ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ξέσπασμα εν όψει!

Γενικά

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις μπορεί να σε φτάσουν στο «αμήν», πολύ περισσότερο που κάποιοι/ες γύρω σου παίζουν με τα νεύρα σου και δε θέλεις και πολύ για να ξεσπάσεις κατά δικαίων και αδίκων!

Ωστόσο, με τις διαμάχες δεν πρόκειται να πετύχεις και κάτι σπουδαίο, ίσα-ίσα που τα πράγματα ενδεχομένως να γίνουν χειρότερα και να διαρραγούν δεσμοί, που δε θα έπρεπε. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να «ξεσκάσεις» με μια καλή παρέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαλύψεις που σοκάρουν

Γενικά

Η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο τυχερό/η σε οικονομικά θέματα, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε οδηγεί με ασφάλεια στον δρόμο των επιτυχιών. Παράλληλα όμως, με το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις μια μεγάλη έκπληξη, που σίγουρα θα ανατρέψει τα όσα νόμιζες για ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, που φαίνεται να δρα υπόγεια και σε βάρος σου.

Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να συμβεί το «απίθανο», από την άλλη πλευρά όμως έχεις να κερδίσεις πολλά, αν κάνεις την… υπέρβαση και υιοθετήσεις πρωτοποριακές «συνταγές».

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι»!

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε άτομα, πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν σε πολλά ή έστω να σε «κανακέψουν» ή σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο σου εξασφαλίζει μια εργασιακή ειρήνη και ισορροπία.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε θέλει άμεσο/η και αποφασιστικό/η στα οικονομικά σου, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που μπορεί να «κτυπήσουν»… έτσι ξαφνικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δράσε μόνος/η

Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργειά σου είτε στα σπορ είτε στις δουλειές σου, ώστε να μην μείνει και τόσος χώρος για άλλου είδους εντάσεις.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους αλλά και ο Ήλιος στον Ταύρο σε βοηθούν να λύσεις κάποια προβλήματα μέσω των γνωριμιών σου, καλό είναι όμως στην παρούσα φάση να δράσεις μόνος/η, αφού οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν κρίση.

ΛΕΩΝ

Αλλαγή προγράμματος

Γενικά

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν όχι μόνο να σου συμπαρασταθούν ψυχικά, αλλά και να σου προσφέρουν έτοιμες λύσεις. Ωστόσο, να ξέρεις ότι ο Άρης στον οίκο των εργασιακών σουπιθανόν να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων, που, μάλιστα, δείχνουν πρόθυμοι/ες να σου εναντιωθούν, ξεπερνώντας τις «κόκκινες γραμμές» σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να θίξει τις σταθερές σου, μέσα από αποκαλύψεις για τη δράση ατόμων που εμπιστευόσουν, μέχρι… σήμερα, κατά τα άλλα όμως ενδέχεται να κάνεις κι ένα ταξίδι-αστραπή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο κυνήγι της έκπληξης!

Γενικά

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου και ο Ήλιος στον 9ο συγκροτούν το «δίδυμο» της επιτυχίας στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με δράσεις που απευθύνονται στο εξωτερικό, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια νομική συμβουλή που θα σου λύσει τα χέρια.

Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό θα προκαλέσει μια μη αναμενόμενη εξέλιξη στα οικονομικά σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια ρήξη με αφορμή ένα προσωπικό σου θέμα ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Μια απότομη «στροφή»

Γενικά

Ο Ήλιος στον Ταύρο καλύπτει επαρκώς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που μάλλον σου αρκεί για να δεις τη ζωή σου θετικά. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει κοινωνό ποικίλων εντάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου και σε μια τέτοια περίπτωση, οι μόνες εναλλακτικές που διαθέτεις είναι είτε να… μπεις στη μάχη είτε να αποφορτίσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με σπορ ή μαστορέματα.

Επιπλέον, ο Ουρανός απέναντί σου σηματοδοτεί μια απότομη «στροφή» στις επιλογές σου, από τις επαγγελματικές μέχρι τις πιο προσωπικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αντάρτικο» στη δουλειά σου

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου κι εδώ είναι που ισχύει το «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές συγγενών και γνωστών, ως προς τις πνευματικές αναζητήσεις σου, όμως φαίνεται πως αναπτύσσεις μια ιδιαίτερη δυναμική.

Παράλληλα ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική αναστάτωση ή αλλαγή στα εργασιακά σου, ωστόσο, η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Ήλιος στον Ταύρο πιθανόν να σε αποζημιώσουν με κέρδη, αλλά και μια γόνιμη συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ρίσκο θα σε δικαιώσει

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω σου ασκεί πιέσεις στον οικονομικό τομέα, όπου, αν θέλεις να αποφύγεις τα «παρατράγουδα», θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η, αλλά και… απρόθυμος/η να εμπλέξεις σε αυτά ένα πρόσωπο, με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σου συνιστά να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη, αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνο έτσι θα δικαιωθείς.

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου, ενώ η Αφροδίτη απέναντί σου θα σου προσφέρει περισσότερες όμορφες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, πιθανόν κι ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να εκπλήξεις τον εαυτό σου!

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η σε μια «μετριότητα», κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν βολευτεί με τη αδράνειά σου. Για να πετύχει η «συνταγή» βέβαια θα χρειαστεί ίσως να… εκπλήξεις και τον εαυτό σου!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου, ενώ με την Αφροδίτη στους Διδύμους ανοίγει ο δρόμος για καλύτερες μέρες στα εργασιακά σου, αλλά και για την απόκτηση ενός κατοικίδιου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από αλλού το περίμενες…

Γενικά

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στους Διδύμους σε μυεί στα πλεονεκτήματα της καλής ζωής, ο Ήλιος στον Ταύρο σου εξασφαλίζει πιο σταθερές βάσεις για να κτίσεις την… ευτυχία σου!

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σου ανοίγει την όρεξη για να δοκιμάσεις κάτι νέο και συναρπαστικό, από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποιες ενοχλητικές αποκαλύψεις, ιδιαίτερα σε σχέση με την δράση ατόμων του περιβάλλοντός σου, που φέρθηκαν «σκάρτα», ενώ δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς και από ένα ξαφνικό θέμα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Απροσδόκητα οφέλη

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Ήλιος στον Ταύρο σηματοδοτούν βήματα προόδου στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τις σπουδές σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι ή να βρεθείς σε ένα εορταστικό περιβάλλον.

Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, με αφορμή, είτε ένα οικονομικό ζήτημα είτε την παρέμβασή του στα προσωπικά σου. Ακόμα, ο Ουρανός στον Κριό σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στις οικονομικές επιλογές σου.

Ετικέτες