ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μάχη με το πεπρωμένο

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, προβαίνοντας σε ένα ξεκαθάρισμα και διευθετώντας τους αποθηκευτικούς χώρους σου. Ενδέχεται, ωστόσο, να προκύψουν και κάποια δυσάρεστα περιστατικά που θα σου δώσουν να καταλάβεις πως ένας κύκλος έκλεισε οριστικά και πρέπει πια να πας μπροστά. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις τα περιουσιακά σου δικαιώματα.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα εργασιακά σου και είτε ψάχνεις για δουλειά είτε για υπαλλήλους, τελικά θα γίνει αυτό που επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πέρα… βρέχει!

Ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς κάποιες παλιές όσο και έντονες στιγμές, που απ’ ό,τι φαίνεται επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και σε εγκλωβίζουν συναισθηματικά, ίσως όμως υπάρξει κι ένα νέο δυσάρεστο συμβάν που θα σε στενοχωρήσει.

Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με ιστορικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να τακτοποιήσεις αρχεία και φακέλους στο pc σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τις προσωπικές υποθέσεις σου, ενώ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταφύγιο στο σπίτι!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως, μάλιστα, υποδεχθείς ή φιλοξενήσεις κόσμο, περνώντας… μια χαρά! Παράλληλα βέβαια, σε σχέση με τα οικονομικά σου, η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ενδεχομένως να βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δε μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αντιδράσεις που για σένα δεν έχουν λογική.

Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό, ενώ δεν αποκλείεται –θέλοντας ή μη- να ασχοληθείς με μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παλεύοντας με τα «θεριά»

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις μια γενναία ανασκόπηση των πεπραγμένων σου και να «ξεθάψεις» ιστορίες του παρελθόντος και μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο, είναι πιθανό να σε καταλάβει ένας «ανεξήγητος» συναισθηματικός πανικός, που τα αίτιά του ανάγονται σε ένα επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό ή σε παλιά βιώματα, τα οποία δεν έχουν «χωνευτεί» ακόμη.

Kαι σε μια τέτοια περίπτωση, δεν έχεις παρά να εντοπίσεις την αφετηρία τους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα ταξίδια, ενώ ίσως λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

ΛΕΩΝ

«Τέρατα και σημεία»!

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε βαραίνουν σήμερα. Καλό είναι πάντως να μην παρασυρθείς από απωθημένα που δεν έχουν κανέναν δημιουργικό χαρακτήρα, αλλά και να μην «ξανακυλήσεις» σε μια ανθυγιεινή συνήθεια του παρελθόντος.

Επιπλέον, στη δουλειά σου φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος και δεν έχεις παρά να το αποδεχθείς και να κοιτάξεις μπροστά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις και τις αγορές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μείνε σε εκείνα που σε ευχαριστούν

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει το «απόλυτο πλεονέκτημα» στις δημόσιες σχέσεις σου, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Επιπλέον, συμβάλλει στο να δείχνεις πιο… όμορφος/η και γοητευτικός/η!

Παράλληλα βέβαια, η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στις φιλίες σου ή σε μια συλλογική δράση, στην οποία συμμετέχεις και μάλιστα με όχι και τόσο «κομψό» τρόπο. Από πλευράς σου πάντως φρόντισε να μην παρασυρθείς σε ενέργειες, που πηγάζουν από φανατισμό και φόβο ή απλά είναι υποκινούμενες από άλλους/ες.

ΖΥΓΟΣ

Μια μεγάλη απόφαση

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με σκοπό να διευθετηθούν οριστικά τα κάθε είδους «υπόλοιπα». Μπορεί, ωστόσο, να «κολλήσεις» συναισθηματικά και να μην πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Επιπλέον, καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, με τους δικούς σου όμως όρους, κόβοντας τον «ομφάλιο λώρο» κάποιων εξαρτήσεων.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο ενδέχεται να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, αλλά και να συνδράμει στο να ξεκουραστείς ή να χαλαρώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βγάλεις τον κακό εαυτό σου

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο ενδεχομένως να σε κάνει πολύ πιο απόλυτο, με κίνδυνο να προβείς σε ενέργειες που μάλλον δεν σε τιμούν. Βάλε, λοιπόν, κάτω τη λογική σου, αφού είναι η μόνη που μπορεί να σε προστατέψει από τον κακό εαυτό σου. Επιπλέον, στο συγγενικό σου περιβάλλον πιθανόν να συμβεί κάτι δυσάρεστο ή να αναβιώσουν αρνητικές καταστάσεις, που πίστευες ότι είχαν κλείσει οριστικά τον κύκλο τους.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να «ξεσκάσεις» κοντά σε φίλους/ες ή με μια παρέα, που είναι ό,τι πιο… υγιεινό για σένα σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κερδισμένες εντυπώσεις

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, αλλά και να τονίσεις τη γοητεία σου, με αισθητικές παρεμβάσεις στο ντύσιμο ή την εμφάνισή σου. Παράλληλα βέβαια, η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε μια παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, ίσως, μάλιστα, εμπλέκεται σε αυτήν κι ένα οικείο σου πρόσωπο, κάτι που μπορεί να σε «κολλήσει» συναισθηματικά.

Επιπλέον όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από αγοραπωλησίες παλαιών αντικειμένων ή την αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ή ταν ή επί τας»!

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείς με ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω», επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, κάτι σπουδαίο θα χρειαστεί να παραχωρήσεις κι εσύ, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως εναντιωθείς σε ισχυρά συμφέροντα και τελικά δεις τις προσπάθειές σου να αποτυγχάνουν, λόγω της άρνησής σου να ενταχθείς στο «άρμα» τους.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να κάνει πιο ευχάριστες τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται, δε, να λάβεις και μια καλή είδηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κοψ’ το, το ρημάδι»!

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε ωθεί να δράσεις μάλλον «αυτοκαταστροφικά» στη δουλειά σου, ίσως, όμως, τελικά πράττεις σωστά, αφού το «καράβι» θα βουλιάξει σύντομα! Από την άλλη πλευρά, αν ενταχθείς σε ένα νέο σχήμα, να ξέρεις ότι υπάρχουν συμφέροντα που δεν… αστειεύονται και θα πρέπει να τα έχεις καλά μαζί τους. Επιπλέον, καλό είναι να απαλλαγείς οριστικά από τις όποιες ανθυγιεινές συνήθειές σου.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να λάβεις ένα όμορφο δώρο ή να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αίσθηση ματαιότητας

Σήμερα, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενδέχεται όμως να μην είναι για καλό γιατί τελικά να κυριαρχήσουν τα αρνητικά συναισθήματα ή μια  αίσθηση ματαιότητας. Επιπλέον, με τη συνδρομή της Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο, είναι πιθανό να ξαναθυμηθείς μια παλιά δραστηριότητά σου ή να αντλήσεις έμπνευση από την παράδοση.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε κάνει πιο αποδεκτό/η στους άλλους και δεν αποκλείεται να σου φέρει μια επωφελή συμφωνία, αλλά και μια εναλλακτική στην περίπτωση που μια τρέχουσα σχέση σου φτάσει σε αδιέξοδο.

Ετικέτες