ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Άνοιγμα στους… έξω!

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως προβείς σε έξτρα αγορές, που θα σε αφήσουν ικανοποιημένο/η. Παράλληλα, η Αφροδίτη που μπαίνει στον Τοξότη σηματοδοτεί μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με ταξίδια και χαρούμενες στιγμές, έστω και κατά το… ήμισυ, αφού ο Κρόνος στον ίδιο τομέα δεν παύει να σε πιέζει και να σε ταλαιπωρεί. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού ή να λάβεις ένα θετικό μήνυμα από μακριά.

Ερωτικά

Πολλά κι ενδιαφέροντα μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή της «περιπλάνησής» σου σε διάφορα στέκια, ενώ δεν… εξαιρείται το διαδίκτυο ή το τηλέφωνο! Φαίνεται μάλιστα ότι δημιουργούνται οι συνθήκες μιας «αγαπησιάρικης» σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια οικονομική όαση

Γενικά

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε ωθεί σε νέες πρωτοβουλίες, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις για ποικίλα θέματα. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από άτομα με κυκλοθυμική διάθεση, που την μια σε εκθειάζουν και την άλλη σε κριτικάρουν. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη να αλλάζει επί το θετικότερο το κλίμα στα οικονομικά σου, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, παρά τις όποιες «αναποδιές» σου τυχαίνουν.

Ερωτικά

Είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς ότι ένα πρόσωπο στη δουλειά σου δεν σε βλέπει μόνον επαγγελματικά, αλλά αν παρ’ ελπίδα ενδιαφέρεσαι για κάτι «σίγουρο» και σταθερό, μάλλον δεν είναι η… περίπτωσή σου! Για ό,τι άλλο θες πάντως, ο δρόμος είναι ανοικτός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεγαλύτερη αποδοχή

Γενικά

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη να σηματοδοτεί τη βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς. Επιπλέον, μια νέα συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει», αρκεί να βάλεις στην άκρη τις αυστηρές νόρμες, αφού στην παρούσα φάση απαιτείται και λίγο… τσαχπινιά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει στην αποκάλυψη κάποιων μυστικών, που αν βέβαια είναι δικά σου, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς. Ίσως όμως να πρόκειται για αποκαλύψεις που αφορούν σε άλλους/ες.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση και μπορείς να προσεγγίσεις με σχετική ευκολία ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ, αφού θα σου προσφερθούν όλα όπως τα θες και τα ονειρεύεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εργασιακές ευκολίες

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο ανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα άτομο που στην πορεία θα αποδειχθεί πολύτιμο για τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, τα… καλά και τα όμορφα μεταφέρονται στα εργασιακά σου, κάτι που με δεδομένη την παρουσία του Κρόνου στον ίδιο τομέα, έρχεται να λειτουργήσει ως «βάλσαμο», προσφέροντας ευκολίες και εναλλακτικές. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Πάνω που νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει οριστικά με μια υπόθεση του παρελθόντος, αυτή επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, «απειλώντας» να ανατρέψει τις ισορροπίες σου. Ίσως μάλιστα το όλο «σκηνικό» να διαδραματιστεί στον χώρο της εργασίας σου.

ΛΕΩΝ

Ζεστά συναισθήματα

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο ανανεώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, δρομολογώντας επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην πρόοδό σου και παρά τις όποιες «τριβές», το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη διαμορφώνει νέες και πιο αρεστές συνθήκες στη ζωή σου. Αν μάλιστα «ποντάρεις» στη γοητεία σου, τότε θα μπορέσεις να «περάσεις» το δικό σου… εύκολα κι απλά!Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από την πρόοδο στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να μπεις σε έναν… γλυκό πειρασμό, αφού φαίνεται να ξυπνάνε μέσα σου επιθυμίες και τάσεις που νόμιζες ότι «ελέγχεις». Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε όλα καλά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μην εκτεθείς και δώσεις δικαιώματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακή θαλπωρή

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε διευκολύνει ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, ίσως μάλιστα έρθεις πολύ πιο κοντά με ένα οικείο σου πρόσωπο, κάνοντας μια νέα αρχή. Επιπλέον, είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις τον χώρο σου αλλά και να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις μια νέα τεχνική.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σου «ξυπνήσει» συναισθήματα, προσφέροντάς σου μάλιστα και την προοπτική μιας συμβίωσης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής!

ΖΥΓΟΣ

Πλούσια κοινωνική ζωή

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια κι εκδρομές. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με την ανανέωση της εμφάνισής σου, ίσως μάλιστα να νιώσεις ιδιαίτερα… sexy ύστερα από στιλιστικές επιλογές που θα κάνεις και οι οποίες θα έχουν άμεση και θετική ανταπόκριση στον περίγυρό σου. Κατ’ επέκταση αναμένονται και περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και τη ρύθμιση φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων.

Ερωτικά

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να περάσεις όμορφα, όπου κι αν βρεθείς, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια ενδιαφέρουσα είδηση που θα σε «ξεσηκώσει». Υπάρχει όμως και ο… αντίλογος, αφού με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι πιθανό να εμπλακείς σε μια άκρως ανταγωνιστική κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιπλέον έσοδα

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να διαμορφώσει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, απελευθερώνοντας προοπτικές που μέχρι τώρα παρέμεναν αδρανείς. Και βέβαια δεν υπάρχει ουδείς λόγος να υποψιάζεσαι τυχόν «παρασπονδίες», αφού τουλάχιστον για σήμερα, όλοι/ες δουλεύουν για λογαριασμό σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει καλά οικονομικά νέα, ίσως μάλιστα, η ημέρα σου να κλείσει με ένα δώρο που θα πιστοποιεί την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για σένα.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου… ξανακτυπά την πόρτα, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μη νομίζεις ότι απλά θα «διασκεδάσεις», χωρίς περαιτέρω συνέπειες, αφού δε θέλει και πολύ για να βρεθείς εγκλωβισμένος/η ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσωπική ακτινοβολία

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλει θετικά στην προβολή σου και την ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων σου, αφού η γοητεία σου «τα σπάει»! Επιπλέον, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην εξωτερική σου εμφάνιση. Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να αφεθείς στις ευκολίες που σου παρέχονται και στις πρωτοβουλίες εκείνων που νοιάζονται για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο προσδίδει μια μεγαλύτερη κινητικότηταστα εργασιακά σου, είτε αυτή αφορά σε τεχνικά ζητήματα-εξοπλισμό είτε στην αναζήτηση εργασίας.

Ερωτικά

Η ευτυχία σου προσφέρεται πλέον «στο πιάτο», ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάτι «δυνατό», που θα σου ξυπνήσει επιθυμίες, ικανές να σε παρασύρουν σε μια απόφαση που δεν θα έπαιρνες ποτέ κάτω από «φυσιολογικές» συνθήκες. Ας… πάει και το παλιάμπελο λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτικό παρασκήνιο

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο μπολιάζει δημιουργικά την καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι ευχάριστο ή ενθαρρυντικό για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με περισσότερες ευκολίες στην δουλειά σου, κάτι που θα λειτουργήσει αντισταθμιστικά στις πιέσεις που σου ασκεί ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη ενός θέματος υγείας, που σε ταλαιπωρεί αλλά και στην απόκτηση ενός οικιακού ζώου.

Ερωτικά

Όλα συνηγορούν στο να «ανθίσει» ένας κρυφός έρωτας, είτε στον χώρο της εργασίας σου είτε κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με αντικείμενο την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Μπορεί ακόμη να μάθεις πολλά περισσότερα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και διστάζεις να προσεγγίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια όμορφη φιλία

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί οικογενειακές μεταβολές αλλά και ανανεωτικές τάσεις ως προς την διαμόρφωση του χώρου σου. Επιπλέον, ευνοείται ένα κοινωνικό άνοιγμα με έδρα το σπίτι σου ή ένα μέρος όπου φιλοξενείσαι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού στην παρούσα φάση οι φιλίες και οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το «κλειδί» της προόδου σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Ίσως σου ζητηθεί να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, κάτι όμως που στην πορεία μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί ως μια κίνηση ερωτικού ενδιαφέροντος, με συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις και εκδηλώσεις ζήλειας από κάθε πρόσωπο που έχει λόγους να… ανησυχεί!

ΙΧΘΥΕΣ

Μια όμορφη φιλία

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί οικογενειακές μεταβολές αλλά και ανανεωτικές τάσεις ως προς την διαμόρφωση του χώρου σου. Επιπλέον, ευνοείται ένα κοινωνικό άνοιγμα με έδρα το σπίτι σου ή ένα μέρος όπου φιλοξενείσαι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού στην παρούσα φάση οι φιλίες και οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το «κλειδί» της προόδου σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Ίσως σου ζητηθεί να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, κάτι όμως που στην πορεία μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί ως μια κίνηση ερωτικού ενδιαφέροντος, με συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις και εκδηλώσεις ζήλειας από κάθε πρόσωπο που έχει λόγους να… ανησυχεί!

Ετικέτες