ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΪΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Επαφή με τη «σκοτεινή πλευρά» της ζωής

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι αν δεν διαθέτεις τα κατάλληλα μέσα ή τον αναγκαίο εξοπλισμό, δεν είναι σκόπιμο να κοντράρεις «σκοτεινά» άτομα και υπόγειους μηχανισμούς. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σε πιάσει μια κρίση απαισιοδοξίας ή ματαιότητας.

Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επιχειρήσεις κάτι σχετικά παράτολμο στην καριέρα σου, αλλά αν πιστεύεις πραγματικά σε αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις, όσο κι αν κάποιοι γύρω σου έχουν τις ενστάσεις ή τις αντιρρήσεις τους. Εξ άλλου αυτή είναι η… μοίρα όλων των πρωτοπόρων!

ΤΑΥΡΟΣ

Τεχνικά προβλήματα

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε θέλει αρκετά πιο καχύποπτο/η σε μια νομική υπόθεση, αλλά και στη δουλειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης ή κάποιων κακόβουλων σχολίων. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να «καταβροχθίσεις» μια νέα γνώση σε χρόνο ρεκόρ, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, αναμένονται εντάσεις και καβγάδες.

Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να προσέχεις όχι μόνο τους δικούς σου χειρισμούς, αλλά και των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόσεξε τις παρέες σου!

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου συνιστά να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με άτομα ή φορείς που σε παρασύρουν σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις, με «τυράκι» την αποκάλυψη μυστικών ή πληροφοριών «για λίγους». Μπορεί, ωστόσο, να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη.

Παράλληλα, με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, η λίμπιντό σου διεγείρεται κι αν δεν την «ταΐσεις», ενδέχεται να μην ξέρεις τι σου φταίει! Επιπλέον, καλείσαι να «τρέξεις» για ένα οικονομικό ζήτημα που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση, ίσως, μάλιστα, πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε κρίσιμη καμπή

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι στη ζωή -και ιδιαίτερα στην καριέρα σου- δρομολογούνται καταστάσεις με έντονο παρασκήνιο, ίσως και με κακές προθέσεις απέναντί σου. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου περιστατικού ή να πέσεις θύμα κακόβουλων ενεργειών.

Παράλληλα, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να ταράζει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σου ζητά να κινηθείς αστραπιαία, μήπως και «σώσεις» μια κατάσταση που πήρε την… κατιούσα, εξ αιτίας λανθασμένων χειρισμών ατόμων που εμπιστεύτηκες.

ΛΕΩΝ

Μην είσαι ανυποψίαστος/η

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να προσέξεις ένα άτομο που κινείται κακόβουλα στο περιβάλλον σου και γενικότερα να έχεις τον νου σου για «καρφωτές». Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι που χρησιμοποιείς ή να πέσεις θύμα «χάκερς», ενώ οι επαφές και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα ταλαιπωρίας, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις τα κατατόπια.

Αν σχεδιάζεις δε, κάποιο ταξίδι, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς! Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε «απειλεί» με ένα οξύ, αλλά περαστικό πρόβλημα στην υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί στο να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην οικονομική σου ζωή, για να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να εκτεθείς σε παράνομες ενέργειες, είτε από «περιθωριακά» άτομα είτε από «λύκους» με… γραβάτες, που ξέρουν να προσελκύουν υποψήφια «θύματα»!

Παράλληλα, με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, ενδέχεται να υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως μέσα από αυτές να μπουν οι βάσεις για μια πιο υγιή σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Μεθοδεύσεις σε βάρος σου

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μια συνεργασία, που σίγουρα κρύβει κάτι το ύποπτο, όσον αφορά στις μεθοδεύσεις που γίνονται σε βάρος σου. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν δικό σου άνθρωπο.

Παράλληλα, με τον Άρη να αλωνίζει στον 4ο ηλιακό οίκο σου, οι σχέσεις με τους οικείους σου είναι μάλλον το αδύνατο σημείο σου για αυτήν την περίοδο και θα χρειαστείς περισσή  ψυχραιμία για να αντιπαρέλθεις καταστάσεις που «σε βγάζουν από τα ρούχα σου». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συμβεί κάποιο ατύχημα στον χώρο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην «κολλήσει» το μυαλό σου

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια μη αναστρέψιμη κατάσταση στη δουλειά σου, ύστερα από εξελίξεις που δεν ορίζεις και -κάτω από τέτοιες συνθήκες- το μόνο που σου μένει είναι να «δεις» μπροστά και να μην «κολλήσεις» σε πρακτικές που σε φθείρουν ψυχικά και κατεβάζουν το επίπεδό σου. Κι αν μάθεις πως κάποιος/α σε διαβάλλει, άφησε το σύμπαν να «εκδικηθεί» για σένα!

Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, πολλά και πολλοί/ες δοκιμάζουν την υπομονή σου, είναι, ωστόσο, προτιμότερο να «σκάσεις γάιδαρο», παρά να προβείς σε μια βιαστική κίνηση, που θα σε κακοχαρακτηρίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιρρεπής σε πάθη

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα διεγείρει τη λίμπιντό σου κι αν δεν βρεις… τρόπο να τη διοχετεύσεις, τότε δε θα ξέρεις τι σου φταίει! Επειδή όμως την ίδια στιγμή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιου πάθους σου, μη μπεις καν στη διαδικασία μιας προσδοκίας είτε συναισθηματικής είτε οικονομικής, αφού στο τέλος εσύ θα χάσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, η τύχη σου αλλάζει γρήγορα, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, γι’ αυτό αν κερδίσεις κάτι, παρ’ το και φύγε αμέσως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρυμμένα που βγαίνουν στο φως!

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να πετύχεις πολλά και γρήγορα, παρακάμπτοντας τις όποιες αντιδράσεις των άλλων, ακόμη και με έντονο τρόπο. Εξ άλλου, μπροστά στα επείγοντα οι «δημοκρατικές διαδικασίες» περισσεύουν! Επιπλέον, καλείσαι να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, με δίαιτα και γυμναστική, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βρεις κάτι κρυμμένο, από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να έχεις μια ανεπιθύμητη επίσκεψη στον χώρο σου, είτε πρόκειται για άνθρωπο είτε για… πλάσμα της νύχτας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα δυσάρεστο συναπάντημα

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή να σε ταλαιπωρήσει με ένα επικοινωνιακό «black out» την πιο ακατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «σου σκάβει τον λάκκο» αλλά, αν ψάχνεις τρόπους για να «ξεγλιστρήσεις» από την… κακή σου μοίρα, δεν έχεις παρά να προσηλωθείς σε ένα ερευνητικό έργο ή να προτάξεις την πνευματική σου φύση απέναντι σε όσα «χαμηλού επιπέδου» συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον ηλιακό 12ο οίκο σου ηχεί συναγερμό για θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θέτει σε κίνδυνο τις οικονομική ασφάλειά σου, αφού απέναντί σου στέκουν ισχυρά συμφέροντα, που, αν δεν «πας με τα νερά τους», σίγουρα θα έχεις πρόβλημα, ενώ από την άλλη, αν συνεργαστείς, θα σε «κρατούν στο χέρι»! Δηλαδή, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα κι ίσως η πιο σωστή αντιμετώπιση από πλευράς σου θα ήταν να αδιαφορήσεις, «πετώντας» ψηλότερα από τις υλικές ανάγκες σου!

Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να παράγει διαφωνίες και συγκρούσεις στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, ενδέχεται όμως να σου φέρει κι έναν νέο φίλο.

Ετικέτες