ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγές και πειράματα

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί σε πειραματισμούς και αλλαγές, μπορεί όμως και να προκαλέσει την ρήξη μιας συνεργασίας ή ακραίες συμπεριφορές στο περιβάλλον σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο». Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις αλλά και να ψάξεις τον χώρο σου φέρνοντας στο φως πράγματα που σου θυμίζουν πολλά.

Ερωτικά
Για την ώρα έχεις το επικοινωνιακό πλεονέκτημα και ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που μπορούν να κρατήσουν την διαφορετικότητά τους ή να κάνουν «τρέλες», αιτιολογώντας τις… επαρκώς και χωρίς να χάσουν την επαφή με τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με οδηγό την παράδοση

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον, ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντάς σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά, κάποιες κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης ή μια παρασκηνιακή δράση που ασκείται σε βάρος σου.

Ερωτικά
Μπορεί να διακηρύσσεις με ζήλο την επιθυμία σου για μια σταθερή και αξιόπιστη σχέση, αλλά τελικά όλα κρίνονται στην πράξη και κινδυνεύεις να περιπέσεις σε ουσιώδεις αντιφάσεις, αποδεχόμενος/η μια κατάσταση που κάθε άλλο παρά σταθερότητα θυμίζει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετικό ισοζύγιο

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα σημαίνον πρόσωπο για την ζωή σου κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς, έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Ίσως όμως να αποκτήσεις κι ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που την κατανοούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια ομάδα με ιδιαίτερο χαρακτήρα και αντικείμενο.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει την γοητεία σου, ο ενεργός Χείρωνας σε «βομβαρδίζει» με συναισθήματα κι ίσως τελικά επιδείξεις δημόσια την «αδυναμία» σου για ένα πρόσωπο από το οποίο προσδοκάς πολλά και για την ώρα θα τα… έχεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγάπη μόνο…

Γενικά
Ο Ήλιος και η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλούν να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο και το αίσθημα ανεξαρτησίας με όλα εκείνα που σε συνδέουν με τους «δικούς σου» ανθρώπους και σίγουρα παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις. Κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να υιοθετήσεις μεν όσα υπαγορεύει το οικογενειακό ή εθιμικό δίκαιο, κρατώντας όμως την αυτονομία σου σε ζητήματα καρδιάς και στις καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός θα προκαλέσει ανατροπές στον προγραμματισμό σου.

Ερωτικά
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις ή έστω… χρωστούμενα που πρέπει να εξοφλήσεις!

ΛΕΩΝ

Πέρα από προκαταλήψεις

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο… ελεύθερη! Επιπλέον, σου παρέχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητά τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και προκαταλήψεις. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σου ζητά να επιλέξεις μια παραδοσιακή «συνταγή» αντιμετώπισης των όποιων θεμάτων υγείας σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν αποκλείεται να εντοπίσεις την αρχική αιτία κάποιων διαταραχών.

Ερωτικά
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για την συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις άμεσα αλλά και για… πάντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κίνδυνος συναισθηματικού εγκλωβισμού

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά στις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις τη δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, ίσως κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μνήμες και εξαρτήσεις, που δεν βοηθούν πουθενά.
Την ίδια στιγμή, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να φέρει νέα όσο και απρόβλεπτα δεδομένα στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ζωή σου θέτει δίλημμα: Να διαλέξεις κάτι «ασταθές» κι αβέβαιο που όμως διατηρεί ανέπαφη την αυτονομία σου ή να μπεις σε μια «κλειστή» σχέση, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και εξαρτήσεις; Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να την… ζήσεις στο έπακρο!

ΖΥΓΟΣ

Παλιές συνταγές σε νέα φόρμα

Γενικά
Από την μια πλευρά ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τόσο τους στόχους σου, όσο και τον κοινωνικό σου κύκλο, απορρίπτοντας ίσως και κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που αντί να σε βοηθούν, σε δυσκολεύουν. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας ίσως μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση που έχει «κολλήσει». Επιπλέον, είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από παλαιό εξοπλισμό που κάνει ακόμη την δουλειά του!

Ερωτικά
Όσο κι αν ο άνθρωπός σου προσπαθήσει να σε αιφνιδιάσει με τις επιλογές ή την στάση που κρατά, έχεις τον τρόπο να τον επαναφέρεις στην… τάξη, χρησιμοποιώντας το βασικό σου «όπλο», την διπλωματία. Ωστόσο, δεν θα αποφύγεις κάποιες γκρίνιες ή συναισθηματικά ξεσπάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πλούσια συναισθήματα

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν τολμήσεις να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα, σίγουρα θα βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι. Αντίθετα, η επιμονή σου στην τήρηση των κανόνων θα δημιουργήσει ένα… επαναστατικό ρεύμα εναντίον σου, που δεν βοηθά κανέναν. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση.

Ερωτικά
Όσο κι αν ο Ουρανός θα σε προτιμούσε ανεξάρτητο/η και ανένδοτο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει, για την ώρα… νικά ο Χείρωνας, προσφέροντάς σου τις χαρές και τις ικανοποιήσεις μιας μάλλον κλειστής σχέση με «κλασσικά» χαρακτηριστικά και μπόλικα συναισθήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παροχές και… περιπέτεια!

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητά σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα, με το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Χείρωνα, ίσως αναβιώσει μια παλιά οικονομική προοπτική, ενώ γενικότερα φαίνεται πως έχεις να… λαμβάνεις από την οικογένειά σου! Επιπλέον, μπορεί να διευθετηθεί ένα περιουσιακό θέμα σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις την σχέση σου αλλά και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού στην παρούσα φάση είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» που ζητάς. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ξαφνική πρόταση συγκατοίκησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κλασικές αξίες

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο, κατά τα άλλα όμως θα λειτουργήσει μάλλον διασπαστικά ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα μπορεί να έχει μια απρόβλεπτη εξέλιξη, κόντρα σε κάθε λογική ή προγνωστικό. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, είτε αναζητώντας τα αρχικά αίτια μιας κατάστασης είτε αναβιώνοντας λύσεις που κάποτε εφαρμόστηκαν με εξαιρετική επιτυχία.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ο ενεργός Ουρανός θα αποπειραθεί να την «ταρακουνήσει», ίσως μέσω κάποιων αποκαλύψεων που θα σε σοκάρουν. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις… ανέλπιστα τον τύπο της σχέσης που αναζητάς, ίσως μάλιστα η όλη ιστορία να φτάσει σε ένα ευτυχές τέλος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα ενδιαφέροντα

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός εμπλουτίζει την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως λάβεις μια είδηση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες και συναισθήματα, κάτι που ίσως αναστείλει μια απόφαση που αφορά στη δουλειά σου και υπό «κανονικές συνθήκες» θα λάμβανες με γνώμονα το συμφέρον σου. Και τελικά μπορεί να βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα, για το αν θα ενδώσεις στις «ρεαλιστικές» πιέσεις ή αν θα «οχυρωθείς» σε αυτά που σε δένουν με ανθρώπους και καταστάσεις.

Ερωτικά
Το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, με αποτέλεσμα όλα εξελίσσονται όπως τα θέλεις. Πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας ή «αποκατάστασης», συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στροφή στο παρελθόν

Γενικά

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς δημιουργικά με την Ιστορία ή την Παράδοση. Παράλληλα όμως, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο γίνεται το κέντρο της προσοχής σου με τα… καμώματά του! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι ίσως αιφνιδιαστείς από μια εξέλιξη που δεν περίμενες.

Ερωτικά
Όσα «λάθη» κι αν κάνεις αυτήν την περίοδο, έχεις τον «φύλακα-άγγελό» σου να σε προστατεύει, οπότε μην φοβάσαι τίποτα. Ίσως μάλιστα κάποιο από αυτά τα «λάθη» να αποδειχθεί «θησαυρός» οδηγώντας σε στον σωστό δρόμο ή μάλλον στην σωστή… αγκαλιά!

Ετικέτες