Επιπλέον, φαίνεται να τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, έχεις όμως και μια συμπαντική προστασία που ακυρώνει τις όποιες σοβαρές επιπτώσεις επάνω σου. Έτσι θα βρεις περισσότερο χρόνο για να «παίξεις» με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά και να ψυχαγωγηθείς με ξεχωριστά θεάματα ή ακροάματα.

Ερωτικά
Το κλίμα είναι φιλικό μέχρι… παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δεν θέλεις να την διακινδυνέψεις, φρόντισε να μη δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που ήδη το έχουν πάρει από μόνα τους. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να «παίξεις», αφήνοντας πολλά να… εννοούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έμφαση στην ψυχαγωγία σου

Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει κάποια «ψυχοσωματικά» προβλήματα στην υγεία σου, μη βιαστείς ωστόσο να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού μπορεί να πρόκειται περί λάθους. Επιπλέον, φαίνεται να τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, έχεις όμως και μια συμπαντική προστασία που ακυρώνει τις όποιες σοβαρές επιπτώσεις επάνω σου. Έτσι θα βρεις περισσότερο χρόνο για να «παίξεις» με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά και να ψυχαγωγηθείς με ξεχωριστά θεάματα ή ακροάματα.

Ερωτικά
Το κλίμα είναι φιλικό μέχρι… παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δεν θέλεις να την διακινδυνέψεις, φρόντισε να μη δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που ήδη το έχουν πάρει από μόνα τους. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να «παίξεις», αφήνοντας πολλά να… εννοούνται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεταξύ «κομπιναδόρων»!

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο φροντίζει για τη διεύρυνση των γνωριμιών σου και την επέκταση των δραστηριοτήτων σου. Ωστόσο, με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα πολλά και «ύποπτα» μπορεί να συντελούνται γύρω σου, ίσως μάλιστα να πέσεις κι εσύ θύμα ενός προσώπου που «λύνει και δένει» εξαπατώντας τους άλλους. Σε σχέση μάλιστα με την καριέρα σου αλλά και με τους απώτερους στόχους σου, οι ενδείξεις δεν είναι «καθαρές» και δεν θα πρέπει κι εσύ να «κυνηγάς» φαντάσματα. Ακόμη, ενδέχεται να χαθεί ένα αντικείμενο στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Γύρω σου γίνεται πραγματικό «πανηγύρι», ίσως όμως για σένα το σύμπαν να μην επιφυλάσσει κάτι ιδιαίτερο, πέραν κάποιων γνωριμιών, που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ καλές εναλλακτικές επιλογές για το μέλλον, αν φυσικά είσαι… εύκαιρος/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώσε βάση στην διαίσθησή σου

Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για πρακτικές εργασίες κι αν επιμείνεις «ρεαλιστικά», το πιθανότερο είναι να κάνεις μια… τρύπα στο νερό! Τα λάθη λοιπόν και οι αστοχίες είναι στο πρόγραμμα, ίσως όμως να τα αποφύγεις αν «ακούσεις» την διαίσθησή σου, ειδικά σε σχέση με άτομα που δείχνουν εντάξει, αλλά σίγουρα κάτι κρύβουν. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ικανοποιήσεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε οδηγεί σε «εξεζητημένες» αγορές, που «ανεβάζουν» το πρεστίζ σου.

Ερωτικά
Για την ώρα δε διαφαίνεται κάτι ενδιαφέρον στον ορίζοντα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις λοιπές δράσεις σου. Αν πάλι «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει είναι μια ερωτική πρόκληση-συνομιλία από… μακριά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πρώτο τραπέζι, πίστα»!

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «πρώτο τραπέζι πίστα» και σίγουρα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα και την διαφορετικότητά σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συμβάλλει σε διακριτές διακυμάνσεις στον ψυχισμό σου και σε μια αβεβαιότητα για το τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή σου. Το εν δυνάμει πρόβλημα όμως εντοπίζεται στα οικονομικά σου, αφού κάθε συναλλαγή σου εμπερικλείει τον κίνδυνο μιας εξαπάτησης ή μιας αφηρημάδας που θα σου στοιχίσει. Μπορείς ωστόσο να κάνεις ένα «ψυχικό»!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στη θέση του «οδηγού» και σίγουρα θα νομίζεις ότι μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά κάνεις αυτά που έντεχνα έχουν ήδη δρομολογήσει οι άλλοι για σένα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να μαζεύονται… σύννεφα απιστίας!

ΙΧΘΥΕΣ

Πίσω από την «κουρτίνα»

Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα θέτει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και σίγουρα υπάρχουν «αγγελικές» προθέσεις, που σε οδηγούν κατευθείαν στην… «κόλαση»! Για μια ακόμη φορά λοιπόν καλείσαι να εμπιστευθείς την διαίσθησή σου, αφήνοντας κατά μέρος τις «λογικές» επεξεργασίες, αφού οι συναλλαγές σου με τους άλλους θυμίζουν «τοπίο στην ομίχλη». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να «φωτίσει» τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Άλλο βλέπεις κι άλλο… είναι! Το «καλό κλίμα» μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αύριο θα μετανιώσεις, πρόσεξε μάλιστα μήπως πρόκειται για ένα «στημένο» παιχνίδι, που αποσκοπεί στο να σε εκθέσει. Γενικότερα πάντως, υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου.

Ετικέτες