ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια ζωηρή καθημερινότητα

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη προάγει την φιλομάθειά σου κι είναι πιθανόν να «μυηθείς» σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα όμως, στα εργασιακά σου, δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, κάποιος/α προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί με «όπλο» τα θέλγητρά του/της. Πρόσεξε μάλιστα μήπως χαλαρώσεις υπερβολικά και τελικά την… πατήσεις!

Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τονωτική «ένεση»

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από μια «ευκαιριακή» εργασία ή μια επένδυση «της στιγμής», αλλά και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνασε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει, «δραπετεύοντας» έστω και νοερά, σε έναν ομορφότερο και πιο δημιουργικό κόσμο. Και από την στιγμή που όλο αυτό γίνεται… δωρεάν, δεν έχεις παρά να «ενδώσεις». Επιπλέον, θα πάρεις περισσότερη προσωπική δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να πραγματώσεις το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου. Ακόμη κι αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια «αγκάθια» στην σχέση σου, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα «εξαφανίσουν» ως διά μαγείας, αρκεί να το θέλετε κι οι δύο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα συνεργασία

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να ανανεώσεις κι αν χρειαστεί, να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου, κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αντάξιές σου, ως προς τις ιδιαίτερες αναζητήσεις σου. Παράλληλα όμως, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα παραπέμπει σε λάθη ή αφηρημάδες, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα, όπου τα φαινόμενα μπορεί και να… απατούν! Κι αν θες να «δραπετεύσεις» από όλα αυτά, δεν έχεις παρά να «πετάξεις» πάνω από το πρόβλημα, δίνοντας έμφαση στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έχοντας όμως πλήρη συνείδηση για το ότι τελικά είναι οι «μεγάλες προσδοκίες» που σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές ή καταστάσεις που υπάρχουν μόνον στο μυαλό σου και σε ωθούν να «διαστρέψεις» την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ταξίδεμα»

Γενικά
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε πάσχοντες, καλό είναι όμως να εξαντλήσεις την βοήθειά σου σε εμψυχωτικές κινήσεις, αποφεύγοντας «να καταθέσεις τον οβολόν σου», αφού μπορεί να πρόκειται και για μια… απατηλή κατάσταση! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να «ταξιδέψεις» με θεάματα, διαβάσματα ή ακροάματα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με ποικίλες εργασίες της καθημερινότητας αλλά και να μην αγνοήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου.

Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες το ευκολότερο για σένα είναι να φαντάζεσαι τα καλύτερα, είτε πραγματοποιηθούν είτε… όχι, αφού έτσι συντηρείς την ευτυχία σου! Αν όμως προχωρήσεις στην πράξη, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τις εξελίξεις, αργά ή γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Δημιουργικό «κρεσέντο»

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Ίσως μάλιστα μέσα από το παιχνίδι να «βγουν» αλήθειες και ταλέντα. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι με καλλιτεχνική αξία, ίσως όμως να λάβεις κι ένα όμορο δώρο. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε καλεί να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε υλικές υποσχέσεις ή «προοπτικές», που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι απατηλές.

Ερωτικά
Πρόσεξε μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ουτοπίες και «Χίμαιρες»!

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να ανανεώσεις μέρος της επίπλωσης ή του οικιακού εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να προξενήσει λάθη ή παρανοήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να… εξαφανιστούν αρχεία ή αντικείμενα, ενώ στις συνεργασίες σου, υπάρχουν αδιευκρίνιστες πτυχές, που μπορεί να υποκρύπτουν και παγίδες. Αντίθετα, όσον αφορά σε δράσεις με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο, ο δρόμος είναι… ανοικτός!

Ερωτικά
Από την στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα… εντελώς αντίθετα!

ΖΥΓΟΣ

Άμεση δράση

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, προβαίνοντας σε καίριες παρεμβάσεις, ενώ γενικότερα αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα «ταξίδι-αστραπή». Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να χαλαρώσεις μακριά από τις κάθε είδους εντάσεις. Επιπλέον, σε σχέση με τα οικονομικά σου, ενδέχεται να λάβεις υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν ή να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας «θυελλώδης» έρωτας γεννιέται, αλλά ακόμη κι αν έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όνειρα για το καλύτερο

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πραγματικά επιθυμείς. Ίσως μάλιστα να ρισκάρεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, προκειμένου να τα αποκτήσεις. Παράλληλα, θα έχεις μια καλή ευκαιρία για να πιστοποιήσεις ότι η πίστη και η φαντασία μπορεί να υλοποιήσουν το «αδύνατο»! Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου συνιστά να κινηθείς με βάση κυρίως την διαίσθησή σου, αφού κάθε «λογική» προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί… ατυχής!

Ερωτικά
Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ, αλλά αν θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς την επιθυμητή για σένα κατεύθυνση, θα υιοθετήσεις τελικά κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα ούτε με την… τιμιότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολυμέρεια ή… πολυδιάσπαση!

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις… θέλοντας και μη, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Επιπλέον, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης ή απλά να… αποκρούσεις τις υπερβολικές απαιτήσεις τους. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε εμπνέει δημιουργικά και προωθεί τα οράματά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις και μια «καλή πράξη». Από την άλλη πλευρά όμως, σε καλεί να χαλαρώσεις και να αποτοξινωθείς.

Ερωτικά
Το πλησίασμά σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στα… κρυφά, μπορεί να σε κάνει να αναθαρρήσεις, μην βιαστείς όμως να ανταποκριθείς πλήρως, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να κρύβει παγίδες ή απλά να μην πρόκειται για αυτό που νομίζεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικές πρωτοβουλίες

Γενικά 
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα προσδίδει ένα «ροζ χρώμα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε κάνει πιο καλόπιστο/η. Οφείλεις, ωστόσο, να είσαι πιο «υποψιασμένος/η», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Επιπλέον, ίσως δεχθείς έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις περισσότερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου, αφού αυτήν την περίοδο είναι πιο ευπαθής. Από την άλλη πλευρά όμως, ευνοεί τα επαγγελματικά σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορείς να… φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, αλλά αν θελήσεις να περάσεις στην πράξη, το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει». Επιπλέον, φαίνεται πως τα ψέματα «δίνουν και παίρνουν», είτε από την πλευρά σου είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πλαστές» ανάγκες

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη προσδίδει μια νέα δυναμική στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς είτε να κάνεις λάθος κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Μπορείς όμως να χαρίσεις χρήματα ή αγαθά σε ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά οι συνθήκες να μην επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, αρκεί να σε τονώσει συναισθηματικά και να σε βοηθήσει να ονειρευτείς!

ΙΧΘΥΕΣ

Αυξημένη κινητικότητα

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συμβιβαστείς και με πραγματικότητες που σε ξενίζουν ή απλά… δεν σου αρέσουν! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει, μέσα από δημιουργικές εφαρμογές. Ωστόσο, στον «πραγματικό» κόσμο μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις.

Ερωτικά
Όλα είναι «ωραία», φαίνεται όμως πως φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πιθανό στο τέλος να πληγωθείς. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

Ετικέτες