ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγές εν όψει

Το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο ελεύθερη! Επιπλέον, σου παρέχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητά τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και προκαταλήψεις.

Παράλληλα, η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη σου ζητά να επιλέξεις μια παραδοσιακή «συνταγή» σε θέματα υγείας ή διατροφής, ενώ δεν αποκλείεται να εντοπίσεις την αρχική αιτία κάποιων διαταραχών.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές αγκαλιές!

Η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά στις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις τη δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους.

Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μνήμες και εξαρτήσεις, που δε βοηθούν πουθενά. Την ίδια στιγμή, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να φέρει νέα όσο και απρόβλεπτα δεδομένα στα οικονομικά και τα εργασιακά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέτρα που κυλάει, χόρτα δεν μαζεύει!

Από τη μια πλευρά, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να ανανεώσεις τόσο τους στόχους σου, όσο και τον κοινωνικό σου κύκλο, απορρίπτοντας ίσως και κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που, αντί να σε βοηθούν, σε δυσκολεύουν.

Από την άλλη, η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας ενδεχομένως και μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση που έχει «κολλήσει». Ακόμα, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματική πληρότητα

Το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν τολμήσεις να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα, σίγουρα θα βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι. Αντίθετα, η επιμονή σουστην τήρηση των κανόνων θα σκοντάψει σε απρόοπτα κι εξαιρέσεις, που σίγουρα θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σου.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματική πληρότητα

Το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν τολμήσεις να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα, σίγουρα θα βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι. Αντίθετα, η επιμονή σου στην τήρηση των κανόνων θα σκοντάψει σε απρόοπτα κι εξαιρέσεις, που σίγουρα θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σου.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματική ανταπόκριση

Η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, είτε αναζητώντας τα αρχικά αίτια μιας κατάστασης είτε βρίσκοντας λύσεις που κάποτε εφαρμόστηκαν με εξαιρετική επιτυχία. Ίσως, μάλιστα, αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να συμβουλευτείς πρεσβυτέρους.

Παράλληλα όμως, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει ανατρεπτικά και στον οικονομικό τομέα, οπότε μη θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΖΥΓΟΣ

Διατάραξη των ισορροπιών

Το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού εμπλουτίζει τη ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως λάβεις μια είδηση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να διακοπεί απότομα μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Παράλληλα, η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη απελευθερώνει μνήμες και συναισθήματα, κάτι που ίσως καταστήσει δυσκολότερη μια απόφαση που αφορά στη δουλειά σου και υπό «κανονικές συνθήκες» θα λάμβανες με γνώμονα το συμφέρον σου ή τις αντικειμενικές συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα προσωπικά σου σε πρώτο πλάνο

Η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Ίσως, μάλιστα, ασχοληθείς δημιουργικά με την Ιστορία ή την Παράδοση.

Παράλληλα όμως, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο γίνεται το κέντρο της προσοχής σου με τα καμώματά του! Επιπλέον, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά ή τα εργασιακά σου κι ίσως αιφνιδιαστείς από μια εξέλιξη που δεν περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζητώντας καταφύγιο

Το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί σε πειραματισμούς και αλλαγές, μπορεί όμως και να προκαλέσει την ρήξη μιας συνεργασίας ή ακραίες συμπεριφορές στο περιβάλλον σου. Παράλληλα, η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο».

Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις, αλλά και να ψάξεις τον χώρο σου, φέρνοντας στο φως πράγματα που σου θυμίζουν πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στροφή στην παράδοση

Η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον, ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντάς σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά».

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά, κάποιες κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης ή μια παρασκηνιακή δράση που ασκείται σε βάρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»!

Η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση κι εδώ ίσως δυσκολευτείς, έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να αποκτήσεις κι ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να αναδείξεις τη διαφορετικότητά σου και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που την κατανοούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια ομάδα με ιδιαίτερο χαρακτήρα και αντικείμενο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μίξη του παλαιού με το νέο

Η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και επιρρεπή σε εξαρτήσεις. Την ίδια στιγμή όμως το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Ουρανού προκαλεί αλλαγές και «απαιτεί» να επιδείξεις ένα ανεξάρτητο και πρωτοποριακό πνεύμα.

Το σωστό, λοιπόν, θα ήταν να υιοθετήσεις μεν όσα υπαγορεύουν η παράδοση και το οικογενειακό ή εθιμικό δίκαιο, κρατώντας όμως την αυτονομία σου στις καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις. Ανάλογη μίξη του παλαιού με το νέο, οφείλεις να κάνεις και στην καριέρα σου.

Ετικέτες