ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Συγκράτησε τα νεύρα σου

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προδιαθέτει για μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις, αλλά και με συναλλαγές με άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και σίγουρα θα χρειαστεί «να βάλεις νερό στο κρασί σου». Σε αυτό, ωστόσο, διαφωνεί το τρίγωνο Ερμή-Άρη, που εύκολα μπορεί να δημιουργήσει διαξιφισμούς ή φιλονικίες τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στις παρέες σου.

Ίσως, μάλιστα, προκύψει θέμα με έναν φίλο ή μια φίλη, που αυθαιρετεί. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να κτιστεί μια νέα φιλία μέσα από κοινούς αγώνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Προκλήσεις

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε καλεί να δράσεις άμεσα, είτε για να διακριθείς στον κοινωνικό-επαγγελματικό στίβο είτε για να κοντράρεις κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις. Επιπλέον, σε ωθεί να βρεις έξτρα έσοδα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, φαίνεται, μάλιστα, πως η καταναλωτική σου διάθεση καθιστά εξαιρετικά δύσκολη κάθε απόπειρα αποταμίευσης!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική, που είναι απαραίτητη για τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνεις κι ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτάχυνση των εξελίξεων

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πιο άμεσο/η και «ζωηρό/η» στις επιδιώξεις σου, γι’ αυτόν τον λόγο όμως μπορεί να προκύψουν εντάσεις και μάλιστα «για ψύλλου πήδημα»! Προσπάθησε, λοιπόν, να διοχετεύσεις το πλεονάζον δυναμικό σου σε δουλειές και κατασκευές ή στην εκγύμνασή σου.

Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις καινούρια πράγματα, έστω και με το ζόρι, στα πλαίσια μιας έκτακτης κατάστασης που θα προκύψει στη ζωή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο «σφιχτό/η» στην οικονομική σου διαχείριση, αφού αναμένονται αναγκαία έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη παρέμβασης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι… εναντίον σου, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να παρέμβεις στις εξελίξεις, προκειμένου να μη σε «ρίξουν». Επιπλέον, μια συνεργασία σου φαίνεται να δοκιμάζεται από αντικειμενικούς περιορισμούς.

Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει «έξω φρενών» ύστερα από την αποκάλυψη ενός μυστικού ή με αφορμή ένα ζήτημα οικονομικού ή εργασιακού ενδιαφέροντος, όπου τίποτα δεν είναι δεδομένο και οφείλεις να διεκδικήσεις το δίκιο σου.

ΛΕΩΝ

Εγωισμοί και ανταγωνισμοί!

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να επιταχύνεις κάποιες διαδικασίες, είτε για να πετύχεις «εδώ και τώρα» έναν σημαντικό στόχο σου είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου, μπορεί και τα δύο! Κι εδώ, ανεξάρτητα με τις εντάσεις που θα προκύψουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μια «ευκαιριακή» συμμαχία ενδεχομένως να αποδώσει τα μέγιστα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου, αφού προηγείται η υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εγωισμοί και ανταγωνισμοί!

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να επιταχύνεις κάποιες διαδικασίες, είτε για να πετύχεις «εδώ και τώρα» έναν σημαντικό στόχο σου είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου, μπορεί και τα δύο! Κι εδώ, ανεξάρτητα με τις εντάσεις που θα προκύψουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μια «ευκαιριακή» συμμαχία ενδεχομένως να αποδώσει τα μέγιστα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου, αφού προηγείται η υγεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Σε συναγερμό

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, κληθείς να διαχειριστείς στενόχωρες καταστάσεις, που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η και με τις επαφές-γνωριμίες σου σε… πρώτη ζήτηση, αφού αναμένονται έκτακτες καταστάσεις και μια συνολική επιτάχυνση των διαδικασιών.

Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια οξεία ένταση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή κάποιον/α συγγενή που μπλέκεται στα πόδια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρε το ρίσκο σου

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη είναι πιθανόν να συμβάλλει σε εντάσεις στον χώρο σου, αλλά και σε μια έντονη οικονομική διαφωνία, ωστόσο, εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει να σπάσεις μερικά αβγά»! Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε κατασκευαστικές εργασίες.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και αναποδιές στις επαφές και την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» κι ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις ένα μέρος των κινήσεών σου. Από την άλλη πλευρά όμως, ευνοεί μελέτες και την προετοιμασία μιας κατάστασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονοι ρυθμοί

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις, επειδή όμως όλα γίνονται πάνω στην «φούρια» και δεν υπάρχει κάτι το κακοπροαίρετο, ας μην δώσεις υπερβολική έκταση. Ίσα-ίσα που μετά την άρση των όποιων παρεξηγήσεων και τις αναγκαίες συγγνώμες, θα αποκτήσεις νέους συμμάχους στο έργο σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να προκαλέσει μια δικαιολογημένη ανησυχία για τα οικονομικά σου, που θα σε οδηγήσει στο να «μαζευτείς» λίγο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει αναπόφευκτα το πρόσωπο της ημέρας, αλλά να θυμάσαι ότι το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όλα ομαλά, κάτι που απαιτεί να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα εργασιακά ή τα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης.

Από την άλλη πλευρά όμως, σε βάζει να κυνηγήσεις άμεσα έναν στόχο κι επειδή «στην βράση κολλάει το σίδερο», δεν έχεις παρά να «φορτσάρεις» για την επίτευξή του, έστω κι αν ρισκάρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Άγνοια κινδύνου»!

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σου προσδίδει μια σχετικά «άγνοια κινδύνου», με συνέπεια να γίνεις πιο τολμηρός/η και να κάνεις πολλά και γρήγορα, είτε για να διεκπεραιώσεις διάφορες εργασίες είτε για να καλύψεις το χαμένο έδαφος και να προλάβεις κάποιους/ες που σε ανταγωνίζονται.

Και σε όλες αυτές τις εξελίξεις φαίνεται να αποκτούν κομβική σημασία οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, που έχουν ίσες πιθανότητες να γίνουν πεδίο τόσο μιας ευγενούς άμιλλας, όσο και μιας αντιπαλότητας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάτι «παίζει» στο παρασκήνιο

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να επιταχύνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, ενδέχεται, ωστόσο, να συμβάλλει και σε εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα που έχουν τις αντιρρήσεις τους, αλλά δεν τις εκφράζουν «στα ίσα», καταφεύγοντας σε συνομωσίες.

Επιπλέον, ίσως ανησυχήσεις με ένα θέμα στην υγεία σου, πρόκειται όμως για κάτι περαστικό, όσο κι αν… πονάει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αξιολογήσεις μια φιλία ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με βάση όχι αυτά που λέγονται, αλλά εκείνα που γίνονται.

Ετικέτες