ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πρακτικές προτεραιότητες

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δώσεις λειτουργικές λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα σε σχέση με τη δουλειά σου ή την υγεία σου. Ίσως, μάλιστα, κάποιες λεπτομέρειες να αποδειχθούν κομβικές για την εξέλιξη των πραγμάτων, γι’ αυτό μην τις… αγνοήσεις!

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούρασή σου, μακριά από όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να ενεργοποιηθεί ο… φύλακας άγγελός σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Μισό-μισό

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να γίνουν στη δουλειά σου και σε εκείνα που σε χαλαρώνουν ή σε φέρνουν σε επαφή με τη φύση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να απευθυνθείς και σε έναν ειδικό, προκειμένου να λάβεις άμεση βοήθεια σε ό,τι σε απασχολεί.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει πιο υποψιασμένο/η στις προσωπικές υποθέσεις, αλλά και στις συλλογικές δράσεις σου, αφού κάτι ύποπτο «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου κι ένας φίλος ή μια φίλη σου παρουσιάζει τα πράγματα όπως… δεν είναι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρήσιμες φιλίες

Η Σελήνη στον 10ο ηλιακό «οίκο» σου σε θέλει να πρωταγωνιστείς σε μια σειρά από καταστάσεις, που μπορεί να μην είναι κι ευχάριστες ή επωφελείς για σένα, γι’ αυτό καλό είναι να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, ώστε, όχι μόνο να αποφύγεις τα χειρότερα, αλλά να έχεις και κέρδη από μια ενδεχόμενη κρίση. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου, αφού «τα φαινόμενα απατούν»!

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Έριδας, είναι πιθανό να σε φέρει πιο κοντά με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από την αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικές υποθέσεις

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει επαγγελματικά ζητήματα, που σίγουρα μπορείς να διεκπεραιώσεις, αξιοποιώντας τη μεθοδικότητά σου και τις οργανωτικές ικανότητές σου κι αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς, που σε αυτήν τη φάση δε βοηθούν πουθενά.

Μάλιστα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι φειδωλός/η στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνεις για να «σώσεις» κόσμο, αφού το πιθανότερο είναι είτε να δουλέψεις για λογαριασμό κάποιων «πονηρών» είτε να ματαιοπονείς. Επιπλέον, στις μετακινήσεις και τις επαφές σου ενδέχεται να πέσεις θύμα της αφηρημάδας σου.

ΛΕΩΝ

Όλα σε τάξη

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση γύρω από ένα επαγγελματικό θέμα σου. Επιπλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σου θυμίζει πως δεν έχουν όλοι/ες αγαθές προθέσεις, ιδιαίτερα όταν διακυβεύονται συμφέροντα κι αν δεν προσέξεις, είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Μπορείς, ωστόσο, να κάνεις το καλό χωρίς να σε νοιάζουν τα υπόλοιπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάδειξη των προσόντων σου

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει τα ιδιαίτερα προσόντα σου και σε μια ημέρα όπου οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, έχεις σίγουρα το πλεονέκτημα, ιδιαίτερα σε οικονομικά και τεχνικά θέματα, αλλά και σε εφαρμογές σχετικές με την υγεία και την ευεξία σου. Ωστόσο, με την Σελήνη απέναντί σου να δημιουργεί θολό τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε, μήπως τελικά σε εκμεταλλευθούν.

Από την άλλη πλευρά, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου, είτε τα καλλιτεχνικά είτε τα… κατασκοπευτικά, αφού είναι βέβαιο πως κάτι «παίζεται» στο παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Σημασία στις λεπτομέρειες

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα» μιας συμφωνίας. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να επικεντρωθείς σε πρακτικά θέματα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον ηλιακό 6ο «οίκο» σου το επόμενο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου. Φρόντισε, λοιπόν, να μην εκθέσεις τον εαυτό σου σε ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις.

Καλό είναι ακόμη να ελέγξεις προσεκτικά το τι τρως και –κυρίως– το τι ή πόσο πίνεις, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες καταστάσεις. Μπορεί, ωστόσο, όλα αυτά να αφορούν σε έναν «δικό σου» άνθρωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον λόγο έχουν οι ειδικοί

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να φροντίσεις άμεσα την υγεία σου, με τη συνδρομή των ειδικών, αλλά και να οργανώσεις τις δουλειές σου, αξιοποιώντας τα καλά της τεχνολογίας. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς να ρίχνει ομίχλη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλείσαι να διερευνήσεις την «ύποπτη» εμπλοκή ενός προσώπου στα προσωπικά σου, αλλά, επειδή όσο ψάχνεις βρίσκεις, έπεται και συνέχεια!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους κι ίσως έχεις μια μοναδική έμπνευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αμοιβαία οφέλη

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε πρακτικάζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφήνοντας στην άκρη τους περιττούς συναισθηματισμούς. Προκειμένου, μάλιστα, να γίνουν οι δουλειές σου, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

Παράλληλα όμως, με την Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει τις εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάτι για το οποίο πάσχιζες σε αυτόν τον τομέα δεν ήταν παρά μια «χίμαιρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές κλίσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λειτουργικές λύσεις

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, εφαρμόζοντας λειτουργικές λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου θέμα. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μη θεωρείς δεδομένες τις αγνές προθέσεις ατόμων του περιβάλλοντός σου, οπότε ας είσαι πιο υποψιασμένος/η.

Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα λαθών, ενώ έχε τον νου σου και για ενδεχόμενες διαρροές υγρών ή αερίων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανωμαλίες και προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τεχνική βοήθεια

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να αξιοποιήσεις τα καλά της τεχνολογίας, προκειμένου η καθημερινότητά σου να γίνει πιο λειτουργική. Κι αν δεν γνωρίζεις κάποιες λεπτομέρειες, άφησέ τις στους ειδικούς. Παράλληλα όμως, κάποιος/α που γνωρίζει τις καλές προθέσεις και την ευαισθησία σου για όσες και όσους υποφέρουν, ίσως αποπειραθεί να σε ξεγελάσει, παρουσιάζοντας μια κατάσταση που απλά δεν υφίσταται.

Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προνοητικός/η σε σχέση με τη διαφύλαξη των κεκτημένων σου, αφού η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει επιρρεπή σε λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ισολογισμοί

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις με επιτυχία μια οικονομική ή επαγγελματική υπόθεσή σου, αρκεί να πάρεις «μολύβι και χαρτί», υπολογίζοντας το κάθε τι. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμίσεις θέματα υγείας και διατροφής και να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα.

Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες καταστάσεις που από την μια πλευρά θα σε μπερδέψουν κι από την άλλη θα σε ωθήσουν να εμψυχώσεις κόσμο, αλλά και να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ετικέτες