ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Λεφτά υπάρχουν!

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσδίδουν ένα σεξαπίλ, που δείχνει ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Επειδή όμως ουδέν… καλόν αμιγές κακού, ίσως και να πέσεις θύμα μιας «παρενόχλησης».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στα οικονομικά σου θα βγεις κερδισμένος/η. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων και… ψεματάκια! Μάλιστα, ο Ερμής στην Παρθένο σε θέλει πιο προσεκτικό/η απέναντι σε άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, ώστε να μην «την πατήσεις»!

ΤΑΥΡΟΣ

Προσωπική γοητεία

Σήμερα, είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά, ασκώντας την προσωπική σου γοητεία. Επιπλέον βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό «απαιτεί» να δοθείς απόλυτα σε μια υπόθεση, ενώ θα σε αναγκάσει να πάρεις θέση σε μια υπόθεση που θα προτιμούσες να κάνεις τον… Κινέζο!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο ανοίγει νέους δρόμους στη δημιουργική σου έκφραση, όσον αφορά όμως στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα παραπέμπει σε λάθη, ακυρώσεις και ψέματα. Καλό είναι, μάλιστα, να εμπιστευτείς περισσότερο τη διαίσθησή σου, αφού με τη λογική δε θα βγάλεις άκρη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έκτακτες εργασίες

Σήμερα, είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες εργασίες, γι’ αυτό φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό «απαιτεί» μια αποτοξίνωση κι όχι βέβαια… κραιπάλες, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για τη δική τους ευεξία.

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να αναμορφώσεις αισθητικά τον χώρο σου. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ούτε για αποφάσεις στην καριέρα σου, ενώ πρόσεξε ποιους/ες βάζεις στον χώρο σου, αφού δεν έχουν όλοι/ες αγαθές προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον αστερισμό του πάθους!

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις ενασχολήσεις σου, ίσως όμως και να βρεις και ανάλογα παθιασμένα άτομα στο διάβα σου. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει από έντονες μεταπτώσεις.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο δε βοηθά στις λοιπές συναλλαγές σου, αφού εύκολα μπορεί να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να εξαπατηθείς. Επίσης, είναι πιθανό να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα από την άλλη πλευρά όμως, αν ακυρωθεί ένα ραντεβού που κρίνεις ως σημαντικό, ενδεχομένως να είναι για… καλό!

ΛΕΩΝ

Έλξεις και απώσεις

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πιο «φανατισμένο/η» σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, κάτι που μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς απόλυτα, αλλά και να δημιουργήσει έντονες αντιζηλίες στους υπόλοιπους οικείους σου.

Επιπλέον, καλείσαι να ψάξεις για κρυμμένα πράγματα στο σπίτι ή το γραφείο σου. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε προτρέπει να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου ανάβει «κόκκινο»! Ίσως, μάλιστα, χαθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαφές και μετακινήσεις

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μια σειρά από ευχάριστες και ενδιαφέρουσες δράσεις. Θα υπάρξουν ωστόσο και οι «κουτσομπολίστικες» στιγμές και καλό είναι να μην επικεντρωθείς σε αυτές.

Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου… Ποσειδωνιάζεται και σε κάνει να ονειροβατείς, ίσως, μάλιστα, αφαιρεθείς και ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Μπορείς όμως να στοχεύσεις σε δράσεις που τρέφουν το «μέσα σου», αλλά και να βοηθήσεις έμπρακτα κόσμο που υποφέρει ή να εμψυχώσεις τους… απελπισμένους!

ΖΥΓΟΣ

Οικονομική ενίσχυση

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από τη ζημιά κάποιου άλλου προσώπου ή ως μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Δεν πρέπει, ωστόσο, να ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις… όλα σου τα απωθημένα!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να πάρεις τη ζωή πιο χαλαρά, αντικαθιστώντας τις πιέσεις και τα άγχη του «σήμερα» με τα όνειρα του… αύριο! Επιπλέον, σου δίνει την τάση να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση ή να καταπιαστείς με μια τέχνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα άκρα

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή να οδηγούνται στα άκρα, είτε για καλό είτε… όχι! Ωστόσο, παρά την αρχική σου αίσθηση πως σήμερα κρίνονται τα πάντα, ό,τι κι αν συμβεί, δε θα είναι αμετάκλητο, θα σου δώσει όμως την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα όριά σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε κάνει πιο επιρρεπή στην εξαπάτηση από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό κίνητρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά απωθημένα!

Σήμερα, τα απωθημένα σου δεν κρατιούνται και είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις, που τα όρια μεταξύ παράδεισου και κόλασης είναι ασαφή! Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, που ίσως και να μη σε συμφέρουν.

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο είναι πιθανό να προκαλέσει πρακτικά προβλήματα και αναβολές σε σχέση με την καριέρα σου ή έναν «κυρίαρχο» στόχο σου. Ακόμα, ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δε θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες ατέλειες ή αδυναμίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, ο ερωτισμός που εκπέμπεις μπορεί να ανοίξει όλες τις «πόρτες», από την άλλη πλευρά όμως, θα σου ζητηθεί να πάρεις μια «απόλυτη» θέση στις φιλίες σου ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα, «χαλώντας» τελικά κάποιες… καρδιές!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να μην εμπιστευτείς ένα άτομο που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», καθώς είναι πιθανό να υπάρχει και δόλος. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε λάθη και αβλεψίες σε πρακτικά θέματα, όμως έχεις μεγάλη έμπνευση και διαίσθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόλυτο δόσιμο (;)

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου, αρκεί να αποφύγεις τα ημίμετρα και να δοθείς απόλυτα σε έναν στόχο, που σε εκφράζει απόλυτα ή ένα άτομο που σε στηρίζει, ίσως, μάλιστα, προκύψει και κάτι πολύ πιο… προσωπικό με αυτό!

Επιπλέον, ο τρόπος ζωής σου γίνεται πιο έντονος, με όλα τα συν και τα πλην που έχει κάτι τέτοιο. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε παραπέμπει σε αγορές ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, επειδή όμως θα υπάρξουν και λάθη ή εξαπατήσεις, καλό είναι να μη «χάφτεις» το κάθε τι!

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα ταξίδι με νόημα!

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια είδηση που θα σε αναστατώσει ψυχικά, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει το έναυσμα για να διερευνήσεις μυστήρια και άγνωστες ατραπούς. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή ένα πρόσωπο του εξωτερικού δεν αποκλείεται να σου αλλάξει τη ζωή.

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό», κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις ποικίλες συναλλαγές σου. Ίσως, μάλιστα, εμψυχώσεις και πρόσωπα που τα βλέπουν όλα «μαύρα». Ωστόσο, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε μια συνεργασία σου.

Ετικέτες