ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια… τρύπα στο νερό!

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε βοηθά μεν να κρύψεις οτιδήποτε «ενοχλητικό», την ίδια δεξιότητα, ωστόσο, μπορεί να έχουν και άτομα που σου παρουσιάζουν «το άσπρο, μαύρο» με σκοπό να σε παραπλανήσουν. Υπάρχει, λοιπόν, μπόλικο παρασκήνιο, σε κάθε περίπτωση όμως εκείνο που προέχει είναι το να μην προβείς σε κάποια σημαντική κίνηση, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να τηρήσεις τη δεοντολογία σε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην κυνηγάς «φαντάσματα»!

Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, το να κυνηγάς «φαντάσματα», πέρα από τον ουτοπικό του χαρακτήρα, μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει κατ’ ευθείαν στα «νύχια» ορισμένων «αρπακτικών», που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες ευκαιρίες! Επιπλέον, φαίνεται να γίνονται «ύποπτες» κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά, αν δε μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, το πολύ-πολύ να απογοητευτείς από τη στάση κάποιου/ας. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε ωθεί να τακτοποιήσεις ποικίλες λεπτομέρειες και να οργανωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κίνδυνος παραπλάνησης

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα ρίχνει άφθονη ομίχλη, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις. Αν, λοιπόν, θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα, ας μην προβείς σε μια σημαντική πράξη, που καθορίζει τη μελλοντική σου πορεία, αφού το «πλοίο» θα πέσει στα «βράχια». Επιπλέον, καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα υγείας, είτε δικό σου είτε του/της συντρόφου σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αθέμιτα μέσα

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν συμβιβασμό, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλέστερος/η, αν όμως «ρίξεις» πολύ τον εαυτό σου, θα το μετανιώσεις μελλοντικά. Παράλληλα, βέβαια, φαίνεται ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, άλλα διακηρύττουν κι άλλα κάνουν ή χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να προβληθούν σε βάρος σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με ένα «μυστήριο» τεχνικό πρόβλημα ή μια επίμονη ίωση, αλλά και να σε κάνει να πιστέψεις σε κάτι που σίγουρα δεν ισχύει.

ΛΕΩΝ

Άστοχες επιλογές

Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας απάτης και βέβαια είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου «φουσκώνουν τα μυαλά», αφού το πιθανότερο είναι να σε παρασύρουν σε εντελώς άστοχες επιλογές. Επιπλέον, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις βασικές ανάγκες ή υποχρεώσεις στη δουλειά σου, αλλά και να περιορίσεις συνήθειες που σε βλάπτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Το τυρί στη φάκα»!

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει τη χρησιμότητα και το πρακτικό πνεύμα σου, ωστόσο, όσο κι αν η λογική σου επιτάσσει να δράσεις «στα σίγουρα», φαίνεται πως τελικά δε θα αποφύγεις κάποιες παγίδες που σου στήνουν, αφού τα φαινόμενα απατούν! Οφείλεις, μάλιστα, να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια «ιδανική» πρόταση, που μάλλον πρόκειται για «το τυρί στην φάκα»! Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να τσεκάρεις για διαρροές και να προνοήσεις για την καλή λειτουργία των υδραυλικών στον χώρο σου.

ΖΥΓΟΣ

Ολισθηρός δρόμος

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα ελκύει γύρω σου άτομα που έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως, μάλιστα, πέσεις θύμα μιας υποκλοπής ή μιας δόλιας «μόχλευσης». Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στις υδραυλικές ή κλιματιστικές εγκαταστάσεις, που λειτουργούν στον χώρο σου, ενώ αν ταξιδέψεις, πρόσεξε την ολισθηρότητα του δρόμου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου περιορίζει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου, προτάσσοντας εκείνα που πρέπει να γίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απιστίες και αμαρτίες!

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις οικονομικές συναλλαγές σου, αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μπορεί ωστόσο και να μην επηρεάσει άμεσα εσένα, αλλά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, κάτι ύποπτο συμβαίνει κι είναι από τις φορές που η καχυποψία σου δεν είναι διόλου άστοχη, ακόμη κι αν σχετίζεται με κάποιον/α «υπεράνω πάσης υποψίας». Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σε υποχρεώσει να… υποστείς κάποιες πληκτικές στιγμές, στο όνομα του καθωσπρεπισμού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με όπλο τη διαίσθηση

Επειδή οι καιροί είναι όντως πονηροί, σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη διαίσθησή σου, αλλά και το ταλέντο σου στην «απόκρυψη και παραλλαγή», αφού μόνο η καλή σου τύχη δε φτάνει! Ίσως, μάλιστα, επισκεφθούν τον χώρο σου και άτομα που σχεδιάζουν κάτι κρυφό σε βάρος σου ή σε κατασκοπεύουν. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ίωσης ή αλλεργίας. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις πρώτα τις βασικές ανάγκες σου, περιορίζοντας για την ώρα τα αχρείαστα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να «ξετρυπώσεις» τους ενόχους

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου προσδίδει επαγγελματισμό στις κινήσεις και τις επιλογές σου, παράλληλα όμως, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώναθα πρέπει να είσαι αρκετά υποψιασμένος/η, αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στα κρυφά και δείχνει επιβεβλημένο να «ξετρυπώσεις» τους ενόχους, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα, προτού μείνεις «στήλη άλατος» από τις εξελίξεις. Επιπλέον, πάρε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για την υγεία σου, ενώ στην περίπτωση που ταξιδέψεις, προνόησε για την καλή λειτουργία των υδραυλικών συστημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμετάλλευση της καλοσύνης σου

Η εξέλιξη σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από τα όσα δηλώνονται, αλλά πολύ περισσότερο από κρυμμένα συμφέροντα που μπορεί να υποκρύπτουν και άνομες πρακτικές. Ας είσαι, λοιπόν, πιο υποψιασμένος/η και μη θεωρείς ότι έχουν όλοι ειλικρινείς προθέσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε θέλει πιο καχύποπτο απέναντι σε άτομα που ζητούν τη βοήθειά σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις μια διατροφική συνήθεια και να πάρεις μέτρα προστασίας για την υγεία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

«Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια»!

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα είναι για σένα δίκοπο μαχαίρι κι όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που θεωρείς ασύμφορα, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας «συνωμοσίας», που θα σε βάλει να τρέχεις για να εξυπηρετήσεις τελικά συμφέροντα άλλων. Επιπλέον, μπορεί να σου προκαλέσει και «θέματα» με το υγρό στοιχείο ή να σε κάνει επιρρεπή σε επίμονες ιώσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να αντιμετωπίσεις πιο ρεαλιστικά ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ώστε να μην απογοητευτείς στη συνέχεια.

Ετικέτες