ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Περισσότερες ευθύνες

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε φορτώνει με περισσότερες ευθύνες, πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά γίνεις το «εξιλαστήριο θύμα», αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσεις κάτι που απλά δε γίνεται! Καλό είναι, μάλιστα, να μην εμπιστεύεσαι άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα ό,τι έχουν πετύχει στη ζωή τους είναι με «ξένες πλάτες».

Επιπλέον, είναι σκόπιμο να περιορίσεις τα έξοδά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή να σε στείλει «εκτός έδρας».

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά κόπων και βασάνων!

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, που όμως δεν είναι απαραίτητα όλες για… καλό! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να διευθετήσεις ένα προσωπικό ζήτημα, που φαίνεται να έχει και νομικές προεκτάσεις.

Επιπλέον, μπορεί να ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια υπόθεση που στην πορεία της θα αποδειχθεί άκαρπη. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που, ποντάροντας στο φιλότιμό σου, σε πιέζει να κάνεις κάτι που ξέρεις ότι θα σε ζημιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου»

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως, μάλιστα, πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές. Ωστόσο, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αποφεύγοντας κάθε περιττό έξοδο αλλά και το να δανείσεις χρήματα.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο δεν αποκλείεται να σου «ξεφουρνίσει» μια έκτακτη εργασία, που θα σε αναγκάσει να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο. Ενδεχομένως όμως να σου δώσει και την ευκαιρία που ζητάς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παραβείς τις «κόκκινες γραμμές» σου

Γενικά

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου γίνεται ασταθής και οι άμυνές σου «πέφτουν», με συνέπεια να δείχνεις «εύκολος στόχος» για κάποιους/ες. Ωστόσο, όσες συναισθηματικές πιέσεις κι αν δέχεσαι για να υπαναχωρήσεις από τα συμφωνηθέντα, ο Κρόνος στον 7ο ηλιακό οίκο σουσε καλεί να επιμείνεις στις «κόκκινες γραμμές» σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα.

Εξ άλλου, μπορείς κι εσύ να θέσεις την «άλλη πλευρά» προ των ευθυνών της. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ταύρο είναι πιθανό να πλήξεις σε μια κοινωνική συναναστροφή.

ΛΕΩΝ

Πρώτα η υγεία σου

Γενικά

Τουλάχιστον για σήμερα, η τύχη σου απουσιάζει και θα πρέπει να κινηθείς με γνώμονα τις πραγματικές δυνατότητές σου και με βάση την εμπειρία σου, προνοώντας για οτιδήποτε μπορεί να «στραβώσει». Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν ή να ασχοληθείς με τα προβλήματα ενός προσώπου, χωρίς να σου το ζητήσει.

Αν όμως πιστεύεις ότι θα εισπράξεις τα εύσημα για τις προσπάθειές σου, μάλλον θα διαψευστείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λεπτομερής επεξεργασία

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις μια απογοήτευση ή μια αίσθηση αποτυχίας, θα σε μάθει όμως και να μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» κάποιον/α, πιστεύοντας ότι σκέφτεται όπως εσύ.

Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια στις εξωστρεφείς δράσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως, η ημέρα είναι ιδανική για να μελετήσεις ένα θέμα σε όλες του τις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Ελιγμοί και στρατηγική

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, με την επιτυχημένη διεκπεραίωσή τους να εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τις διπλωματικές αρετές σου.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αλλά και σε περιουσιακά θέματα που ενδεχομένως την ταλανίζουν. Κι εδώ πιθανόν να υπάρξει «εμπλοκή» με ένα πρόσωπο, που έχει κάνει κάποιο «φάουλ», αλλά ζητά και τα… ρέστα! Επιπλέον, μη δανείσεις πουθενά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπόδια και καθυστερήσεις

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η, ίσως, μάλιστα, ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις ή ζημιές κι εδώ, βέβαια, θα κριθεί η προνοητικότητά σου, που όντως μπορεί να σε βγάλει «ασπροπρόσωπο/η».

Τα πράγματα όμως πιθανόν να είναι πιο περίπλοκα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που θα σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση. Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, έχε τον νου σου στα «ψιλά γράμματα» για να μην «τρέχεις» μετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξορθολογισμός εξόδων

Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις και τους χειρισμούς σου, τηρώντας τους κανόνες και τα προσχήματα, ιδιαίτερα στη δουλειά σου. Επιπλέον, το τρίγωνό του με τον Κρόνο ενδέχεται να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές «εμπλοκές», ενώ σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό σε ένα οικονομικό σου πρόβλημα και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές.

Ωστόσο, με την Σελήνη στον Καρκίνο μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για τη συνέχεια, κάνοντας μια έρευνα αγοράς ή συλλέγοντας τις κατάλληλες πληροφορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσωπικό «κοουτσάρισμα»

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου! Αντίθετα, είναι πιθανό να προβληματιστείς από την ασταθή στάση των άλλων απέναντί σου ή από τα συναισθηματικά κριτήρια που θέτουν σε μια -καθ’ όλα- επαγγελματική υπόθεση.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ πιο χρήσιμος/η παρέχοντας συμβουλές και δίνοντας πρακτικές λύσεις σε προσωπικά κυρίως θέματα, αρχής γενομένης από όσους/ες «πάσχουν» από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργατική… Παρασκευή!

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και σε «φορτώνει» με επιπρόσθετες εργασίες. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποια θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα, κόβοντας τις «κακές συνήθειες».

Μπορεί όμως να χρειαστεί να ασχοληθείς και με ένα ανάλογο πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου ή ενός pet. Κατά τα άλλα όμως, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις μια τάξη στο σπίτι ή το γραφείο σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρειάζεσαι αποδεικτικά στοιχεία

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πιο προσεκτικό/η ή μεθοδικό/η στις κινήσεις σου αλλά και… συλλέκτη αποδείξεων-παραστατικών, αφού είναι βέβαιο πως θα σου χρειαστούν σε κάποιον έλεγχο.

Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες που δε σε ωφελούν προσωπικά, αντίθετα σε ζημιώνουν ή σε κουράζουν, όμως αυτά… παθαίνει κανείς, όταν εμπιστεύεται άτομα, που χρησιμοποιούν τη συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ετικέτες