ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω»!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να αναδείξει τις πιο πρωτότυπες ή πρωτοποριακές τάσεις σου, ωστόσο είναι το ίδιο πιθανό να σε κάνει ιδιότροπο/η ή παράξενο/η, δυσκολεύοντας τις σχέσεις σου με τους «δικούς σου» ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι εσύ το «συντηρητικό πνεύμα» της υπόθεσης, δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές των άλλων.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει περιουσιακά και κληρονομικά θέματα, ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου φαίνεται να επανέρχεται… δριμύτερο στην ζωή σου!

ΤΑΥΡΟΣ

O tempora, o mores!

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου ενώ στο «πάζλ» της ημέρας προστίθενται και αναζητήσεις ή δράσεις σε «παραδοσιακά» πλαίσια. Από την άλλη βέβαια, η ημέρα σου δε θα εξελιχθεί… ήρεμα κι απλά, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.

Ίσως, μάλιστα, στο σπίτι και την οικογένειά σου να προκύψουν και κάποια συμβάντα ή συμπεριφορές που θα σε ξενίσουν ή θα σε σοκάρουν. Ωστόσο, αν δεν πάρεις «ζεστά» το θέμα και δεν αντιδράσεις στις προκλήσεις, τότε οι «ταραξίες» θα σε αφήσουν στην… ησυχία σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλαγή πορείας

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει κοντά σε ξεχωριστούς ανθρώπους, ενώ αναδεικνύει και την τάση σου για κάτι νέο ή πρωτότυπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να δοκιμάσεις αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Την ίδια στιγμή βέβαια να… φοβάσαι τα «σίγουρα», αφού θα εξελιχθούν με μάλλον απροσδόκητο τρόπο!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις πρωτίστως τους οικείους σου με «δώρα και προικιά» ή να επιμεληθείς την τροφοδοσία του σπιτιού σου, γεμίζοντας «τίγκα» το… κελάρι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε συναισθηματική αδυναμία

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει την ευαισθησία σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, μην περιμένεις όμως να έχεις την αναμενόμενη ανταπόκριση από όλους. Γιατί την ίδια στιγμή που κάποιοι/ες συναινούν, κάποιοι/ες άλλοι/ες προβάλλουν… εξοργιστικά προσκόμματα!

Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού εμπλέκει και «ξένους», δημιουργώντας ένα μάλλον αμήχανο κλίμα. Κατά τα άλλα, μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο ή να σε ωθήσει σε ιδιαίτερες αγορές, αλλά αν θεωρείς ως δεδομένη μια παροχή, τότε ενδεχομένως να εκπλαγείς δυσάρεστα.

ΛΕΩΝ

Show time!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ανανεώνει την εμφάνισή σου και «βγάζει στη φόρα» τα ιδιαίτερα ταλέντα, αλλά και την… εκκεντρικότητά σου, ενώ σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πρόσβαση σε πρόσωπα ή κύκλους που θεωρούνται δύσκολοι στην προσέγγισή τους. Αντίθετα όμως, μια υπόθεση που δείχνει «ευκολάκι» μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε θέματα υγείας και διατροφής, ενώ καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για να μείνεις μόνος/η σου, ώστε να συντονιστείς με το «μέσα» σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνδύασε το νέο με το παλιό

Με την Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να έρθεις σε επαφή με φίλους/ες από το παρελθόν σου, σε ένα πολύ ζεστό και συγκινησιακό κλίμα. Ακόμα, δεν αποκλείεται να εντρυφήσεις στην παράδοση ή τη μελέτη του ιστορικού μιας υπόθεσης.

Oφείλεις, ωστόσο, να δεις τα πράγματα με μια αναθεωρητική ματιά, συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, αφού η ταυτόχρονη επιρροή του Ουρανού σε θέλει «ανοικτό/η» και σε νέες απόψεις που προκαλούν ή σκανδαλίζουν! Επιπλέον, το τετράγωνό του με την Αφροδίτη φέρνει την αποκάλυψη ενός μυστικού, που κάποιος/α δεν είναι έτοιμος/η να ακούσει.

ΖΥΓΟΣ

Ασυνήθιστες καταστάσεις

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ανατρέπει το σκηνικό στις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις και το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν πράγματα που δε συνηθίζονται, αλλά τελικά μάλλον θα σου αρέσουν, αφού θα έχουν πολύ ιδιαίτερο στιλ! Επιπλέον, ενθαρρύνει το άνοιγμά σου σε κύκλους ή πρόσωπα που διακρίνονται από έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής.

Την ίδια στιγμή βέβαια, με την Σελήνη στον Καρκίνο, καλείσαι να καλύψεις και επαγγελματικές ανάγκες, αποδεχόμενος/η παραδοσιακές ιεραρχίες ή δομές «οικογενειακού» τύπου, που δε συνάδουν με την ανεξαρτησία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες»!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου και να… τρελάνεις κόσμο με μια πλευρά του εαυτού σου που εκδηλώνεται σπάνια! Κι αν τελικά δεν το πράξεις, τότε θα βιώσεις ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανατροπές, είτε στην καριέρα σου είτε στον κοινωνικό τομέα.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με παραδοσιακά σχήματα και άτομα με μάλλον συντηρητικές απόψεις ή ειδικές ευαισθησίες κι από πλευράς σου καλείσαι να κινηθείς ευέλικτα ανάμεσα στις δύο τάσεις, «παντρεύοντας» το χθες με το σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξελίξεις του γούστου σου

Από τη μια πλευρά, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να βρεθείς σε μέρη που δεν έχεις ξαναπάει και να γνωρίσεις νέους όσο και διαφορετικούς ανθρώπους, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς ευχάριστα από την ανταπόκριση που θα βρεις στους ξένους.

Από την άλλη πλευρά όμως και όσον αφορά στα οικονομικά σου, με την Σελήνη στον Καρκίνο θα συναντηθείς και με οικείους σου που δεν είναι διόλου ανοικτοί στο καινούριο κι αν περιμένεις από αυτούς μια υποστήριξη ή μια χρηματοδότηση, θα πρέπει να φερθείς με συγκατάβαση και σεβασμό στις παραδόσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευελιξία απέναντι στις προκλήσεις!

Από τη μια πλευρά, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να εκδηλώσεις συναισθήματα προς τους άλλους, ίσως όμως  δεχθείς κι εσύ μια συναισθηματική «επίθεση», με την καλή έννοια. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας που έχει γνώση πολλών πραγμάτων.

Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δεν αποκλείεται να προκαλέσει μια απρόβλεπτη εξέλιξη στα οικονομικά σου ή να αναδείξει μη αναμενόμενα εμπόδια, που προέρχονται από ιδιότροπους χαρακτήρες κι εδώ είναι που δεν πρέπει να «τσιμπήσεις» στις προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού «σε πάει», αρκεί να πρωτοτυπήσεις και να κινηθείς ανατρεπτικά, να είσαι δηλαδή ο… εαυτός σου! Δεν αποκλείεται, όμως, να είσαι εσύ το «θύμα» απρόβλεπτων καταστάσεων.

Ίσως, μάλιστα, «σοκαριστείς» από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός κοντινού σου προσώπου, αλλά, σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα που ζεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε παραπέμπει στο… νοικοκυριό σου και αναπόφευκτα θα «θυσιάσεις» μέρος του χρόνου σου για να γίνει η δουλειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευαίσθητες ψυχές

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που εκτιμούν την ανθρωπιστική και συναισθηματική στάση σου, ενώ εμπλουτίζει το σκηνικό και με «ευαίσθητες ψυχές», που χρήζουν ιδιαίτερης και προσεκτικής αντιμετώπισης για να μην πληγωθούν. Ευτυχώς βέβαια… ξέρεις εσύ από αυτά, με συνέπεια να «πνιγείς» στις αγκαλιές!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ενδεχομένως να φέρει αλλαγές στα εργασιακά σου, είτε αυτές αφορούν στο προσωπικό που απασχολείς είτε στην ανανέωση του εξοπλισμού σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα σπάνιο ζώο ή φυτό.

Ετικέτες