ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Αγαπά ο θεός τον κλέφτη, μα αγαπά και τον νοικοκύρη»!

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη σου παρέχουν προστασία στον οικονομικό τομέα, ίσως, μάλιστα, λάβεις βοήθειες «κάτω από το τραπέζι» ή να επωφεληθείς από μια ευνοϊκή ρύθμιση. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλουν στην αποκάλυψη κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων.

Παράλληλα, διευκολύνουν κάθε πρωτοβουλία σου σχετική με την υγεία ή τη διατροφή σου, χωρίς να αποκλείεται όμως να βγει στην επιφάνεια κι ένα πρόβλημα, ώστε να λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Διευρυμένες επιλογές

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη βελτιώνουν αισθητά το κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ανοίγοντας τον δρόμο για ευκολίες και εξυπηρετήσεις από άλλους. Ίσως, μάλιστα, η ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση, καλό είναι να την αποδεχτείς.

Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ικανά να σε βοηθήσουνόχι μόνον άμεσα, αλλά και στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν και άτομα που διακρίνονται για την ελαφρότητα ή την ανευθυνότητά τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναμένονται επιτυχίες

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη σου δίνουν την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις εύκολα και άμεσα έναν από τους βασικούς σου στόχους, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως, μάλιστα, λάβεις και τη στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μη βραδυπορείς!

Ωστόσο, «σκέτη» η τύχη σου δεν αρκεί για να ολοκληρώσεις το έργο σου, ιδιαίτερα αν επαναπαυτείς στις δάφνες σου και στη βολή σου. Αν θέλεις, λοιπόν, να αμειφθείς πλουσιοπάροχα, δούλεψε περισσότερο και μη μένεις στις εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γέλιο και χαρά!

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη προοιωνίζονται μια ευχάριστη καθημερινότητα, είτε λόγω της δικής σου διάθεσης είτε εξ αιτίας κάποιων θετικών εξελίξεων που συμβαίνουν στο περιβάλλον σου, αλλά και στα προσωπικά σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια έμπνευσή σου «πιάσει τόπο».

Ακόμη, η ημέρα συστήνεται για ταξίδια ή ποικίλες επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα «εργαλείο» που θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά σου. Για να γίνει, ωστόσο, ευκολότερη η ζωή σου, δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα στα σοβαρά.

ΛΕΩΝ

Επίδειξη γενναιοδωρίας!

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη σου παρέχουν τη δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου με μάλλον εύκολο τρόπο και σου ανοίγουν την όρεξη για επιπλέον αγορές. Επειδή όμως η γενναιοδωρίαείναι «στο αίμα σου», καλό είναι να μην κάνεις κάποιο υπερβολικό άνοιγμα, αν πρώτα δε λάβεις στο χέρι τα αναμενόμενα!

Εξ άλλου, κάτι που θα αγόραζες μπορεί τελικά και να σου χαριστεί. Προσπάθησε, επίσης, να αποφύγεις ενέργειες που στοχεύουν κυρίως στον εντυπωσιασμό των άλλων και βέβαια μην ξεχνάς πως ό,τι κερδίζεις εύκολα, εύκολα το χάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θετικό κλίμα

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά θετικό κλίμα για σένα και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις και να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, χωρίς να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

Επιπλέον, στην παρούσα φάση, οι άλλοι δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, αν, λοιπόν, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μη διαστάσεις να πεις το «ναι», χωρίς να μπεις στη διαδικασία να ψειρίζεις πρόσωπα και πράγματα, αφού αύριο δε θα έχεις ανάλογες ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Οφέλη χωρίς κόπο

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη ευνοούν τα οικονομικά σου, χωρίς, μάλιστα, να κοπιάσεις για αυτό! Επιπλέον, σε καλούν να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα ή να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα διευκολύνει το έργο σου.

Μπορείς, ακόμα, να αναζητήσεις εργασία μέσω μιας «άκρης» που διαθέτεις, ίσως όμως, απλά, απαλλαγείς από ευθύνες και ξεκουραστείς ή διασκεδάσεις, αφήνοντας τα δύσκολα για τους άλλους. Παράλληλα, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις, έστω κι αν σου στοιχίσουν κάπως ακριβά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη σου «τα σπάει»!

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη ζωή σου και καλό είναι να συνταχθείς με αυτό, αφήνοντας κατά μέρος τα αρνητικά σενάρια και τις επιφυλάξεις σου. Ίσως, μάλιστα, αποκομίσεις ένα σημαντικό επενδυτικό όφελος ή ένα κέρδος από τυχερό παιχνίδι, ενώ «χαρές και πανηγύρια» αναμένονται και στα προσωπικά σου, όπου τουλάχιστον θα περάσεις όμορφα, με καλή παρέα και άφθονο γέλιο.

Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ενδέχεται να σε χαροποιήσει με την πρόοδό του ή με μια επιτυχία του, αλλά, αν τύχει να φερθεί κάπως επιπόλαια, μη δημιουργήσεις θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ομπρέλα προστασίας

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη δημιουργούν μια «ομπρέλα» προστασίας στη ζωή σου και στηρίζουν τις πιο σημαντικές από τις επιδιώξεις σου και σίγουρα δε θα έπρεπε να χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται σε προσωπικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

Κατ’ αρχάς, έχεις το «πράσινο φως» για κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, επιπλέον όμως, μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά, αλλά και να λάβεις κρυφές βοήθειες, που θα κάνουν το κάθε εμπόδιο να φαντάζει πολύ μικρό για σένα! Πρόσεξε, ωστόσο, τη διατροφή σου, αφού έχεις ροπή προς τις καταχρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Χαλαρό» κλίμα

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις την καθημερινότητά σου ευκολότερη και δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, παρακάμπτοντας ενδεχομένως τα αυστηρά κριτήρια που θέτεις συνήθως.

Και πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, μπορεί να αποκτήσεις πρόσβαση σε άτομα που θα σε βοηθήσουν, αλλά και να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια, αλλά και η πιστοποίησή σου σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζήτα και θα σου δοθεί!

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη συμβάλλουν στη συνολική αναγνώρισή σου, ενώ μπορεί να βελτιώσουν θεαματικά τα οικονομικά σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια, αλλά από καθαρή τύχη! Καλό είναι, λοιπόν, να μη βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα, αφού ενδεχομένως να «ακυρώσουν» την εύνοιά σου.

Οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που προηγούνται κι από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για μια σημαντική αγορά ή επένδυση, αλλά και για επαφές με «ισχυρά» πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσωπική απελευθέρωση

Τα τρίγωνα του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη πιστοποιούν ότι βρίσκεσαι σε μια φάση ανάπτυξης και προσωπικής απελευθέρωσης κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, θα δεις να γίνονται πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος έδειχναν «μπαστούνια».

Επιπλέον, αν σου «κατέβει» μια ιδέα, μη διστάσεις να την κάνεις πράξη. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να έχεις και γνώση των ορίων σου, αφού αν «απλωθείς ως εκεί που δε φτάνεις», το μόνο που θα καταφέρεις τελικά είναι να εκθέσεις τις αδυναμίες, που τόσο καιρό έκρυβες επιμελώς! Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια.

Ετικέτες