ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κερδισμένος/η και στα χαρτιά και στην αγάπη!

Με την Σελήνη στον Ταύρο και τον Δία στον Σκορπιό, οι οικονομικές προοπτικές σου δείχνουν εξαιρετικές, ίσως, μάλιστα, κερδίσεις από απώλειες άλλων και το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι κάποιες αχρείαστες αγορές που «ταΐζουν» απλά τη ματαιοδοξία σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένονται ποικίλα «τυχερά».

Παράλληλα, η Αφροδίτη, λίγο πριν αποχωρήσει από τον 5ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να σε ανταμείψει με ευχάριστες καταστάσεις, τόσο στη δική σου ζωή, όσο και σε εκείνη των αγαπημένων σου προσώπων, δεν αποκλείεται, δε, να σε απαλλάξει από ένα άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Φανέρωσε τις πιο ευαίσθητες πτυχές σου

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές, όσο και τις αδυναμίες σου, με τον Άρη, δε, στην «κορυφή» του ωροσκοπίου σου, χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «εκτόνωση» που ακόμη κι αν δεν είναι δημιουργική, θα συμβάλλει στο να «έρθεις στα ίσα σου».

Επιπλέον, δε βλάπτει το να δείξεις τις ευαισθησίες σου, κόντρα στην εικόνα ενός «άκαμπτου» ανθρώπου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα εξακολουθεί να ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου και θα έχεις την… τελευταία ίσως ευκαιρία σου για να το υλοποιήσεις τα σχέδιά σου με σχετική ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλές ειδήσεις

Έστω και στα… τελευταία της, η Αφροδίτη στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα απολαυστικό ταξίδι ή να δεχθείς επισκέψεις, που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση, είτε για σένα είτε για κάποιον/α συγγενή σου.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, αναγκάζοντάς σε να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου, αλλά τελικά ίσως είναι και για καλό, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν καλύτερα εν τη απουσία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγάπη και εκτίμηση

Τόσο η Σελήνη στον Ταύρο, όσο και ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που σε αγαπούν και σε εκτιμούν και -το κυριότερο- δείχνουν πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου. Κι αν τυχόν κάποιοι/ες δε «σου κάτσουν», υπάρχουν οι επόμενοι/ες, αφού το target group σου είναι πραγματικά ανεξάντλητο!

Παράλληλα, το «κύκνειο άσμα» της Αφροδίτης στον Λέοντα σου παρέχει και ανέσεις ή οικονομικές ευκολίες, δίνοντάς σου την ευκαιρία να προβείς σε έξτρα αγορές, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα, όσο κι εκείνους/ες που αγαπάς.

ΛΕΩΝ

Μια τελευταία ευκαιρία!

Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Και το καλό είναι ότι παρά τις όποιες παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο Δίας στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, αρκεί μόνο να αξιοποιήσεις και κάποιο «μέσο» που διαθέτεις.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ζώδιό σου, έχεις μια τελευταία ευκαιρία να γίνεις πιο… όμορφος/η και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ανοδική πορεία

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που στην πλειοψηφία τους θα είναι για καλό σκοπό ή θα αποσκοπούν στην ψυχαγωγία σου. Επιπλέον, με τον Δία στον Σκορπιό είναι πιθανό να έχεις μια «τυχερή» συνάντηση ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Όσο για τα πιο σοβαρά ζητήματα, μπορούν να… περιμένουν! Παράλληλα, η Αφροδίτη, λίγο πριν περάσει στο ζώδιό σου, συμβάλλει σε μια κρυφή στήριξη από ένα πρόσωπο που «σε πάει», ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου. Από αύριο βέβαια θα δεις κι άλλες από τις… χαρές της!

ΖΥΓΟΣ

Παράς με… ουρά!

Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αρρυθμία στα οικονομικά σου και να σε προβληματίσει για την πορεία τους, όμως αν «στριμωχτείς» προσωρινά, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού ο Δίας στον Σκορπιό δε θα σε αφήσει έτσι, ακόμη κι αν κάνεις μια σπάταλη διαχείριση.

Πρόσεξε μόνο, μήπως δανειστείς για να καλύψεις «χαζές» ή δευτερεύουσες ανάγκες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα… προλαβαίνει να φέρει κοντά σου φίλους/ες που έχουν «άκρες» και σίγουρα θα σε διευκολύνουν να παρακάμψεις κάθε είδους εμπόδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σου

Με την Σελήνη απέναντί σου, ίσως νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής εξ αιτίας μιας αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε βοηθήσει τελικά να ζητήσεις και να πάρεις κάποιες εγγυήσεις, που θα διασφαλίσουν τη θέση σου.

Και γενικότερα όμως είσαι σε θέση να «γυρίσεις» το όποιο μειονέκτημα σε πλεονέκτημα ή απλά να επωφεληθείς από μια «τυχερή» εξέλιξη! Αλλά και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε μια σημαντική επιτυχία και σου εξασφαλίζει περισσότερες ευκολίες και στήριξη από άτομα που «περνάει ο λόγος τους».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τύχη από… σπόντα!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου φυλάει για το τέλος τα καλύτερα, αφού μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού που διάκεινται θετικά απέναντί σου και να σου ανοίξουν μερικούς… ακόμη δρόμους!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου, πιέζοντάς σε να βρεις τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, μην ανησυχείς όμως, αφού ο Δίας στον Σκορπιό εξακολουθεί να είναι ο «φύλακας άγγελός» σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε, μήπως μια διατροφική κατάχρηση σου δημιουργήσει πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκπλήρωση επιθυμιών

Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς, ωστόσο, να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Τελικά βέβαια θα διαπιστώσεις ότι ζητώντας πολλά θα πάρεις… ακόμη περισσότερα, και ειδικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου θα υπάρξουν αρκετά «σκαμπανεβάσματα» με ευτυχή κατάληξη.

Παράλληλα, έστω και την… ύστατη στιγμή, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να βιώσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ώστε να πάρεις δύναμη για τη συνέχεια. Και βέβαια μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σου προσφέρονται «στο πιάτο», φρόντισε μόνο να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματά του, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή απλά να σε κάνει να νοιώσεις πως «δε σε χωρά ο τόπος», τελικά όμως θα σου βγει σε καλό, αφού τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν στο «κονάκι» ενός ισχυρού ατόμου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστα μαντάτα

Η Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει στο να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις κι εδώ τίθεται ένα ζήτημα ιεράρχησης των δραστηριοτήτων σου, αφού σίγουρα θα προκύψουν και καταστάσεις που δεν αξίζουν της προσοχής σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η δημοσιοποίηση μιας επιθυμίας σου θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση εκπλήρωσή της.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα βάζει την τελική της… ωραία πινελιά στις εργασιακές σχέσεις σου, ενώ ως προς την υγεία σου, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε καταχρήσεις!

Ετικέτες