ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κατ’ αρχήν, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, δημιουργώντας ποικίλα εμπόδια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Ωστόσο η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον «φύλακα-άγγελό» σου και από την στιγμή που το σύμπαν «σε πάει», είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις πολλά και μάλιστα με ευκολότερο τρόπο από αυτόν που είχες κατά νου. Απλά για να «δουλέψει το σύστημα» ίσως χρειαστεί να βρεθείς σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου επαναφέρει στο σήμερα ανολοκλήρωτες υποθέσεις του παρελθόντος.

Ερωτικά
Όσον αφορά την προοπτική σταθεροποίησης μιας σχέσης, για σένα ισχύει η γνωστή παροιμία «ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος»! Πάνω δηλαδή που νόμισες ότι καταλήγεις κάπου συγκεκριμένα, μια παλιά «αμαρτία» σου επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα με απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον υποχρεώσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα, καλώς ή κακώς όμως αν δεν περάσουν όλα από τα χέρια σου, δεν θα έχουν την επιθυμητή εξέλιξη. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό σε οδηγεί σε μια «παρελθοντολογία» κι όχι χωρίς λόγο, αφού κάθε ημέρα «ξεφυτρώνουν» στην ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε απασχόλησαν κάποτε αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχουν κλείσει ακόμη τον κύκλο τους. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες, που θέλουν και μπορούν να σε βοηθήσουν κι ας μην έχουν κανένα προσωπικό συμφέρον.

Ερωτικά
Ένας παλιός όσο και… κρυφός καημός ξαναζωντανεύει, ό,τι κι αν συμβεί όμως στην πράξη, δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και υγιεινής, αφού μπορεί να σε κρατήσουν «με το ζόρι» αδρανή και μακριά από την ερωτική ζωή που θα επιθυμούσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια κρίση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να καλύψεις λάθη ή ανεπάρκειες των άλλων, θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο σου. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά και επαγγελματικά σου σχέδια κι αν κινηθείς με βάση τις προσωπικές εμπνεύσεις σου, η επιτυχία δεν θα αργήσει. Επιπλέον, αναμένεται να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο για να συζητήσετε και να βάλετε σε μια σειρά τα «φλέγοντα» θέματα. Όσο για την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, δείχνει πρόθυμη να συμβάλλει στην αναβίωση μιας φιλίας κι ενός «παρεΐστικου» κλίματος.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η ανάδρομη Αφροδίτη ξανανοίγει ένα κεφάλαιο του παρελθόντος, ο Δίας στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να ακολουθήσεις «παράλληλους δρόμους», μέχρι τουλάχιστον να καταλήξεις στο… ποθούμενο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη εξακολουθεί να σε πιέζει στα εργασιακά σου κι ίσως να προκύψει μια έκτακτη υποχρέωση την οποία δεν μπορείς να παρακάμψεις. Καλό είναι επίσης να… εξασκήσεις την σύνεση και την προνοητικότητά σου, κλείνοντας τα αυτιά σου στις «Σειρήνες», που σου υπόσχονται πολλά χωρίς να σου δίνουν τίποτα στο χέρι. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να «δραπετεύσεις» από τα όποια προβλήματα, αξιοποιώντας τις πολλές επαφές και γνωριμίες σου κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να εκφράσεις το ταλέντο σου, ίσως μάλιστα να ξαναπέσει στο «τραπέζι» και μια πρόταση από το παρελθόν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η αναβίωση μιας κατάστασης που δεν ολοκληρώθηκε στο παρελθόν είναι για την ώρα ό,τι καλύτερο μπορείς να ελπίζεις. Όσον αφορά δε μια εντελώς νέα γνωριμία, να ξέρεις ότι έχει μια -όχι και τόσο μακρινή- ημερομηνία λήξης.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σου ζητά να επικεντρωθείς στο έργο σου, αφού κατά κάποιο τρόπο περνάς από εξετάσεις που τα αποτελέσματά τους θα κρίνουν πολλά για το μέλλον σου. Καλό είναι μάλιστα να μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη του ενός και του άλλου, αφού «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος». Κι όσο για τα οικονομικά σου, μην ανησυχείς, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς θα φροντίσει να μην σου λείψει τίποτα, παρέχοντάς σου συνάμα την ευκαιρία να βοηθήσεις κι όσους/ες έχουν την ανάγκη σου. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό σε «σπρώχνει» να επισκεφθείς μέρη με τα οποία σε συνδέουν δυνατές συγκινήσεις.

Ερωτικά
Πολλά κι ευχάριστα συμβαίνουν σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά μπορεί να δώσουν λαβή για μια παρεξήγηση, ανεξάρτητα από τις πραγματικές προθέσεις σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ένα ταξίδι θα σε φέρει πιο κοντά σε μια παλιά σου αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς σου εξασφαλίζει σημαντικές βοήθειες από τους άλλους κι ίσως πετύχεις έναν ή και περισσότερους από τους στόχους σου με την συνδρομή ενός συνεργάτη σου. Γενικότερα, σε αυτήν την φάση, οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σου επισημαίνει ότι οφείλεις να μην αγνοήσεις κάποιους τυπικούς περιορισμούς και ιδίως να μην παρακάμψεις την ιεραρχία. Κατά τα άλλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα αλλά και την αναβίωση μιας προσοδοφόρας ενασχόλησής σου.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον για κάτι περισσότερο, ίσως μάλιστα ικανοποιηθείς σε μεγάλο βαθμό από την επικοινωνιακή «χημεία». Για την ώρα όμως ως προς τα… σεξουαλικά σου, φαίνεται να έχει προτεραιότητα ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μπορεί ο Κρόνος στον Τοξότη να σου βάζει διαρκώς εμπόδια και προαπαιτούμενα, ωστόσο η σύνοδος Ήλιου-Ερμή προοιωνίζεται ευχάριστες ή γόνιμες εξελίξεις στα εργασιακά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που χρονίζουν ή σε ταλαιπωρούν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια υλική ή ψυχολογική βοήθεια από τους συναδέλφους σου αλλά και να μάθεις κάτι πολύ ενδιαφέρον και σχετικό με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό«δουλεύει» προς την κατεύθυνση της αναβίωσης μιας συνεργασίας του παρελθόντος, που ακόμη κι αν είναι προσωρινή θα σε βοηθήσει να «ξεμπλοκάρεις» από μια σειρά δυσκολιών.

Ερωτικά
Όχι πως θα είναι η μόνη σου επιλογή, αλλά το σύμπαν σε καλεί να ξαναζήσεις μια παλιά κατάσταση, ώστε να βγάλεις τα οριστικά σου συμπεράσματα. Και μην βιάζεσαι, αφού έχεις μπροστά σου πάνω από έναν μήνα για να.. καταλήξεις στο τι ακριβώς «παίζεται»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς προάγει την δημιουργικότητά σου και σε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, έστω κι αν οι γενικότερες συνθήκες δείχνουν αντίξοες. Κι η αλήθεια είναι ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, γι’ αυτό μην δίνεις και τόση σημασία στις ενστάσεις όλων εκείνων, που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο κι όχι μισογεμάτο. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια δουλειά του παρελθόντος, συμβάλλοντας έμμεσα και στην οικονομική ενδυνάμωσή σου, έστω και για ένα μήνα. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει να περικόψεις κάποιες δαπάνες και να «ξεφορτωθείς» υλικό που δεν χρειάζεσαι.

Ερωτικά
Από την μια πλευρά ένα πρόσωπο στον εργασιακό σου χώρο επανέρχεται με νέες… απαιτήσεις. Από την άλλη όμως, οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι τόσες, ώστε να μην «καίγεσαι» για μια περιπέτεια, που εξ άλλου θα μπορούσε να «χαλάσει» μια τρέχουσα κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς ευνοεί την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο «άνοιγμα», ίσως τώρα να είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Καλό είναι μάλιστα να ξεπεράσεις τους δισταγμούς και τις ανασφάλειες που «παράγει» ο Κρόνος στο ζώδιό σου, κρίνοντας και συγκρίνοντας τις δικές σου αναμφισβήτητες ικανότητες με την ανεπάρκεια κάποιων που έχουν υψηλές απαιτήσεις χωρίς να μπορούν να τις υπηρετήσουν. Επιπλέον, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να επανακάμψουν… δριμύτερες κάποιες δημιουργικές ασχολίες που οι ανάγκες της ζωής σε οδήγησαν στο να τις εγκαταλείψεις.

Ερωτικά
Φαίνεται να μην μπορείς να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς με αποτέλεσμα να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο με το οποίο διέκοψες στο παρελθόν, οι πιθανότητές σου για κάτι «καλό» είναι αυξημένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ξεκινώντας από τα δύσκολα, ο Κρόνος στον Τοξότη σου συνιστά να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στον χειρισμό των επαγγελματικών υποθέσεών σου, αφού στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά μπορεί να κριθείς πολύ αυστηρά. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς θα σου προσφέρει πολλές ευχάριστες στιγμές κοντά σε γνωστούς/ες ή συγγενείς, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Επιπλέον, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να ξαναζήσεις «ένδοξες» στιγμές του παρελθόντος κοντά σε οικεία σου πρόσωπα, ενώ αν περιμένεις κάποιον «δικό σου» να σε επισκεφτεί, στρώσε από τώρα το… χαλί!

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί τις συνθήκες μιας επανασύνδεσης που μάλιστα μπορεί να έχει και «επίσημο» χαρακτήρα. Επειδή όμως κάποιες από τις «παθογένειες» του παρελθόντος μπορεί να ξαναβρεθούν μπροστά σου, δώσε στον εαυτό σου περισσότερο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές φιλοδοξίες σου κι αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση έχε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, αφού θα λάβεις μια πολύτιμη βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Κριό, οι συνθήκες ευνοούν την αγορά εξοπλισμού και συσκευών που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις και μια εναλλακτική που είχες στο «συρτάρι». Όσον αφορά δε στις κοινωνικές επαφές σου, προετοιμάσου για την ολική επαναφορά προσώπων με τα οποία συνέβη κάτι στο παρελθόν αλλά δεν ολοκληρώθηκε, επειδή απλά δεν είχε έρθει η ώρα του!

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σου στείλει ένα μήνυμα με νόημα από μια παλιά σου σχέση. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να γίνει κάτι πιο «δραστικό», υπάρχει μεγάλη απόσταση κι επειδή δεν σε πιέζει παρά μόνον η προδιάθεσή σου στην καλοπέραση, εσύ αποφασίζεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο σου σε καλεί να επαγρυπνείς, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν πολλά που να χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Ευτυχώς βέβαια,, με «όπλο» την διαίσθηση και τις εμπνεύσεις σου μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, ακόμη και τις τυχόν αντιρρήσεις ενός προσώπου που «έχει λόγο» στην καριέρα σου. Γενικότερα, υπάρχουν δίπλα σου άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν στις περιπτώσεις όπου οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν και τελικά το πιθανότερο είναι να βγεις κερδισμένος/η από τις εξελίξεις. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό αναμένεται να συμβάλλει σε μια ευπρόσδεκτη επιστροφή χρημάτων.

Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και υλικά από τον «δικό σου» άνθρωπο. Αν όμως είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε μια νέα κατάσταση, θα έπρεπε να το σκεφτείς δύο φορές, αφού κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες δεν θα επιτρέψουν μια ομαλή εξέλιξη.

Ετικέτες