ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε κάνει πολύ πιο ενθουσιώδη και… παιχνιδιάρη/α, ίσως μάλιστα να σου δοθούν πολλές αφορμές για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Να θυμάσαι όμως ότι τα περισσότερα από αυτά τα «σοβαρά» που σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις τελικά δεν θα γίνουν. Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις, δίνοντας προτεραιότητα είτε στην διασκέδασή σου, είτε σε δράσεις που σχετίζονται με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξία. Μπορείς ακόμη να ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό τόσο σαν δημιουργός, όσο και σαν θεατής ή απλός χρήστης.

Ερωτικά
«Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει»… Η Σελήνη στον Λέοντα «φουντώνει» τον ερωτισμό σου και με την συνδρομή του Ποσειδώνα είσαι έτοιμος/η να «ταξιδέψεις» στον ερωτικό παράδεισό σου, ανεξάρτητα μάλιστα από την ανταπόκριση που θα λάβεις από το ταίρι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να αναδείξει «πικάντικες» λεπτομέρειες ή «παραλειπόμενα» της κοινωνικής σου ζωής και ιδιαίτερα καταστάσεων που αφορούν σε φίλους/ες. Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά που θα μάθεις, υπάρχουν και υπερβολές ή δραματοποιήσεις αλλά από την στιγμή που σου φέρνουν περισσότερα χαμόγελα, κάτι τέτοιο έχει δευτερεύουσα σημασία. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο θα συμβάλλει στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου και την προμήθεια διαφόρων αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «κάνεις το καλό» παίρνοντας μια ανθρωπιστική πρωτοβουλία.

Ερωτικά
Το ερωτικό «ντοπάρισμα» έχει κι αυτό τις παρενέργειές του κι όπως σήμερα «φουσκώνεις» από ευτυχία, αύριο μπορεί να «σέρνεσαι» στα «πατώματα», πολύ περισσότερο αν βιώνεις ένα καθεστώς «παρανομίας». Μπορείς λοιπόν να φαντάζεσαι ή να ελπίζεις ό,τι θέλεις, αλλά με μέτρο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Όσο παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά, κάθε φορά που ο Ποσειδώναςεμφανίζεται στο προσκήνιο, έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς, αφού πολλά από αυτά που σχεδιάζεις «πέφτουν στο κενό». Στην παρούσα φάση μάλιστα φαίνεται πως κινδυνεύεις να αποπροσανατολιστείς από τα «τερτίπια» φίλων, που ασχολούνται μόνον με το πώς θα καλοπεράσουν ή σε παροτρύνουν να ασχοληθείς με θέματα μικρής σημασίας. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να εντρυφήσεις στις τέχνες ή να αξιοποιήσεις μια δημιουργική σου έμπνευση. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις».

Ερωτικά
«Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται»… Αν έχεις «πονηρές» προθέσεις, καλό είναι να κάτσεις φρόνιμα, αφού όσο κι αν νομίζεις ότι θα «πιάσει» η στρατηγική της παραπλάνησης απέναντι στους άλλους, αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει και θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό θέλει να σε κάνει πιο όμορφο/η ή ελκυστικό/η κι εσύ βέβαια δεν έχεις κανέναν λόγο να της χαλάσεις το χατίρι! Προτεραιότητα λοιπόν για σήμερα έχουν οι καλλωπιστικές και εξωραϊστικές πρωτοβουλίες, ενώ δεν αποκλείεται να προσκληθείς και σε μια όμορφη παράσταση. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «ταξιδέψεις» με την δύναμη της φαντασίας σου. Όσο για τα πιο «σοβαρά», μπορείς βέβαια να αρχίσεις να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι «φρούδες ελπίδες» και πρακτικά μπορούν να χρησιμέψουν μόνον για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου.

Ερωτικά
«Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε»… Τα ψέματα είτε αποσκοπούν στο να κρύψουν μια πραγματικότητα από κάποιον/α που δεν την αντέχει είτε είναι μέρος ενός σχεδίου ολικής παραπλάνησης με «πονηρούς» σκοπούς και η αλήθεια είναι ότι τείνεις να πάθεις ή να κάνεις το δεύτερο!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει περισσότερες αφορμές για να ταξιδέψεις ή απλά να «εξέλθεις» αναζητώντας περισσότερες όμορφες στιγμές. Ας μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να ξεχάσεις προσωρινά όλα εκείνα που σε «βαραίνουν». Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις κάτι ευχάριστο ή να συναντήσεις ένα πρόσωπο που διάκειται πολύ ευνοϊκά απέναντί σου. Παράλληλα όμως, δείχνεις έτοιμος/η να πέσεις θύμα μιας υπόσχεσης, που στο όνομα της «προόδου» σου απαιτεί επιπλέον έξοδα αλλά με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, το μόνο που επιτρέπεται είναι να χαρίσεις ότι αγαπάς σε όσους/ες έχουν πραγματική ανάγκη.

Ερωτικά
«Ρόδα είναι και γυρίζει»… Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην διάθεσή σου, όσο και σε εκείνη των άλλων απέναντί σου. Μην παίρνεις λοιπόν τίποτα σαν δεδομένο, αφού τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το να ονειρεύεσαι πλούτη και μεγαλεία, είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να σε εμψυχώσει, κρύβει όμως και κάποιους κινδύνους. Κι αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς προσδοκώντας κάποιο κέρδος, τελικά μπορεί να διαπιστώσεις ότι ματαιοπονείς ή έχεις πέσει θύμα μιας γλυκιάς απάτης! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να διαμορφώσεις εκ νέου τον εργασιακό χώρο σου, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την λειτουργικότητα. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις το πελατολόγιό σου.

Ερωτικά
«Υπάρχει κι ένα μονοπάτι πονηρό…» Ο Ποσειδώνας σου «γνέφει» να εμπλακείς σε μια «κρυφή» σχέση και βέβαια είναι στο χέρι σου να αποδεχθείς ή όχι μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως δεν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις ανάλογους «προβληματισμούς» και στον/στην σύντροφο σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να ενεργοποιήσει μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας, ωστόσο καλό είναι να την απορρίψεις, όσα θεωρητικά πλεονεκτήματα κι αν συγκεντρώνει, αφού στην καλύτερη περίπτωση απλά δεν θα υλοποιηθεί, ενώ στην χειρότερη μπορεί να είναι μέρος ενός σχεδίου παραπλάνησης. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα αν σε «βομβαρδίζουν» με όνειρα κι ελπίδες, με σκοπό να σου αποσπάσουν κάτι! Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς να περάσεις τέλεια με καλή παρέα, αφήνοντας τα δύσκολα για αργότερα!

Ερωτικά
«Πολύ καλό για να είναι αληθινό»… Η έκδηλη προτίμηση προς το πρόσωπο σου σε «ανεβάζει», καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου υπόσχονται, αφού η «προσαρμογή» τους στην πραγματικότητα μπορεί να τα αποδυναμώσει ή ακόμη και να τα διαστρέψει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου, καλό είναι όμως να αφήσεις τις «υψηλές» φιλοδοξίες σου κατά μέρος, αφού ακόμη κι αν τελικά είναι μικρό το κακό, τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι να κινηθείς με λάθος τρόπο ή να εξαπατηθείς. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εντρυφήσεις στα «εναλλακτικά», αξιοποιώντας το κάθε τι που σε βοηθά να αποτοξινωθείς σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς και μια αρκετά ευχάριστη επίσκεψη.

Ερωτικά
«Ο δαίμων του ρομαντισμού»! Ναι, σε έχει κυριεύσει κι ονειρεύεσαι έναν κόσμο που ξεχειλίζει από συντροφικότητα και ο έρωτας εξυπηρετεί το «κοινό καλό». Στον «αληθινό» κόσμο όμως κάποιος/α στο εργασιακό σου περιβάλλον, δείχνει πρόθυμος/η να εκμεταλλευτεί την… εύνοιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, οι ελπίδες σου για κάτι καλό πολλαπλασιάζονται, όχι όμως τόσο σε θέματα ουσίας, όσο στην κατεύθυνση μιας «δροσερής κι ανάλαφρης» καθημερινότητας. Μάλιστα, είναι πιθανό να περάσεις όμορφα σε μια εκδρομή ή κατά την διάρκεια ενός καλλιτεχνικού δρώμενου. Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν αλλά στην περίπτωση που πάρεις τα πράγματα πιο «ζεστά» και κυνηγήσεις έναν επαγγελματικό σου στόχο, καλό είναι να θυμάσαι πως δεν πρέπει να υπερτιμάς κάποιους/ες περισσότερο από όσο αξίζουν, κάτι που αφορά και… σένα!

Ερωτικά
«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…» Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή είναι μάλλον «θολή» κι αν έχεις κατά νου να κρύψεις κάτι, η ικανότητά σου να υπεκφεύγεις θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις από τις «κακοτοπιές», μην το παρακάνεις όμως γιατί κάποια στιγμή θα πιαστείς «στα πράσα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, καλό είναι όμως να μείνεις στον εξωραϊσμό και την δημιουργία ατμόσφαιρας, αφού στα πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη ή ακόμη και να χαθούν πράγματα. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις την αίσθηση μιας οικογενειακής θαλπωρής σε όσους/ες την στερούνται. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο απελευθερώνει την καταναλωτική σου διάθεση και είναι πιθανό να προβείς σε επιπλέον αγορές, είτε για το σπίτι είτε για σένα προσωπικά.

Ερωτικά
«Οι αριθμοί ευημερούν, οι άνθρωποι όμως όχι». Το να «μετράς» διαρκώς τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή της στάσης σου απέναντί της, δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα, αφού τουλάχιστον για σήμερα η κρίση σου δεν είναι «καθαρή» και παίρνεις ως δεδομένα πράγματα που… δεν είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να εκφραστείς προς κάθε κατεύθυνση, αναζητώντας συνομιλητές και συνεργάτες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό προσδίδει ένα πιο ζωηρό χρώμα στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, βελτιώνοντας κατά πολύ τους όρους της καθημερινότητάς σου. Φαίνεται όμως ότι θα υπάρξουν και ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή «ανεξήγητες» απώλειες εγγράφων ή αρχείων, οπότε μην πάρεις και πολύ «ζεστά» το θέμα! Αντίθετα, θα σε ωφελήσει πολύ περισσότερο αν αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε καλλιτεχνικές δράσεις, αλλά και οτιδήποτε «τέρπει» το πνεύμα σου, έστω και σε… επιθεωρησιακό στυλ!

Ερωτικά
«Το δόλωμα» Με την Σελήνη απέναντί σου και τον Ποσειδώνα να «παρεμβαίνει» στα προσωπικά σου, το δίλημμα που σου τίθεται είναι, αν θα εμφανίσεις στους άλλους ένα «εξωραϊσμένο» πρόσωπο ή αν απλά θα προσποιηθείς τον/την αφελή, προκειμένου να μάθεις περισσότερα!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να ονειρευτείς το καλύτερο τόσο για σένα, όσο και για τους άλλους, ίσως μάλιστα να δείξεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου μέσα από συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με την έμπνευση που διαθέτεις μπορείς να κάνεις θαύματα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό βελτιώνει και την ψυχολογία σου σε σχέση με τα οικονομικά σου, ωστόσο πέρα από την κάλυψη των μικρών καθημερινών απολαύσεων, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στις πιο «χοντρές» συναλλαγές σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή ενός λάθους.

Ερωτικά
«Ιδανικός αλλά όχι… ανάξιος εραστής» Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις ό,τι θεωρείς ενοχλητικό ή «ελάττωμα», ενώ με την δύναμη της φαντασίας σου μπορείς να «δεις» τα πράγματα όπως σου αρέσουν ή ακόμα καλύτερα να «φτιάξεις» μια υπέροχη ατμόσφαιρα!

Ετικέτες