ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Οικονομική εύνοια

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά και να μην εγκλωβιστείς σε δεισιδαιμονίες ή αναπόδεικτα σχήματα.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, αποκτήσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα και… ασφαλής!

ΤΑΥΡΟΣ

Ανέσεις και ευκολίες

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κι ο Δίας απέναντί σου εξακολουθούν να σε στηρίζουν σε όλα τα μέτωπα, ας μη χάσεις, λοιπόν, τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται και τις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα, μακριά από έγνοιες και σκοτούρες.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο εργασιακό μοντέλο, το οποίο ενδέχεται να συνδέεται και με άτομα της οικογενείας σου ή με παραδοσιακές εφαρμογές και τεχνικές. Επιπλέον, αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται πως τα αίτιά του ανάγονται στο παρελθόν και το οικογενειακό ιστορικό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθηματική αστάθεια

Μέχρι και το απόγευμα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να μην εφησυχάσεις, αφού μπορεί να προκύψει οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δώσει τη δυνατότητα να «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούρασή σου.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό ενδέχεται να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή σε σχέση με αυτό, αλλά και μια προσωπική υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό και σου θυμίζουν πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονες επιθυμίες

Ο Χείρωνας στον Κριό σου ζητά να διαμορφώσεις τον χώρο σου, αξιοποιώντας παλαιά αντικείμενα και υλικά ή στα πρότυπα ενός παραδοσιακού μοντέλου. Ίσως, μάλιστα, σε επισκεφθούν κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό τα οποία θα σου θυμίσουν πολλά. Επιπλέον, μια επαγγελματική υπόθεση γίνεται και οικογενειακή, με πρώτη συνέπεια τη σύσφιξη των «δεσμών αίματος».

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενθαρρύνει την κοινωνική ζωή σου και είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μπορεί να σου σταθεί τόσο σαν φίλος/η, όσο και ως σύντροφος.

ΛΕΩΝ

Προσωπική λάμψη

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσδίδει προσωπική λάμψη, αλλά και μπόλικη τύχη, διευκολύνοντας ένα σημαντικό εγχείρημά σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, που σε συμπαθεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο, ο Χείρωνας στον Κριό αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς και είναι πιθανό κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση επί προσωπικού. Από την άλλη όμως, μπορείς να κινηθείς δημιουργικά, μελετώντας το ιστορικό ποικίλων υποθέσεων, είτε προσωπικών είτε όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ευχάριστη είδηση

Ο Χείρωνας στον Κριό επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να διαλυθούν οι όποιες «σκιές» υπάρχουν, αλλά και να αξιοποιηθούν ανενεργές προοπτικές. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες.

Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου, επιτρέποντάς σου να φροντίσεις κι εσύ όσους/ες αγαπάς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ πιθανόν να σου φέρει και μια ευχάριστη είδηση.

ΖΥΓΟΣ

Απόκτηση αγαθών

Ο Χείρωνας απέναντί σου ορίζει μια νέα φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σε καλεί να συνθέσεις τη λογική και το συναίσθημά σου, με επιλογές ή αποφάσεις που ισορροπούν ανάμεσά τους! Ίσως, μάλιστα, αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου, ενώ μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο σχέδια ή προτάσεις που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη-αναμόρφωση ενός παραδοσιακού μοντέλου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και πιθανόν να πάρεις ένα δώρο. Επιπλέον, έχεις το ελεύθερο για να πραγματοποιήσεις σημαντικές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου γίνει το χατίρι!

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να διεκπεραιώσεις εύκολα και απλά τις υποθέσεις σου. Επειδή όμως, ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι, υπάρχουν και πρόσωπα ευαίσθητα και «παλιομοδίτικα», καλό είναι να «πας με τα νερά τους».

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτό. Επιπλέον, σε ωθεί να αξιοποιήσεις παλαιό εξοπλισμό στον χώρο της εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 «Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και υποκειμενικό/η στις προσεγγίσεις σου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν, μάλιστα, σου «βγουν» φοβίες ή εμμονές, να ξέρεις ότι η αφετηρία τους βρίσκεται σε μια πρότερη κατάσταση, που έχει αφήσει σημάδια στην ψυχή σου και χρήζουν διερεύνησης.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να θυμηθείς και ευχάριστες στιγμές, που θα σε αναθαρρήσουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύροευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική πανδαισία!

Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση, που «κουβαλάς» μέχρι σήμερα. Ίσως, μάλιστα, συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά».

Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου στο σπίτι ή το γραφείο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει περισσότερα φλερτ, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο κοντά στους δικούς σου

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ενθαρρύνει να κάνεις αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο σου, ενώ βελτιώνει και τις σχέσεις με τους οικείους σου, χωρίς να αποκλείονται και έξτρα παροχές! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ θρύλου και πραγματικότητας!

Επιπλέον, είναι πιθανό να ανακαλύψεις έγγραφα ή παλαιά αντικείμενα με συναισθηματική αξία, αλλά και να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Πρόσεξε, βέβαια, μήπως εγκλωβιστείς στα «φαντάσματα» του μυαλού σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητώντας την ξεγνοιασιά

Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση που μπορεί να κρύβει για σένα μια ευχάριστη έκπληξη. Ίσως, μάλιστα, βρεις ή αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί σε σχέση με ακίνητα (μισθώσεις, μεσιτείες κλπ) ή μια αποδοτική καλλιέργεια.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο εξακολουθεί να διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα στιγμιότυπα κι είναι βέβαιο πως ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σου προσφέρουν τη χαρά και την ξεγνοιασιά που θέλεις.

Ετικέτες