ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Στήριξη και εμψύχωση

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς τα καλύτερα για σένα, κάτι στο οποίο μπορεί να συμβάλλουν και οι φίλοι/ες σου ή μια όμορφη παρέα. Επιπλέον, καλείσαι να εμψυχώσεις -έστω και με ψέματα- όποιον/α βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει δυνατά στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω», ορίζοντας μια νέα πορεία στην καριέρα σου, θα πρέπει όμως κι εσύ να «θυσιάσεις» κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα έχουν το τίμημά τους

Ο Ήλιος στον Υδροχόο προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας. Δεν πρέπει να ξεχνάς όμως ότι το κάθε τι έχει το τίμημά του κι ίσως χρειαστεί να κάνεις σοβαρές παραχωρήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει λιγότερο αφελή απέναντι σε πρόσωπα που παριστάνουν τον «φίλο», προκειμένου να καρπωθούν μια δική σου επιτυχία. Επιπλέον όμως, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια όμορφη συλλογική προσπάθεια με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασαφείς καταστάσεις

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές», αλλά, όταν θα τους/τις χρειαστείς, θα απουσιάζουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να περάσεις μια δοκιμασία, που θα κρίνει την οξυδέρκειά σου σε «μπερδεμένες» ή ασαφείς προσωπικές καταστάσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας σου, ίσως, μάλιστα, μάθεις κάτι «κομβικό» για μια οικονομική υπόθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πρόταση που αλλάζει τα πάντα

Ο ενεργός Ποσειδώνας δε σε βοηθά να συγκεντρωθείς σε όσα έχουν πραγματικό νόημα, με συνέπεια να «πελαγοδρομείς»! Αν, μάλιστα, ταξιδέψεις, πρόσεξε, μήπως αποπροσανατολιστείς ή χάσεις κάποιο αναγκαίο έγγραφο. Από την άλλη πλευρά όμως, ευνοείται η συμμετοχή σου σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 8ο φυσικό σου «οίκο», μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας με έναν ισχυρό οργανισμό ή φορέα.

ΛΕΩΝ

Μια επαγγελματική συνεργασία

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια επαγγελματική συνεργασία, που θα σημάνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να καλύψεις τις ουσιώδεις ανάγκες σου, αφήνοντας στην άκρη εφήμερες επιθυμίες, που απλά θα «αδυνατίσουν» το πορτοφόλι σου, δίνοντάς σου μια ψευδαίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια οικονομική υπόθεση που έχει κρυφές πτυχές, αλλά και να πέσεις θύμα μιας γοητευτικής εξαπάτησης ή εκμετάλλευσης των συναισθημάτων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέμα εμπιστοσύνης

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στις συνεργασίες σου, δίνοντας ένα τέλος σε οτιδήποτε δεν είναι σαφές ή αξιόπιστο. Ίσως, μάλιστα, σε βοηθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σου κάποιες «άγνωστες» λεπτομέρειες, που θα σου αποκαλυφθούν και τελικά δεν αποκλείεται να ακυρωθεί μια συμφωνία. Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στον Υδροχόο, ευνοεί τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου έχει να κάνει με τη διασκέδαση ή την παιδαγωγική. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να ανησυχήσεις για την υγεία ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά… δράματα!

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου θυμίζει ότι δε μπορείς να προβείς σε ένα οποιοδήποτε εγχείρημα, χωρίς πρώτα να «τσεκάρεις» την επάρκεια του εξοπλισμού σου και τον βαθμό της λειτουργικότητάς του. Παράλληλα βέβαια, σε καλεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε όλο τον κόσμο, κάτι που το σύμπαν σκοπεύει να σου ανταποδώσει άμεσα με μια μεγάλη χαρά που θα πάρεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις οικογενειακές σχέσεις σου ή σε μια περιουσιακή υπόθεσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φύγε από τα δύσκολα

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε «κομβικές» εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που ξέρει «πρόσωπα και πράγματα». Κατά τα άλλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Παράλληλα όμως, σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μη νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ευχάριστο κενό

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε ακυρώσεις κι αναβολές δραστηριοτήτων, που όμως, έτσι κι αλλιώς, δε θα είχαν ευτυχή κατάληξη, οπότε μην επιμείνεις να υλοποιηθούν σώνει και καλά τα σχέδιά σου και απόλαυσε τον κερδισμένο χρόνο σου. Επιπλέον, σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο καλλιτεχνικές τάσεις σου ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του μια «αιθέρια» αισθητική. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σου φέρνει διαφωτιστικές πληροφορίες, ενώ ενδέχεται να σου προταθεί κι ένα ταξίδι με οικονομικές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια κίνηση «ρουά-ματ»!

Ο ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει» την κρίση σου κι εύκολα μπορεί να κάνεις το λάθος ή να μην αξιολογήσεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, «ακούγοντας» τη φωνή της διαίσθησής σου, θα γλιτώσεις από πολλά δυσάρεστα συναπαντήματα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις οφέλη, ύστερα από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που όλοι θεωρούσαν χαμένη. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα αντικείμενο αξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκήνιο

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» παρασκηνιακών δυνάμεων κι ίσως βρεθείς σε δίλημμα, ύστερα από μια πρόταση που είναι μεν συμφέρουσα σε υλικό επίπεδο, αλλά έχει τα τρωτά της σε ηθικό. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει κάπως «χαοτική», καλύπτοντας ανάγκες που σίγουρα δεν ανήκουν στις βασικές. Επιπλέον, είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις κόσμο, όσο «fake» κι αν είναι τα αιτήματά του, στη λογική του «κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό»!

ΙΧΘΥΕΣ

Όνειρα κι ελπίδες

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο «φευγάτο/η» ή αδιάφορο/η για τις «αντικειμενικές συνθήκες» που ορίζουν τη ζωή σου. Τελικά όμως αυτή η τάση μπορεί να σου βγει και σε καλό, αφού πρώτον θα ξεκουραστείς, μακριά από εντάσεις και δεύτερον θα γλιτώσεις από τον τζάμπα κόπο που θα έκανες! Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις κι ένα όνειρο που θα σε εμψυχώσει ή θα σε εμπνεύσει. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Υδροχόο σηματοδοτεί παρασκηνιακές διεργασίες, που αναφέρονται πρωτίστως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

 

Ετικέτες