ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε πιο κοντά σε άτομα που ξεχωρίζουν, είτε θετικά, είτε… αρνητικά! Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ηγηθείς μιας ομάδας, χωρίς ωστόσο να λείψουν και κάποιες αντιδράσεις ή «γκρίνιες». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, είτε να εξαπατηθείς, είτε να ξεχάσεις χρήματα και αντικείμενα αξίας σε κοινή θέα!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα υπάρξει μια εκδήλωση ενδιαφέροντος είτε από σένα είτε από την άλλη πλευρά, φαίνεται ωστόσο ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ σύντομα, το ίδιο και ο «στόχος»! Κι επειδή αυτό το φαινόμενο μπορεί να συνεχιστεί μέχρι… πρωίας, αρκέσου στο ερωτικό «παιχνίδι».

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Πολλαπλά καθήκοντα, τα οποία μάλιστα δεν είναι της ειδικότητάς σου, μπορεί να περιπλέξουν την καθημερινότητά σου αλλά και να δυσκολέψουν προσωρινά την υλοποίηση ενός επαγγελματικού στόχου σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή με άτομα εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας, με τα οποία ωστόσο θα πρέπει να συνεργαστείς. Αν όμως σου ζητηθεί να προχωρήσεις στην επίσημη επισφράγιση μιας συμφωνίας, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να μην το πράξεις.

Ερωτικά
Κάτι δεν σου πάει καλά κι ίσως τελικά να μην έχεις άδικο, αφού απέναντί σου μπορεί να βρεθεί ένα πρόσωπο που έχει ως πρώτο του μέλημα να σε «τουμπάρει», αποκρύπτοντας μια μάλλον ενοχλητική πραγματικότητα. Κι από την στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η ημέρα έχει για σένα άφθονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, κάτι που αναμένεται να σου ανεβάσει την διάθεση και να σου ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερες γνωριμίες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην πραγματοποίηση ενός ταξιδιού ή στην έναρξη ενός μικρού κύκλου σπουδών. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο επιφυλακτικός στην δουλειά σου και γενικότερα στις εργασιακές σχέσεις σου, αφού σήμερα κυκλοφορούν αρκετοί «πονηροί».

Ερωτικά
Είναι εύλογο ότι μέσα στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα υπάρξει έστω μια, με ερωτικό «άρωμα» κι αν πραγματικά το επιθυμείς, η κατάσταση μπορεί να προχωρήσει, εξασφαλίζοντάς σου ένα μίνιμουμ καλοπέρασης, χωρίς όμως να υπάρξει απαραίτητα διάρκεια στην σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Άγχη και ανασφάλειες που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σου και την κάλυψη των αναγκών σου, μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν προσωρινό «πανικό», σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ότι οι φόβοι σου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού θα έρθεις «ίσα βάρκα, ίσα πανιά». Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε ωθήσει σε αγορές ειδών που δεν συνηθίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εμψυχώσεις έναν δικό σου άνθρωπο, έστω και με… ψέματα!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και προχωρήσεις σε μια συγκεκριμένη επιλογή το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος, οπότε… μπάστα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην κρίνεις τα πράγματα λογικά κι άκουσε αυτό που σου «λέει» η διαίσθησή σου, ώστε να βρεθείς πλησιέστερα στην αλήθεια που αναζητάς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων απέναντί σου χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις, καθιστώντας αβέβαιη ως προς το αποτέλεσμά της κάθε απόπειρά σου να συνεργαστείς για έναν κοινό σκοπό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή και με ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου και μένει μόνον να το εντοπίσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προστατέψεις τον προσωπικό σου χώρο από «επιτήδειους».

Ερωτικά
Από την μια πλευρά έχεις το ελεύθερο να προχωρήσεις, υπάρχουν μάλιστα αρκετά πρόσωπα που σου δίνουν αυτό το… δικαίωμα! Από την άλλη όμως υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να «πέσεις» πάνω σε ένα άτομο που δεν ξέρει τι θέλει και πηγαίνει «όπου φυσάει ο άνεμος».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μάλιστα να «επινοήσει» κάποιον αρκετά πειστικό λόγο για να το πράξεις! Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές εργασίες και το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσεις να «κάνεις το κουμάντο σου» με ηρεμία, αντίθετα θα πρέπει να ασχοληθείς και με διάφορους/ες που μπλέκονται στα πόδια σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε «απειλεί» με την εξαφάνιση εγγράφων ή αντικειμένων την πιο… ακατάλληλη στιγμή!

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που εσύ θα πασχίζεις να «τα φέρεις βόλτα» θα πρέπει να διαχειριστείς και κάτι που μάλλον «φέρνει» προς την σεξουαλική παρενόχληση. Ίσως βέβαια να πρόκειται για έναν «γλυκό μπελά» αλλά αν είναι έτσι δεν έχεις παρά να τον/την βάλεις να κάνει και καμιά δουλειά κι ύστερα το συζητάς!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου υπόσχεται μια καθημερινότητα διανθισμένη με ευχάριστες εκπλήξεις και καταστάσεις που θα σε γοητεύσουν. Επιπλέον, «στρώνει το χαλί» για να δημιουργηθεί ένα «παρεΐστικο» κλίμα, με την συμμετοχή προσώπων που αγαπάς κι εκτιμάς. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να απορήσεις από τις αντιδράσεις ενός δικού σου ανθρώπου αλλά μην ανησυχείς, τρέλα είναι θα περάσει!
Παράλληλα όμως ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας στις οικονομικές συναλλαγές σου.

Ερωτικά
Η παροιμία λέει ότι «όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια» και η αλήθεια είναι ότι από «μαλλί»… σκίζεις! Και με δεδομένη την «κινητικότητα» που υπάρχει στα προσωπικά σου, το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις μια σωστή επιλογή, ώστε η συνέχεια να είναι αντάξια των προσδοκιών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το «μυστικό μέρος σου» που το έχεις για να απαλλάσσεσαι από κάθε είδους ενοχλήσεις, σήμερα μπορεί να παραβιαστεί έστω και κατά λάθος, αφήνοντας σε ελαφρώς μετέωρο! Γενικότερα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται βέβαια και το να εγκαταλείψεις εσύ το «κονάκι» σου αναζητώντας κάτι το διαφορετικό. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βάζει να υποψιάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν, παραβλέποντας εκείνα που γίνονται «κάτω από την μύτη σου»!

Ερωτικά
Ό,τι κι αν θες να πιστέψεις για τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή, το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που νομίζεις. Εδώ μάλιστα ισχύει το γνωστό «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι» Από την άλλη πλευρά αν έχεις να κρύψεις κάτι «ενοχλητικό», τότε θα τα καταφέρεις μια χαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντάς τους ενίοτε ένα «άρωμα» ιδιαιτερότητας, αφού κατά πως φαίνεται θα έρθεις πιο κοντά και σε πρόσωπα που σίγουρα διαφέρουν από τον «μέσο όρο», είτε σε σχέση με τον χαρακτήρα, είτε λόγω των ενδιαφερόντων τους. Μπορεί ακόμη να βρεθείς σε ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει, ίσως μάλιστα ο ενεργός Ποσειδώνας να οδηγήσει τα βήματά σου σε έναν «ενεργειακό» τόπο ή να σου δώσει ένα «μεταφυσικό» βίωμα.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία είναι μάλλον απίθανο να μην σε συγκινήσει κάποια περίπτωση από αυτές που θα βρεθούν στο διάβα σου. Και με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιο σου, εξαρτάται κυρίως από σένα το αν θα προχωρήσεις στα «περαιτέρω» ή αν θα αρκεστείς σε μια πρώτη ανταλλαγή πληροφοριών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για λάθη και αβλεψίες στην καθημερινότητά σου, φρόντισε λοιπόν να είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις και καλού-κακού μην κυκλοφορείς έχοντας πάνω σου πολλά χρήματα ή αντικείμενα αξίας. Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που σου παριστάνει τον φίλο ή την φίλη αλλά στην πραγματικότητα έχει άλλους σκοπούς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που η κρίση σου για πρόσωπα και καταστάσεις «μπάζει νερά» δεν θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σου να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετική με την προσωπική σου ζωή. Αντίθετα άσε τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας να σου αποκαλυφθούν όλα αυτά από τα οποία… γλίτωσες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να παραμείνεις στο περιθώριο των εξελίξεων, αντίθετα σου ζητά να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού μαζί με τα καλά που θα σου τύχουν, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις και καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν. Η θέση σου λοιπόν είναι στις επάλξεις, παράλληλα όμως να θυμάσαι ότι με τον Ποσειδώνα ενεργό, είναι πολύ εύκολο να «την πατήσεις» σε μια «καίρια» υπόθεση σου, που σίγουρα κρύβει παγίδες. Ακόμη μην πιστέψεις καμία από τις υποσχέσεις που θα σου δοθούν.

Ερωτικά
Οι επιθυμίες έρχονται και φεύγουν μαζί με τις ιδιοτροπίες σου κι όλη αυτή η συναισθηματική παλινδρόμηση μπορεί να προβληματίσει τον άνθρωπο που σε συντροφεύει. Αν βέβαια δεν έχεις να «δώσεις λογαριασμό» σε κανέναν, κάνε ότι καταλαβαίνεις, έχοντας όμως επίγνωση της αστάθειάς σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις δημιουργικά τις στιγμές της μοναχικότητάς σου, ο ενεργός Ποσειδώνας σου προσφέρει το πλεονέκτημα της «απόκρυψης και παραλλαγής», προκειμένου να μην προκύψουν άσκοπες «τριβές» ή να μην αποκαλυφθούν πράγματα που κάποιοι/ες δεν είναι έτοιμοι/ες να διαχειριστούν. Κι όσο βέβαια οι δουλειές σου γίνονται κρυφά, δεν απειλείσαι να εκτεθείς. Επιπλέον φαίνεται να αναδεικνύεται το θρησκευτικό σου συναίσθημα αλλά και η καλλιτεχνική δυναμική σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορείς να ζήσεις και… χωρίς τις «χειροπιαστές» αποδείξεις ενός έρωτα, αφού η φαντασία σου φτάνει και περισσεύει για να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ευτυχίας! Ίσως όμως να σου δοθεί και η δυνατότητα να «βυθιστείς» σε μια ερωτική έκσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ετικέτες