ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γίνε χρήσιμος

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω οδηγεί τα βήματά σου σε άγνωστες ατραπούς, με πιθανή συνέπεια να «μπλέξεις» με καταστάσεις δύσκολες στη διαχείρισή τους. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, με δεδομένο το ότι παίζονται παιχνίδια στην πλάτη σου, είναι σκόπιμο να βουτήξεις στα βαθιά, ώστε να διαπιστώσεις με ποιους/ες ακριβώς έχεις να κάνεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή… Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να ιεραρχήσεις τις φιλίες και τις γνωριμίες σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνες που μπορούν να σου φανούν πραγματικά χρήσιμες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέσε ρεαλιστικούς στόχους

Ο Ήλιος στον Υδροχόο αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου είτε με ένα εγχείρημά σου που απευθύνεται στην κοινωνία και σίγουρα η ρεαλιστική προσέγγισή σου θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση ή ένα σχετικά στενόχωρο βίωμα, καθιστώντας ασύμφορη την επαφή σου με τον «έξω κόσμο». Στον αντίποδα όμως, έχεις να ωφεληθείς πολλά από μια μελέτη ή τη διερεύνηση καταστάσεων, που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προσβλέπεις σε πρακτικές λύσεις

Ο Ήλιος στον Υδροχόο θα συμβάλλει σε «στοχευμένες» επαφές ή μετακινήσεις, προκειμένου να επιλυθούν τεχνικά κυρίως ζητήματα, «παίζει» ωστόσο και μια συνάντηση με αντικείμενο κάποιο δικό σου θέμα υγείας. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με τη βούλησή σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνε καλά τους λογαριασμούς σου

Ο Ήλιος στον Υδροχόο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο τη λογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου, οπότε καλό είναι να βάλεις στην άκρη, για την ώρα, εκείνα που σε ευχαριστούν, αλλά σε «απομυζούν» οικονομικά. Επιπλέον, είναι πιθανό να διευθετήσεις ένα θέμα με τις αποδοχές σου, σε συνάρτηση με τα καθήκοντά σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε καλεί να ξεκαθαρίσεις έγκαιρα το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα συνδέονται μαζί σου και επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Μια συνεργασία ουσίας

Ο Ήλιος στον Υδροχόο τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό όμως να τους προσδώσεις έναν λειτουργικό χαρακτήρα κι όχι να πελαγοδρομείς με λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να ορίσει την απαρχή ενός νέου κύκλου στα εργασιακά σου, αλλά και την πλήρη ανανέωση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς. Πρόσεξε μόνο, μήπως πέσεις θύμα μιας κακοπροαίρετης κατασκοπίας, αφού δεν έχουν όλοι τις δικές σου καθαρές προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια επιτυχημένη παρέμβαση

Με τον Ήλιο στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με τη δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου κι από ό,τι φαίνεται θα τα καταφέρεις μια χαρά! Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή αδιέξοδο που θα σε «καθηλώσει». Το σωστό, ωστόσο, θα ήταν να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση, αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε πίκρανε.

ΖΥΓΟΣ

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Φαίνεται ότι στην οικογένειά σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στη δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι δελεαστικό, που όμως δε συνάδει με τις αρχές σου. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αναζητώντας τρόπους, ώστε η σχέση σας να αποκτήσει και έναν λειτουργικό χαρακτήρα, μέσα από την αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να βάλεις μια τάξη

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σου ζητά να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ξεκινώντας από τεχνικά ζητήματα και φθάνοντας στη σωστή κατανομή των καθηκόντων, ώστε να γνωρίζει ο καθένας «πού πατάει και πού βρίσκεται». Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να αξιοποιήσεις είτε το ερευνητικό σου δαιμόνιο είτε τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα έπρεπε να γνωρίζεις, προχωρώντας, αν χρειαστεί, σε ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης με άτομα του περιβάλλοντός σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δεν ξέρεις, ρώτα για να μάθεις

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να προωθήσεις επιμελώς τις ιδέες και το έργο σου, ερχόμενος/η σε επαφή με άτομα που ειδικεύονται στο θέμα σου, αφού αν δράσεις εντελώς αυτόνομα κι αυθόρμητα, το πιθανότερο είναι να «την πατήσεις», λόγω άγνοιας. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο, καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νοικοκύρεμα

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στη ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που δε σε αφορούν πια! Επιπλέον όμως, ευνοεί τη διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόλησή σου με μυστήρια, αινίγματα κλπ. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα συμβάλλει στην καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σου, ίσως, μάλιστα, ξεκινήσεις από την πιο ορθολογική διαχείριση των εξόδων σου για το σπίτι ή την οικογένειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λεπτομέρειες που «μετράνε»

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε παραπέμπει σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, καλό είναι όμως, πριν κινηθείς, να αφήσεις τις πολλές θεωρίες και να λάβεις υπόψη σου κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, αφού είναι εκείνες που τελικά θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες, γι’ αυτό μην είσαι τόσο αθώος/α! Πρόσεξε, ακόμη, τη διατροφή σου, αποφεύγοντας ιδίως τα «βρώμικα».

ΙΧΘΥΕΣ

Απευθύνσου στους ειδικούς

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου, αφήνοντας όμως κατά μέρος τα «γιατροσόφια», που σου προτείνει ο/η κάθε «ειδήμων» και ακούγοντας τους πραγματικούς ειδικούς επί του θέματος. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενδέχεται να δράσει καταλυτικά στις φιλίες σου, είτε στερώντας σου έναν/ μια πολύτιμο/η συνοδοιπόρο είτε ωθώντας σε να «ξεκόψεις» από ένα πρόσωπο που όχι μόνον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σου, αλλά πήγε να σου κάνει και την «ζημιά».

 

Ετικέτες