ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σου προσφέρει τις κατάλληλες «άκρες», ώστε να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου, ενώ επιπλέον σε βοηθά να αναδειχθείς επαγγελματικά μέσα από συμφωνίες ή συνεργασίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων αλλά κι ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία ή την συνολική πρόοδο τους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου στέλνει κρυφά ερωτικά μηνύματα, την ίδια στιγμή που ο Δίας απέναντί σου εγγυάται ότι αν «ψάχνεσαι», τότε θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σου ικανοποιήσει κάθε γούστο! Άνοιξε λοιπόν την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις επιρρεπής σε εξαρτήσεις. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί θετικές αλλαγές στο σπίτι ή την δουλειά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να «κάνεις την διαφορά» με μια ξεχωριστή επιλογή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να μάθεις μια νέα τεχνική ή θα σου δώσει «στο πιάτο» πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Στην προσωπική σου ζωή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να «παγιδευτείς» από υποσχέσεις που δείχνουν πειστικές αλλά σίγουρα έχουν διαφορετική αξία για σένα από εκείνον/η που στις προσφέρει απλόχερα! Και για να μην «πέσεις από τα σύννεφα», τσέκαρε άλλη μια φορά την αξιοπιστία του/της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Επιπλέον μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου κι ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα αρκούν για να συμβεί αυτό. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Αιγόκερωνα έχει κέφια, κάποιες γνωριμίες σου θα αποδειχθούν καταλυτικές ως προς την επιτυχή διεκπεραίωση των οικονομικών υποθέσεων σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή έναν περίπατο με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έσοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές ή σε άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Αντίθετα, θα ωφεληθείς ουσιαστικά αν λειτουργήσεις ως επενδυτής. Επιπλέον, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια «αδρανής» οικονομική ή επαγγελματική προοπτική, που σήμερα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να συνάψεις μια συμφωνία που θα διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντές σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες «απογειώνει» τα συναισθήματά σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς ή να πιστεύεις και να ελπίζεις σε κάτι που κάνει την καρδιά σου να «πετάει», έστω κι αν είναι ψέμα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου κι η αλήθεια είναι ότι έχεις όλα τα φόντα για να τις εκπληρώσεις. Αν όμως θες να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου, θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου κι όχι αυτό που ζητούν οι άλλοι από σένα. Επιπλέον, φρόντισε να μετριάσεις την ματαιοδοξία και την υπεροψία σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω πριμοδοτεί εργασιακές ρυθμίσεις ή συμφωνίες, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια πρόταση από το εξωτερικό.

Ερωτικά
Με τον Κρόνο να δεσπόζει στον τομέα των σχέσεών σου, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς, ενώ αν είσαι σε μια σχέση ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις ότι κάνεις το «αγροτικό» σου. Όσον αφορά όμως στην κοινωνική σου παρουσία και τα «θεατρικά» σου σκίζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη να μείνεις περισσότερο χρόνο μόνος/η σου, καν’ το χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού θα μπορέσεις να ανασυντάξεις τις σκέψεις σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί τα επενδυτικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα τα πράγματα να πάρουν μια θετική τροπή ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου που κατέχει το αντικείμενο.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση της ζωής σου προτεραιότητα έχουν οι κρυφές ή «ανεπίσημες» σχέσεις, αφού μια τέτοια μπορεί να σε καλύψει σε ικανοποιητικό βαθμό, χωρίς μάλιστα να αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες μιας ανοικτής διεκδίκησης, που μπορεί να εξελιχθεί σε διαμάχη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί κάθε ενέργειά σου σε σχέση με την οικογένεια και τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, σε καλεί να εξαντλήσεις την κοινωνικότητά σου, ανοίγοντας το σπίτι σου σε πρόσωπα που είναι πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί σου, καλό είναι όμως να περιοριστείς σε συζητήσεις επί της ουσίας κι όχι να βγάλεις στη φόρα τα προσωπικά σου! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα, μπορείς να ωφεληθείς από την ανταλλαγή υπηρεσιών μεταξύ φίλων ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι χρήσιμο, όσο και όμορφο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπό σου στον χώρο της εργασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα αλλάζει τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς» κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι άμεσα θα χρειαστεί να συνθέσεις διαφορετικές απόψεις και νοοτροπίες, κάτι που θα γίνει ομαλά αν κι εσύ παρακάμψεις κάποιες από τις εμμονές σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω προάγει την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» και σίγουρα έχεις να μάθεις πολλά, ενώ επιπλέον μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια επαγγελματική συμφωνία.

Ερωτικά
Ο Χείρωνας στους Ιχθύες μπορεί να σου ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς»! Το καλό είναι ότι με την Αφροδίτη παρούσα στο ίδιο ζώδιο υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να επιτευχθεί το πολυπόθητο «win-win».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Λέοντα, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου είτε των πνευματικών σου οριζόντων. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου, αν μάλιστα δεν κάνεις του κεφαλιού σου αλλά συμβουλευτείς άτομα που «ξέρουν τα κατατόπια», η επιτυχία σου θα γίνει περισσότερο προφανής!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν «σχεδιάζει» ένα κρυφό ραντεβού με ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι «είχατε» στο παρελθόν ή γνωρίζεστε και δεν έχει ευοδωθεί ακόμη η σχέση σας! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σου και μια καλή παρέα φίλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο επικοινωνιακό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, τόσο για τα προσωπικά σου θέματα, όσο και για τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας ευκαιρίες και προοπτικές, οι οποίες όμως θα αποδώσουν τα μέγιστα, αν «τολμήσεις» να συνεργαστείς χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Επιπλέον, η οικονομική σου εύνοια μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή μια φορολογική ρύθμιση που θα σε διευκολύνει.

Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία! Ίσως μάλιστα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό σου, καλό είναι ωστόσο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου πιο γρήγορα από όσο συνηθίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο εμφανιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή, προσφέροντας λύσεις σε κάθε αδιέξοδό σου. Γενικότερα, φρόντισε να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις που θα σε φέρουν σε μια θέση καλύτερη από την τωρινή, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση θεωρήσεις πως σε «ξεβολεύουν». Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερωμπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός επαγγελματικού μυστικού, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη προετοιμασία των σχεδίων σου.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων αλλαγών έγιναν πρόσφατα μέσα σου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα! Πριν όμως «δέσεις» την ζωή σου με ένα νέο πρόσωπο, σκέψου ότι μπορεί και να πρόκειται για μια παρόρμηση της στιγμής.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί «να βγεις από το καβούκι σου», αφού φίλοι/ες και γνωστοί/ες έχουν όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα όπου οι συμμαχίες «μετράνε». Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση ή συνάψεις μια συμφωνία που θα σε πάει μπροστά. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου, πριν σε προδώσουν οι δυνάμεις σου!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως αν «τολμήσεις» να ανοίξεις την καρδιά σου, μπορεί να εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.

Ετικέτες